vineri, 27 ianuarie 2017

Iohannis îşi face bagajele?








Iohannis îşi face bagajele?
Maria Diana Popescu
Miercuri, 25 Ianuarie 2017 21:22



Marele Blond a dat ordin să fie chemaţi la vatră toţi trimişii lui Obama ca ambasadori în statele lumii. Nu se împiedică de pămpălăi şi marionete. Impertinentul şi incultul Hans Klemm, care, încă de la venire a agitat apele păcii sociale şi s-a amestecat nediplomatic, penal şi repetat în treburile României, nu ne părăseşte. Mă aşteptam să plece şi să-l ia cu el şi pe James Pettit, fratele său de impertinenţă, farsorul care şi-a permis să sfideze public adevărul istoric cu privire la Republica Moldova şi România. Klaus Iohannis, însă, deşi merită şi trebuie suspendat pentru încălcarea, în repetate rînduri, a Constituţiei, îşi pregăteşte valiza şi va merge pe 3 februarie la Dresda, nu pentru comemorarea bombardamentului anglo-american din 13/14 februarie 1945 asupra civililor germani, ci pentru a dansa la balul Semperopernball. Acolo se va întîlni cu Conchita Wurst, femeia cu barbă sau bărbatul cu fustă, Dumnezeu ştie ce este pe dedesubt. Pînă la urmă, chiar şi susţinerea unui iluminat ca Iohannis a făcut că ăştia să se înmulţească prin virusare şi să reprezinte un real pericol pentru generaţia tînără a planetei.

Iohannis şi teroriştii denunţaţi de Ghiţă ţin morţiş

Una e să-i tolerezi, cu condiţia să stea în bîrlogul lor, sau să-i îndrumi spre tratamentul psihic adecvat, alta e să-i urci pe scenele internaţionale, ca model propagator al decadenţei, să-i aplauzi şi să consideri că e o onoare să mergi la balul unde se dau în stambă exemplarele astea. Şi dacă e bal, bal să fie, cu nevastă cu tot! Potrivit cotidianului german „Bild", Iohannis va primi medalia Semperopernball, ca „recunoaştere a angajamentului său ferm pentru Europa". Deci, nu pentru România. „În timp ce unele state pun sub semnul întrebării ideile europene, Klaus Iohannis a adoptat o poziţie responsabilă, punînd pe primul loc valorile comune şi realizările obţinute împreună", a declarat organizatorul balului, Hans Joachim Frey, citat de „Bild". Patriotismul lui Iohannis e atît de subţire, că în curînd i se va scurge neamul printre degete. Atîta cît să întindem pe o felie subţire de pîine a mai rămas din Siguranţa Naţională a României, iar Iohannis şi teroriştii denunţaţi de Ghiţă, ţin morţiş să ne-o şterpelească şi pe asta de sub nas. Să sperăm că nu va avea loc de întors căruţa cu Guvernul Grindeanu şi va fi trimis acolo unde spun îi este locul. Apropo de teroriştii noştri: Coldea, Koveşi şi Băsescu trebuie cercetaţi în arest preventiv! Trecerea în rezervă şi pensionarea a lui Coldea e o pedeapsă prea uşoară! Deşi cu frica cît măgarul în spinare, Koveşi se încăpăţînează şi îşi construieşte o „apărare" prin manipulare. Sper ca Ghiţă Iscarioteanul să le vină de hac pînă la urmă. Dacă ăştia doi mai au aveau multă vreme puterea la nasul lor şi în România, începînd cu „Colectiv", atacurile teroriste ar fi continuat pe o linie mult mai tragică! Este ştiut că atacurile teroriste, care au avut loc în marile ţări europene, au fost posibile cu contribuţia unor facţiuni ale propriilor servicii secrete.

Avem răni cît am stat în genunchi

Să-i amintim lui Dragnea ce a declarat în campania parlamentarelor: „Dacă P.S.D. va cîştiga alegerile, vor plăti toţi: Iohannis pentru casele luate cu acte false, Cioloş pentru falsa chetă şi supraevaluarea Cuminţeniei Pămîntului şi ministrul Sănătăţii, că nu a vrut să ieftinească medicamentele". Văd că noul guvern s-a pus pe treabă. Dragnea nu se împiedică de gaura lăsată în buget de păcăliciul lui Iohannis. Cu salariile şi pensiile mărite din februarie, fără 100 de taxe, fără C.A.S., fără taxa radio-tv, fără timbru de mediu, fără impozit la pensie românii vor respira mai uşor. Lui Iohannis i s-a tăiat din salariu, s-a distrat suficient în excursii cu nevasta din bugetul de stat, iar studenţii români vor călători gratis cu trenul! Nu s-au mai pomenit aşa gratuitate din vremea lui Ceauşescu! Bravo domnilor! Ia să vedem cît rezistaţi cu duşmanul Iohannis în casă! Sperăm că n-o daţi sucită şi învîrtită, pentru că românii s-au săturat ca, în amărîta lor de haltă, să oprească maşini cu „ajutoare" europene, nişte gunoaie eurizate, fasole cu gîndaci şi făină cu molii; românii s-au săturat de firmiturile uscate de la masa Puterii celor trei „escu" şi de la masa iohannistă. Avem răni cît am stat în genunchi pentru un trai decent şi salarii normale. Avem răni cît am stat în genunchi pentru demnitate şi independenţă! Avem răni cît am stat în genunchi pentru americanizarea noastră, de fapt, pentru ocuparea de către americani, ca acum să ne clătinăm sub scara Europei!, care ar fi trebuit să ne fie o casă comună, nu o închisoare comună, unde austeritatea şi sărăcia ne strîng de gît de atîţia ani, unde ne pîndeşte pericolul terorist şi dezintegrarea.

Domnule Grindeanu, dorim ca americanii să elibereze teritoriul României!

Vrem să ni se ridice numele de jos, domnule Grindeanu, şi să fie iscălit cu demnitate pe harta Europei şi a lumii! Vrem eliberarea noastră din sărăcie, sclavie financiară şi militară străină! Dacă tot mergeţi la festivitatea de investire a lui Trump, spuneţi-i de la obraz Marelui Blond că ne dorim ca americanii să elibereze teritoriul României! Să-şi ia scutul, blindatele şi militarii şi să plece! E o aberaţie că Rusia vrea război cu România, o ţară N.A.T.O.! Noi nu sîntem în război cu niciun stat al lumii. Locul americanilor este la ei, nu în Europa, iar al ruşilor, în Rusia, nu în Basarabia. Cum noi sîntem membri N.A.T.O., cui altcuiva foloseşte o flotă americană în Marea Neagră, dacă nu intereselor americane în zonă şi conflictului pe care neisprăvitul Obama l-a aţîţat mereu împotriva Rusiei. Şi desigur, foloseşte războinicilor N.A.T.O., care, prin masarea ilegală a forţelor militare străine pe teritoriul Românei, dar şi pe alte teritorii unde nu există pericole reale, a încălcat actul fondator al N.A.T.O. Accepînd aceste trupe şi blindate americane, fiindcă României i s-a interzis să aibă o armată adevărată, e ca şi cum am susţine voit industria de armament a marilor puteri, care a adus moartea şi războiul în lume, iar în curtea noastră, teroarea şi duşmănia vecinilor de graniţă. Libertatea mult visată de noi nu e decît prelungirea cu 27 de ani a lanţurilor de la picioare!


~o~

Odata cu presedintele pleaca si dublura sa
Va doresc drum bun!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu