luni, 1 mai 2023

Anusca-Doglan Elena - GHIOCELUL DE ARGINT - concurs ARAD-2023

 




GHIOCELUL DE ARGINT

 

În perioada 28-30 aprilie 2023, s-a desfășurat la Arad a XXVIII-a ediție a concursului internațional de dans #GHIOCELUL DE ARGINT, inscris in C.A.E.N./2023, al Ministerului Educației, organizat de Palatul Copiilor Arad in parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Arad, Primăria Municipiului Arad, Consiliul Județean Arad, Universitatea "Aurel Vlaicu" Arad, Universitatea "Vasile Goldiș" Arad etc.

 

Au participat aproximativ 800 de concurenti din Romania și din afara granițelor țării (Republica Moldova, Polonia, Serbia, Croația, Ungaria, Germania, Slovacia).  Concursul a oferit prilejul valorificarii si promovarii calitatilor artistice ale copiilor care frecventeaza cercurile de profil de la palate si cluburi ale copiilor.

 

29 aprilie, Ziua Internațională a Dansului s-a petrecut festiv in compania copiilor care  au încântat publicul spectator cu talentul și energia lor! Formatia coregrafica “Prietenia” de la Palatul Copiilor Vaslui a obținut două locuri III la: Vals si Dans popular stilizat.

 

Felicitari copiilor pentru rezultatul obtinut. Recunostinta tuturor parintilor, doamnei prof. Nistoroschi Mirela si domnului Silviu Sîrbu pentru faptul ca au fost alaturi de noi.

 

Multumiri #Primariei Municipiului Vaslui pentru sutinerea gratuita a transportului si a materialelor promotionale.

 

Multumiri Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui, Palatului Copiilor Vaslui si Colegiului Economic "Anghel Rugina" Vaslui pentru sustinerea logistica.

 

Felicitari tuturor participanților, juriului și organizatorilor acestui frumos si valoros concurs de înalta tinuta artistica la care toti concurentii s-au bucurat de o primire călduroasă din partea organizatorilor, si, in mod deosebit al doamnei director Ioana Teodora Lung, Andreea-Florina Boran si al doamnei profesoare Mirela Cosma.

 

 

 

Mult succes tuturor la concursurile viitoare!

 

Prof. Anusca-Doglan Elena.




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu