vineri, 15 iulie 2022

VIRGIL CIUCA - Biden și Yair Lapid au semnat Declarația de la Ierusalim

 



Biden și Yair Lapid au semnat Declarația de la Ierusalim

VIRGIL CIUCA

 

Declaratia conducatorilor a doua tari care pe langa faptul ca ignora tratate internationale vor  sa impuna  ca alte tari sa nu aiba dreptul de a se apara ca stat si popor de agresiunea celor vinovati de jafuri, crime si sclavie pentru care nu au platit inca dar ele sa-si continue si inarmarea si ura si agresiunea impotriva oricui!

 

Toate tarile si toate popoarele lumii -fie ca mai au tara sau nu-au dreptul la toate tipurile de armament pe care-l au si inamicii lor pentru a se apara de agresiunea si teroarea "stapanilor de sclavi"  care au acumulat si averi si armament de distrugere in masa pe care nu au ezitat sa-l utilizeze pentru propriile lor interese criminale  contrar tratatelor internationale si cutumelor care promoveaza pacea si intelegerea intre  comunitatile oamenilor-animale in evolutie! indiferent de dumnezei, sisteme sociale si tratate malefice!

 

-...DE CE NU PERMITE ISRAELUL TRUPE AMRERICANE PE TERITORIUL EVREIESC PENTU A FI APARAT DE DUSMANII REALI SI POTENTIALI?

 

-DE CE CONDUCATORII ACTUAI AI ROMANIEI-ALOGENI, PUSCARIABILI SI TRADATORI DE TARA ACCEPTA TRUPE STRAINE PE PAMANT ROMANESC...?

 

-SI DE CE A ROMANIA A FOST DEZARMATA, JEFUITA ANTAGONOZATA, INDATORATA SI TRANSFORMATA INTR-O JALNICA COLONIE CU TRUPE DE OCUPATIE?

 

A FOST CUMVA O INTELEGERE SECRETA TOT INTRE AMERICA SI ISRAEL CA ROMANIA SA FIE DEZMEMBRATA CA STAT IAR POPORUL ROMAN SA DISPARA CA NEAM?

 

DOAR INTREB CACI  CU BARDA AM TOT DAT SI DAU DEGEABA!

 

Virgil Ciuca

Bucuresti

07/15/2022

PS: DE CE NU SE FOLOSESTE ROMANIA DE CACTUALELE CONFLICTE PENTRU A CEREA UCRAINEI RETROCEDAREA CATRE STATUL ROMAN  A TUTUROR TERITORIILOR OCUPATE DE URSS SI AFLATE ACUM SUB OCUPATIE UCRAINEANA!?

 

DE CE POPORUL ROMAN ALEGE SA FIE CONDUS DE  ALOGENI, PUSCARIABILI SI TRADATORI DE TARA?

 

DE CE POPOR ROMAN? DE CE?

 

From: oleg cernian <ocernian@yahoo.com>

Sent: Friday, July 15, 2022 at 10:24:21 PM GMT+3

Subject: Biden și Yair Lapid au semnat Declarația de la Ierusalim, prin care se angajează să nu permită Iranului să intre în posesia unei arme nucleare

 

Biden și Yair Lapid au semnat Declarația de la Ierusalim, prin care se angajează să nu permită Iranului să intre în posesia unei arme nucleare

 

Posted: 14 Jul 2022 10:01 PM PDT

 

Preşedintele american Joe Biden şi premierul israelian Yair Lapid au semnat Declaraţia de la Ierusalim, un document care întărește Parteneriatul strategic dintre Statele Unite și Israel.

 

 În declarație, Washingtonul se angajează să nu permită Iranului să intre în posesia unei arme nucleare.

 

 Casa Albă se angajează să combată activitățile agresive, fie directe, fie prin intermediul unor organizații teroriste, cum ar fi Hezbollah, Hamas și Jihadul Islamic.

 

 

Potrivit stiri.tvr.ro, Declarația de la Ierusalim semnată de președintele american Joe Biden și de premierul israelian Yair Lapid conține angajamentul Statelor Unite de a implementa pe deplin termenii memorandumului istoric de înțelegere în valoare de 38 de miliarde de dolari.

 

 

Discuții despre amenințarea nucleară a Iranului

 

 

Conform documentului, Statele Unite vor căuta finanțare suplimentară pentru rachetele de apărare, în afara sumei din memorandum.

 

La întâlnirea cu premierul Yair Lapid, Joe Biden a subliniat că marea majoritate a americanilor sprijină acțiunile de apărare a Israelului.

 

Anterior întâlnirii cu oficialii israelieni, liderul de la Casa Albă a lăsat de înțeles că ar putea recurge la forță pentru a preveni Iranul să aibă arme nucleare.

 

Teheranul neagă că vrea arme nucleare și susține că programul său nuclear este doar pentru scopuri pașnice

 

Yonit Levi, jurnalistă Channel 12: – În trecut aţi spus că veţi face orice şi apoi aţi spus, din nou, că vă veţi asigura că Iranul nu va obţine arme nucleare. Asta înseamnă, de asemenea, că veţi folosi forţa împotriva Iranului? Asta înseamnă?

 

Joe Biden, președintele SUA: – Dacă aceasta este ultima soluţie, da.

 

După difuzarea interviului, liderul american a precizat că diplomația este cea mai bună cale pentru a preveni ca Iranul să obțină arma nucleară.

 

 

Sursa: VIRGIL CIUCA







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu