8 Martie
Un buchet de
ghiocei, un gând curat, in prima zi de primăvară pentru doamnele si
domnisoarele destinatare precum si pentru cele dragi destinatarilor.
La Multi Ani
! Marian Ilie
LA MULTI ANI FERICITI !!! : eBUNA DIMINEATA
Bătrânețea nu e o stare naturală. E o
boală
Bătrânețea
nu e o stare naturală. E o boală pe care o provocăm alimentându-ne incorect.
Sfaturi pentru viață lungă, de la un renumit medic bulgar
Published 4
luni ago on 14 noiembrie 2018 By Stiinta Mister
„Noi înșine
ne distrugem viaţa!” – această afirmație aparține unui renumit medic
genetician, profesorul bulgar Hristo Memerski. Aceste este autorul a zeci de
cărți de genetica si a predat la peste 200 de universtati din 63 de tari.
Bătrânețea nu e o stare naturala. E o boala pe care o provocam alimentându-ne
incorect. 70 la suta dintre oameni mor pentru ca mănâncă orice si peste măsură.
Diabetul,
ulcerul, infarctul miocardic, diferite tipuri de cancer sunt boli apărute de
cele mai multe ori din cauza alimentației incorecte. E suficient sa respecți normele de
alimentație sănătoasa ca sa oprești procesul de îmbătrânire. Important e sa
mănânci cu măsură.
Cele mai
importante alimente care opresc îmbătrânirea: legumele, fructele, iaurtul,
laptele si vinul. Da, vin. Dar vin veritabil si in cantitati mici. In Franta e
vie traditia de a stropi carnea cu vin. Astfel, un francez traieste de obicei
cu 10 ani mai mult decat un britanic. Pe primul loc insa e iaurtul natural,
care e cel mai digerabil. El previne cancerul la stomac si colon, oprind si
dezvoltarea osteoporozei.
Cea mai
eficienta metoda de purificare a organismului si de pierdere in greutate este
foarte simpla
In 500 g de
iaurt, se adaugă 1 lingura de miere, 1 lingura de otet de mere, 1 lingurița de
scorțișoara si 40 de picături de 30% de tinctura de propolis. Desertul poate fi
completat cu afine, nuci, banane. Acest desert gustos pote fi consumat la micul
dejun si la cina. Daca mănânci 2 linguri de desert la fiecare 2 ore, timp de 20
de zile, vei observa cum dispare burta, parul devine mai strălucitor, iar
întregul organism regenerează.
Cele mai
bune vitamine pentru frumusete se află in salatele de morcov si usturoi. In
Azerbaidjan, un experiment a demonstrat proprietatile magice ale usturoiului.
Intr-un pahar s-a turnat apa cu 80 de microbi patogeni. Un alt pahar cu usturoi
a fost pus alaturi de primul. Peste câteva ore microbii au dispărut. Usturoiul
i-au ucis de la distanta! Propolisul are proprietăți similare. El ucide virusii
de gripa, lupta cu gastrita, colita, disbacterioza si previne cancerul. E
suficient sa adaugi 20-30 de picături de propolis in 50 ml de apa si sa bei de
2 ori pe zi. Femeile pot sa prepare o solutie eficienta pentru frumusetea
parului, unghiilor si pielii: se amesteca intr-un vas de sticla, in cantități
egale miere, nuci, caise, stafide, lămâie si se consuma cate 3 litri pe zi.
In lume, au
fost produse peste 200 de substanțe chimice care le dau alimentelor miros
plăcut si aspect delicios. E dovedit deja ca aceste substanțe in forma
concentrata pot duce la deces. Atunci cand cumperi produse, citeste cu atenție
textul marunt de pe etichete. Anume in acest text mărunt informează despre
componentele nocive ale produsului.
Nitratul de
sodiu si nitritul de sodiu sunt printre cele mai frecvente componente nocive
care distrug tinerețea si sănătatea omului. Aceste substanțe sunt folosite
pentru a menține prospețimea carnii si pentru a preveni dezvoltarea
botulismului in produsele alimentare conservate. Printre cei mai nocivi
conservanti se numara butilatul de hidroxitoluen si hidroxianisolul butilat.
Ele sunt folosite împotriva râncezirii uleiurilor pentru prăjit chips-uri si
pentru prepararea salatelor. Sunt adăugate de obicei in prăjituri, gume de
mestecat si paste, pentru a le mentine prospetimea si a le prelungi termenul de
valabilitate.
Atenție,
acestea sunt cele mai preferate produse alimentare ale copiilor. In afara de
asta ele provoacă alergii si cancer. Nu mai putin periculoase pentru copii sunt
sucurile, la a caror preparare se folosește ulei vegetal brominat. Acest compus
e menit sa previna separarea dintre concentratul de suc si apa. Totusi, acest
ulei este toxic pentru oameni. Bea sucuri din fructe proaspat stoarse.
La începutul
secolului trecut oamenii consumau de 5 ori mai putin zahar decat acum. Zaharul
mai e numit blestemul alb. El dauneaza inimii, plamanilor, rinichilor si
stomacului. Uita de sucuri si băuturi carbogazoase. Persoanele care sufera de
hipertensiune arteriala, nici măcar nu bănuiesc ca principala cauza a bolii lor
e consumul excesiv de sare. Este deosebit de periculos sa mananci produse
sărate pe stomacul gol. E o sinucidere.
Reteta
pentru longevitate: 1. Nu consuma mai multe calorii decât cele pe care le arzi.
2. Mănâncă un mar in fiecare zi. 3. Bea apa rece si extracte din plante. 4. Du
un mod activ de viata. 5. Fa dus in fiecare zi. 6. Dormi intr-o camera in
care-i răcoare. 7. Găsește timp sa mergi pe jos sau cu bicicleta câte 10-15 km.
8. Fii cu prietenii, bucura-te, razi, nu renunta la sex. 9. Niciodata sa nu te
gândești sau sa spui ca îmbătrânești.
Pe lângă
rețeta de mai sus, renumitul medic bulgar mai recomanda acest remediu natural,
care are puterea de a reduce la minimum riscul de a suferi de atac de cord,
îmbunătățește funcțiile creierului, scade nivelul inflamațiilor din
corp,reglează greutatea corporală și combate cu succes anumite tipuri de
cancer. Pentru prepararea rețetei ai nevoie de 400 de grame de grâu, de 15
lămâie, 12 căței de usturoi, 1 kg de miere și 400 de grame de nuci.
Cele 400 de
grame de grâu se pun într-un borcan peste care se adaugă apă fiartă. Amestecul
se lasă așa peste noapte, după care se dă prin sită, se spală, apoi grâul se
pune din nou în borcan. Acesta se mărunțește cu ajutorul râșniței, la fel și
nucile, iar usturoiul se pisează bine.
Ingredientele
se pun într-un vas de email, după care se adaugă și 5 lămâi mărunțite, cu tot
cu coajă. De la restul lămâilor se folosește doar sucul, care se adaugă
compoziției, apoi se amestecă bine cu o lingură de lemn, până când compoziția
devine omogenă. La final se adaugă și mierea, după care compoziția se toarnă
din nou în borcan și se deopozitează la frigider. După abia trei zile poate fi
consumată compoziția obținută.
Câte celule
din organismul tău sunt, de fapt, umane?
Ar trebui să
iei 1-2 linguri din acest amestec cu 30 de minute înainte de micul dejun, de
prânz, de cină și înainte de culcare. Remediul se ia până când nu mai rămâne
nimic în borcan. Pentru prevenție, se face o cură o dată pe an. Pentru tratarea
cancerului, se ia din două în două ore.
Surse: garbo.ro;
vindecatorul.wordpress.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu