sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Declarația țarului care a încântat întreaga EUROPĂ





Declarația țarului care a încântat întreaga EUROPĂ

Poziția cea mai fermă în actuala criză europeană vis-à-vis de migrație, în mod surprinzător a venit din partea… Rusiei !

„În Rusia, minorităţile trebuie să trăiască la fel ca ruşii. Orice minoritate, de oriunde ar veni ea, dacă vrea să stea în Rusia, trebuie să muncească şi să mănânce ca ruşii, trebuie să vorbească rusa şi să respecte legile ruseşti…….

Invazia sutelor de mii de emigranți din țările musulmane arabe către „paradisul promis” Europa, au fost întâmpinate de o reacție confuză ,stupidă a Bruxelles-ului, de tăcerea neînțeleasă a Washingtonului, riposta zero a NATO, gafele istorice ale doamnei Merkel (salvarea  Germaniei cu ajutorul musulmanilor !) ,de verticalitatea Budapestei, care iată a devenit apărătoarea solitară a culturii și valorilor europene, de tăcerea până în ultimul moment al președintelui Johannis reticiența guvernelor slovac  și polonez privind cota de distribuire a emigranților, încercarea Angliei de a ieși subtil din criza generată de exodul arab.

Declarația președintelui Putin la televiziunea naționala  privind evenimentele legate de emigrație au fost primite cu entuziasm de societatea rusa, inclusiv Biserica Ortodoxă și forul suprem  legislativ-parlamentul. Iată o secvență din  declarația președintelui  Rusiei:

„În Rusia, minorităţile trebuie să trăiască la fel ca ruşii. Orice minoritate, de oriunde ar veni ea, dacă vrea să stea în Rusia, trebuie să muncească şi să mănânce ca ruşii, trebuie să vorbească rusa şi să respecte legile ruseşti. Dacă preferă legea Sharia, şi să ducă o viaţă de musulmani, atunci îi sfătuim să se ducă acolo unde există asemenea legi.
Rusia nu are nevoie de minorități musulmane !!!, minorităţile au nevoie de Rusia, iar noi nu le acordăm privilegii speciale, după cum nu vom încerca să ne modificăm legile pentru a le satisface dorințele, oricât de tare ar ţipa că sunt discriminați. Nu vom tolera lipsa de respect faţă de cultura rusă.
Am face bine să tragem învăţăminte despre cum s-au sinucis America, Anglia, Olanda şi Franţa, dacă dorim să supravieţuim ca naţiune.  
Musulmanii cuceresc în prezent acele ţări, dar nu vor putea cuceri Rusia… Atunci când acest onorabil corp legislativ (parlamentul) se va gândi să adopte legi noi, să aibă în vedere că interesele naţionale ruse primează, şi să-şi amintească faptul că „musulmanii nu sunt ruşi”.

Se spune că  datorita acestui discurs foarte scurt al liderului rus, probabil cel mai scurt pe care l-a rostit,  popularitatea sa a crescut enorm in doar câteva zile. Partidele populiste in special, din Europa sau exprimat aproape la unison.  Felicitări Putin, bravo Rusia!
Radu Oprea,
Arizona

Sursa :  https://extranews.ro









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu