joi, 5 ianuarie 2017

GSM Guvernul KAMIKAZE 0i





GUVERNUL KAMIKAZE

ÃŽn gerul aspru al Bobotezei, s-a născut, pe repede înainte, guvernul bicolor al României !  Ca un ou roÈ™u cu brâu galben ! La È™ale. Mult mai obez ca precedentul,  de parcă nu era suficient Parlamentul plin de lipide.

Sper, ca noul guvern, preponderent sudist, să nu aibă probleme cu rezistența ! La caniculă ! De iarnă va trece hârr-mârr !...
Despre OpoziÈ›ie, doar „javra naÈ›ională” (È™tiu, sună naÈ™pa), cum îl numesc sugestiv unii, nu va scăpa vreo ocazie de a-È™i pune poalele-n cap. Cum îi este obiceiul ! CeilalÈ›i intră în reorganizare profundă. Abia prin toamnă, liberalii vor căpăta glas autentic, deÈ™i interimara a fost extrem de tăioasă. Și NicuÈ™or a punctat pe ici-colo. La tobe !
E drept, mă așteptam la un guvern suplu, cu maximum 15 ministere. Ca în lumea civilizată ! Cum n-au făcut pasul spre acea lume, decât vreo trei milioane de români, ne mulțumim cu executivul Yes Man.
 MulÈ›i au crezut că e un guvern cu oameni noi. Aiurea ! Doar câțiva sunt noi. ÃŽn rest, dalmaÈ›ieni vechi È™i doi tehnocraÈ›i. Sunt incluÈ™i oameni chiar de pe timpul regimului ceauÈ™ist ! De sămânță. Pentru culoare, PSD È™i-a adus omul de la Tel-Aviv, care n-a reuÈ™it să răspundă la nicio întrebare la audieri !?!
De fapt, oamenii pesedeului nu au fost nicio o clipă dați jos din ministere și agenții în perioada acordată reformării partidelor. Doar miniștrii au fost tehnocrați și câțiva secretari de stat. În rest, la butoane a fost garda PSD. Astfel, au fost blocate marile reforme pe care le așteptăm de câteva cincinale: reformarea guvernului, a parlamentului, reforma administrativă, revizuirea Constituției ...
MulÈ›i uită că aÈ™a a fost înÈ›elegerea ! TehnocraÈ›ii au avut doar misiunea menÈ›inerii stabilității țării. Că È™i-au permis să crească salariile, să aducă È™apte miliarde de euro de la Bruxelles, plus altele două-trei prin investitori sau să pună bazele unor noi proiecte È™i să deblocheze altele îngheÈ›ate pe timpul plagiatorului naÈ›ional, e o altă poveste. Bine ascunsă de ochii lumii, cu sloganul mincinos „Guvernul 0” ! BineînÈ›eles, panglicile, la finalizarea tuturor acestor proiecte, vor fi tăiate de noul guvern. Cu tam-tam-ul mediatic de rigoare ! „Noi am făcut pentru popor !”, poporul, poporul, poporul !
ÃŽn timpul sărbătorilor de iarnă, telemanipulatorii de partid È™i jurnaliÈ™tii mercenari au vehiculat zeci de scenarii, cel al preluării guvernului, prin siluirea legislaÈ›iei actuale, peste câteva luni, de către însuÈ™i Dragnea, „sora È™efă” din Kiseleff, fiind cel mai invocat. Dacă teleormăneanul nu ar avea È™i alte dosare penale, în afara condamnării definitive, ar fi plauzibil scenariul, dar aÈ™a nu mi se pare fezabil.
Sigur, versatul Iordache-MarÈ›ea Neagră va dori să pună căluÈ™ JustiÈ›iei, mulÈ›i din zona Puterii fiind cu ditamai musca pe căciulă. Prin votarea Legii amnistiei, penalii ar ieÈ™i de la „Nufărul Parlament srl”, curățaÈ›i de toate încălcările. Mai ales încălcarea poruncii a VIII-a ! ÃŽnsă, în contextul actual, nu cred poate sări calul. Nici măcar pârleazul. Ar inflama restul poporului (82%), o adevărată oală sub presiune, care nu a votat coaliÈ›ia penalilor. Ar înseamna, totodată, izolarea economică È™i politică României în mai puÈ›in de È™ase luni. Iar izolarea înseamnă moarte curată, în ciuda sloganelor naÈ›ionaliste !
Aberația săptămânii. Suspendarea președintelui țării. După limbajul golănesc, utilizat la greu de cuplul Dragnea-Tăriceanu, și manipularea grotescă, promovată isteric de mocirlele RTV și A3, unii credeau că lovitura se va da chiar de Anul Nou.
De fapt, regele (sic!) Teleormanului este imaginea răsturnată a prezidentului.
Neamțul comunică concis, discret, numai în situații absolut necesare. Mulți îi înțeleg scurtele mesaje abia după ce le citesc a zecea oară ! Alții, nici atunci. Analfabeții funcțional ai României (peste 45%), mulți forma(ta)ți de alde Abramburica în anii postdecembriști, sunt incapabili să priceapă mesaje simple. Pe aceștia, televiziunile sistemului mafiot îi manipulează la greu.
ÃŽn schimb, liderul pesedist o lungeÈ™te la nesfârÈ™it. La cele 20-30 de cuvinte ale lui Johannis, LD vine cu o adevărată beÈ›ie de cuvinte. Cu sloganuri proletcultiste de tipul „mai mulÈ›i bani în buzunarul poporului”, „aÈ™a au votat românii” (18% - sic!), „binele poporului”, „nu ne lasă preÈ™edintele / duÈ™manul poporului să trecem la aplicarea programului”, „prim ministrul a fost numit prin SMS” (în realitate prin decret prezidenÈ›ial) … tot felul de gogoÈ™ele bine pudrate, de nu se mai vede conÈ›inutul. CeauÈ™escu ar fi invidios, auzind promisiunile fără număr, dacă ai săi colegi de partid nu l-ar fi asasinat. De Crăciun !
DeÈ™i nu sunt fan PSD, cu toate că 60% din programul său e de sorginte liberală, însuÈ™it de la USL sugrumat în zori de zi, sunt de acord să-i acordăm guvernului Dragnea „tradiÈ›ionala” sută de zile în care să demonstreze că este de „bună credință”. Mai ales să văd că dispar reÈ›elele de tip mafiot din judeÈ›e, că nu e violată JustiÈ›ia ziua în amiaza mare È™i bunăstarea va coborî peste români !...
http://www.senat.ro/PAGINI/proiecte/GUV_201701/Program_de_Guvernare.pdf
Ar fi normal ca FSN, prin principalele sale clone (PSD&PDL), care a devalizat È™i distrus premeditat È›ara, să o repună pe È™ine ! AÈ™a ar fi într-o Românie normală È™i europeană ! Cu PDL m-am lămurit. Să vedem ce va face echipa PSD 2017. ÃŽÈ™i va respecta angajamentele „la virgulă” sau se va È›ine tot de È›igăneala postelectorală căutând vinovaÈ›i prin MunÈ›ii CarpaÈ›i, unde pândesc duÈ™manii poporului pesedist !?!
Cum abia pe 28 ianuarie începe Anul Cocoșului începe în 28 ianuarie, fiind tot în Anul Maimuței, lelea Safta a luat-o într-o direcție ulterioară, unde nu are semnal ! Regret, nu am, deocamdată, predicții de la popor.
Succes noului guvern !

N.B. Cele 14 sărbători publice sau religioase din 2017, vor asigura românilor 11 zile libere în plus față de calendarul obișnuit. Din păcate, Ziua Independenței (10 mai 1877), adevărata zi națională a României, nu figurează între ele !
Aude, cumva, vreun patriot de la Parlamentul României ?

Toate bune !

































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu