duminică, 27 iunie 2021

Mădălina Elena Dârdeci - M-aţi jignit pe mine, mi-aţi jignit colegii, dar, cel mai grav, aţi jignit acest popor

 



M-aţi jignit pe mine, mi-aţi jignit colegii, dar, cel mai grav, aţi jignit acest popor

Mădălina Elena Dârdeci, Judecătoare

27 Iunie 2021

 

„Au fost spini care mi-au intrat în suflet, și au crescut flori din ei”.

 

Însărcinatul cu afaceri al S.U.A. la București, David Muniz, a declarat într-un interviu pentru „G4Media.ro” că prezența Statelor Unite în România va fi „foarte puternică” și că exercițiile militare comune se vor înmulți în următorii ani […]. Despre Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (S.I.I.J.) și-a permis să declare: „Suntem întrutotul de acord că desființarea SIIJ este pasul necesar pentru începerea avansării statului de drept în România. […] Toți acești parteneri și prieteni diferiți ai României susțin această desființare și noi ne numărăm printre ei. Credem că trebuie să se meargă înainte cu desființarea. Interviul realizat cu o zi înainte de votul din Camera Deputaților, proiectul a trecut cu amendamentul criticat inclusiv de șeful misiunii S.U.A. ca magistrații să nu poată fi trimiși în judecată decât cu avizul C.S.M.).

 

După interviul în care a vorbit despre corupţia din România şi a susţinut necesitatea desfiinţării S.I.I.J., „însărcinatul” primește o ripostă bine-meritată de la judecătoarea Mădălina Elena Dârdeci, de la Tribunalul Bucureşti. Având în vedere că uzanţele diplomatice, în speță Convenția de la Viena din 18 aprilie 1961 cu privire la relațiile diplomatice nu-i permit să aibă ingerințe în treburile interne ale altui stat cerând desfiinţarea unor instituţii, judecătoarea româncă aşteaptă scuze de la „însărcinatul” S.U.A.

 

Dacă o fi cumva vreo conexiune între „însărcinatul” Muniz, „Raportul Matic despre situația sănătății sexuale și reproductive și a drepturilor aferente în U.E., în contextul sănătății femeilor”, votul lui Dacian Cioloș & Co și faptul că Ambasada S.U.A. a arborat o cârpă multicoloră pe fațada clădirii, noi nu avem cunoștință, dar tare încurcate mai sunt sforile neo-marxiștilor și ale necuratului! În cele ce urmează, vă prezentăm „lecția” pe care doamna judecătoarea româncă a administrat-o „însărcinatului” american… concluziile rămânând la libera alegere a Măriei Voastre, Cititorule. Pănă atunci, adresăm sincere felicitări doamnei judecătoare pentru demnitatea de a fi româncă! (Ion Măldărescu, Redacția ART-EMIS).

 

„Am văzut un pic din interviul acordat de dumneavoastră Televiziunii Române și aștept scuzele dumneavoastră! De ce? Pentru că m-ati jignit pe mine, judecătorul, mi-ați jignit colegii, dar, cel mai grav, ati jignit acest popor!

 

Care este norma juridică sau uzanța (diplomatică) care vă permite să solicitați desființarea S.I.I.J.?

 

Vorbiți despre corupția din România?

Eu sunt ferm convinsă că există corupție în România așa cum exista și în S.U.A., și peste tot în lumea această, doar că, ce să vezi, reprezentantul României în S.U.A. nu-și permite (și/sau nu vrea - n.r.) să vorbească, la un post cu acoperire națională, despre cum trebuie condusa S.U.A., despre cât de coruptă este sau despre ce instituții americane ar trebui desființate!

Vă intreb domnule Muniz:

- ați avut curiozitatea să lecturati hotărârea C.S.M. nr.225/2019?

- ați avut curiozitatea să vă informați sau sa cereți să fiți informat cu privire la modul de recrutare al procurorilor din cadrul S.I.I.J.?

Deci cum vă permiteți să spuneți că S.I.I.J. trebuie desființată asociind, indirect, aceasta secție cu ideea de obstacol în lupta împotriva corupției?

Îmi place sa cred ca bocancul rusesc nu a fost înlocuit de cizma cowboy-ului american!

Să mă aștept, cât de curând, având în vedere preocuparea S.U.A., ca să mi se dea lecții despre cum trebuie sa judec și ce soluții trebuie sa pronunț?

Repet: care prevederea legală sau uzanța (diplomatică) ce vă permite să dați indicații prețioase României, aka să o guvernați??

45 de ani am fost sub bocancul rusesc! Și am rezistat, Tovarășe Muniz! Numai noi știm cum! Dar am rezistat! Îmi place sa cred ca bocancul rusesc nu a fost înlocuit de cizma cowboy-ului american!

Aștept scuzele dumneavoastră, pe care le puteți transmite și pe pagina mea de Fb!

Mulțumesc!

 

P.S. pentru cei care vor sări să mă reclame, dar și pentru cei care vor avea o pornire de autosesizare, le transmit ca acest mesaj a fost scris în baza dreptului meu la liberă exprimare și, nu în ultimul rând, pentru că am jurat pe Biblie să apăr drepturile si libertățile fundamentale ale cetățenilor!”.

 

https://www.art-emis.ro/jurnalistica/m-ati-jignit-pe-mine-mi-ati-jignit-colegii-dar-cel-mai-grav-ati-jignit-acest-popor







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu