marți, 6 decembrie 2016

Anunturi Comunitare

Din Melbourne,

"Asociatia Culturala Unirea Melbourne are placerea de a va invita la Balul de Craciun care va avea loc la data de 26 decembrie 2016,  orele 18.30 la Valguarnera Social Club, 621 Heatherton Road, Clayton South.
Muzica  Live va fi asigurata de vestita cantareata Nicoleta Voica sosita din  Romania si de Anda Voica Iovan, acompaniate de Goran Sablic si de  Alexandar Stefanovic.

Costul unui bilet este de $80.00 pentru adulti si de $40.00 pentru copii intre 5 si 12 ani.

Bauturile se pot cumpara de la bar.

Pentru Rezervari sunati pe :

  Mariana Ciobanitei : 0452 570 859
  Lucia Onulov   :        0420 946 300
  si silvia Micsunescu : 0402 257 468
Va asteptam cu drag sa sarbatorim impreuna Craciunul!"
 
 
  
Din Romania,
 
Stimați cititori și colaboratori,
Vă mulțumesc pentru entuziasmul cu care ne-ați îndemnat să continuăm activitatea No14 Plus Minus. Deși am primit multe promisiuni de finanțare, niciuna nu s-a concretizat încă.
Revista No14 Plus Minus nu generează niciun fel de venituri, toate costurile de întreţinere ale site-ului, serverului, precum şi celelalte cheltuieli majore fiind suportate exclusiv de către Editor, lucru care nu mai poate continua.
Dacă doriţi să sprijiniţi Revista No14 Plus Minus, o puteţi face utilizând unul dintre următoarele numere de cont:
Cont in lei: RO80BRDE410SV05764864100
Cont in Euro: RO88BRDE410SV80925154100

Cu respect,
Redacția





Victoria Dutu a castigat  Premiul "UFFIZI" la Florenta, Premiul "CASANOVA" la VENETIA si este prezenta in "ART IN AMERICA", Ghidul din 2016.
Victoria Dutu  a expus anul acesta la  Carroussel Louvre Paris octombrie 2016, la Roma in decembrie, noiembrie si iunie 2016 , la Domus Romana Art Gallery Via Quattro Fontane,   la Bienala de arte de la Cannes, 18-19 May 2016 Hotel J.W. Mariotte in timpul Festivalului de film.
.............................. .............................. .........

Picturile le puteti viziona online pe situl



Sau la sediul firmei Unioncont, aflat la etajul 3, la Camera de Comert a Romanei, Bucuresti.






Am primit din America

   Zeci de mii de ţigani au protestat ieri într-una din cele mai sărace regiuni din România", a titrat azi CNN, cu  referire la marşul organizat de secui în Harghita şi Covasna.
   Se pare că redactorii CNN au fost induşi în eroare de mustăţile tipic secuieşti, care nu sunt cu nimic diferite de cele tradiţionale ale ţiganilor.

   În articol se precizează că "ţiganii" au mărşăluit pentru a cerşi în grup. "Individual, cerşesc  bani sau mâncare.
   Odată adunaţi câteva zeci de mii, pretenţiile lor cresc: cerşesc bani direct de la Guvern, dar şi teritorii întregi, pe care să le conduca după bunul lor plac.
   O mentalitate care nu-şi are locul în Europa secolului XXI", apreciază jurnaliştii americani.

Americanii militează pentru integrarea lor în societate, în primul rând prin alfabetizare.
Asta după ce au constatat că peste 90% dintre cei care au mărşăluit nu numai că nu cunosc limba engleză, dar nu sunt în stare să se exprime nici măcar în română.
Mai mult, marea lor majoritate nu deţin noţiuni elementare de  istorie sau geografie. "Trăiesc în secolul greşit!", au spus jurnaliştii CNN  despre ei.




Comentariu,
 
Nu numai mustățile, ci și cizmele și imensele pălării cu boruri f. largi, precum și jachetele specifice... Își păstrează acest port și dincoace de Carpați, dar acolo sunt la ei acasă... Nimeni nu aduce în discuție faptul în sine că în Ardeal se află majoritatea țiganilor din România.  Ca geolog prospector în zona premontană a Transilvaniei, în anii 80-90 îi vedeam zilnic prin târgurile din județele Sibiu și Brașov, în trenurile dintre Tâlmaciu și Făgăraș... Aroganți, soioși, plini de lindeni... I.L.

P.S. Dar oare trabuie să căscăm gura la ce ne spun reporterii americani,faimoși mai ales prin gafele lor, de inșipicați de pe altă planetă?!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu