duminică, 28 august 2022

Ion Măldărescu - Demența la „superlativ”

 



Demența la „superlativ”

Ion Măldărescu

28 August 2022

 

Deși am mai scris, actualitatea mă obligă să repet:

 

- În 1958, Gheorghe Gheorghiu-Dej i-a scos pe ruși din țară, România fiind singurul stat din „lagărul socialist” (Republica Democrată Germania, Polonia, Cehoslovacia, Bulgaria, Ungaria) și al Tratatului de la Varșovia care nu a avut trupe de ocupație sovietice în teritoriul său național. Abia în 1990 acestea au fost retrase din țările menționate.

 

- În perioada primului său mandat ca Președinte al României, Traian Băsescu a scos la rampă cunoscutul „strigăt-dorință” al românilor din ultimele zile ale celui de-Al Doilea Război Mondial: „Vin americanii!”. I-a adus pe militarii americani din Batalionului I din Regimentului 94 Blindate dizlocaţi de la baze din Germania la baza de la Mihail Kogălniceanu, care a devenit astfel cartier general al „Joint Task Force-East” și odată cu aceasta a debutat ocupația militară a teritoriului național[1]. Sfidând prevederile actului fundamental al Țării - Constituția României - ocupația militară s-a înfăptuit „pas cu pas”. Acum suntem „bogați”: avem în teritoriu militari francezi, belgieni, italieni, americani „cîtă frunză câtă iarbă”…, dar și  tot felul de oameni de culturi total diferite de a noastră, aduși în planul „resetat” al dementului Richard Coudenhove-Kalergi.

 

Mii de potere ale Oncle Sam și ale N.A.T.O. tropăie lejer pe pământul apărat cândva de Burebista, Decebal, Stefan cel Mare, Mihai Viteazul, Nicolae Ceaușescu și de miile de oșteni români care au căzut sub Tricolor, batjocoresc fetele românilor dovadă fiind dosarul cazului Caracal-Dincă care a murit înainte de a se naște.

 

Tricolorul Românesc nici în sala de ședințe a Guvernului României nu-și mai găsește locul, a fost înlocuit cu o cârpă albastră, iar de când cu circul ucrainean, instituțiile statului român folosesc pentru iluminatul clădirilor oficiale doar două culori dintre cele naționale: galben și albastru. Ciudat, nu ? Tricolorul o fi rămas orfan de culoarea roșie pentru a micșora factura de energie electrică sau așa or fi colorate ordinele Bruxelles-ului via Kiev?

 

V-ați pus cumva întrebarea pentru ce se află trupele străine aici, iar mercenarii români sunt trimiși dincolo de granițele țării? Nu cumva, dacă poporul acesta „imbecil de tolerant” - cum spunea profesorul Miodrag Stanojevic - nu va mai putea răbda și se va ridica să-și ceară drepturile furate acești străini vor trage în plin în popor? Doar nu suntem de-ai lor, nu? Nu pentru a ne apăra „de ruși” au venit, ci pentru a nu ne scutura de statutul de sclavi! Klaus, (Mă)Ciucă și gașca guvernamentală nu mai au ce căuta în fruntea statului. Ne-au trădat și ne-au vândut nu doar bogățiile ci și pe noi. Au dat pe gratis viitorul copiilor și nepoților noștri!

 

Vești noi din țara demenței oficializate și a handicapatului senil

 

„«Avertisment: Noul batalion de soldați ai fiscului - Internal Revenue Service - (I.R.S.) înarmați ar putea veni peste voi...  Sunt autorizați să omoare la vedere». Se estimează că 11.230 (?) de americani datorează I.R.S. taxe restante în valoare totală de peste 125 de miliarde de dolari. Sforile strânse ale pungii fac doar ca factura neplătită să fie ridicol mai greu de plătit, pe măsură ce ambele cifre cresc. În știrile conexe, I.R.S. este în proces de a angaja agenți speciali care, potrivit reprezentanților acestui serviciu, vor „purta arme de foc” și „vor folosi forța mortală atunci când este necesar în posibile misiuni periculoase”. Ce părere aveți ?

 

Calma-ți-vă și nu luați încă următorul zbor către Bolivia. […] Agenții cu pistoalele la pachet fi încadrați într-o divizie specială a Departamentului de Investigații Criminale I.R.S. Scopul noii „ramuri de aplicare a legii” este de a combina «abilitățile de contabilitate cu abilitățile de aplicare a legii pentru a investiga infracțiunile financiare». Noilor agenți li se va cere:

- păstrați «onestitatea și integritatea»;

- lucrați cel puțin 50 de ore pe săptămână, inclusiv orele neregulate;

- fiți în gardă 24/7, inclusiv sărbători și weekenduri;

- mențineți pregătirea fizică pentru a «răspunde în mod eficient la situațiile care pun viața în pericol la locul de muncă»;

- Purtați o armă și «fiți dispus să folosiți forța mortală, dacă este necesar»;

- Participați la arestări, executarea mandatelor de percheziție și alte «misiuni periculoase».

I.R.S. nu adună o echipă mică de mercenari pentru a îndeplini misiuni întunecate. Nu, domnule. Ei construiesc o brigadă puternică de 87.000 de membri pentru a desfășura un război de gherilă urbană. Ei vor finanțați printr-o infuzie de fonduri fără precedent, de aproape 80.000.000.000 de dolari. […]Potrivit administrației Biden, dacă nu împuști peste 400.000 pe an, nici tu, nici familia ta nu vei fi agresat în toiul nopții. Dar acestea sunt doar cuvinte, având în vedere modul în care un amendament care i-ar fi scutit pe cei care fac mai puțin de 400.000, a eșuat în Senat cu un vot de 50-50. […] I.R.S. încă nu a comentat culoarea cizmelor pe care le vor elibera noilor 87.000 de soldați, dar toate pariurile indică maro”[2].

 

Departamentul Educației din S.U.A. instituționalizează Sodoma și Gomora – versiunea 2022

 

„«Biroul pentru Drepturi Civile» (OCR) al Departamentului Educației din SUA va aplica, (începând cu 12 septembrie 2022 - n.a.) «Titlul IX» din Amendamentele Educației din 1972. «Titlul IX» se ocupă de discriminarea pe criterii de sex în programele educaționale (în școli și alte instituții de învățământ - n.a.) sau activitățile care primesc asistență financiară federală. «Titlul IX» spune: Nicio persoană din Statele Unite, pe baza sexului, nu va fi exclusă de la participarea în cadrul oricărui program de educație sau activitate care primește asistență financiară federală, nu i se va refuza beneficiile sau nu va fi supusă discriminării.

 

«Titlul IX» se aplică școlilor, agențiilor educaționale și altor instituții care primesc asistență financiară federală de la Departamentul Educației. Acești destinatari includ (aproximativ 17.600 de districte școlare locale, peste 5.000 de instituții postliceale și școli charter, școli cu scop profit, biblioteci și muzee, agenții de reabilitare profesională.[…]

 

«Titlul IX» promovează elevii LGBTQI+, disciplina, educația pentru un singur sex și alte asemenea «sodo-gomorii».

 

«Titlul IX» decretează că nicio persoană nu poate intimida, amenința, constrânge sau discrimina o persoană în scopul de a interfera cu vreun drept sau privilegiu garantat de «Titlul IX», a făcut un raport sau o plângere, a depus mărturie, a asistat sau a participat sau a refuzat să participe la o procedură în temeiul «Titlul IX».

 

Orice ripostă este considerată o încălcare a «Titlul IX». Reglementările Departamentului Educației prin «Titlul IX» (Volumul 34, Codul Reglementărilor Federale, Partea 106) oferă informații suplimentare despre formele de discriminare interzise de «Titlul IX»”[3].

 

Pentru cine nu a înțeles încă „privilegiile” prevederilor sodo-gomorismului „visului american” prin «Titlul IX» se impune o explicație radical: «Titlul IX» înterzice ca omul să se comporte conform legilor naturii, vrea debusolarea copiilor, a adolescenților și tinerilor - cu cei în vârstă e mai dificil, deci aceștia trebuie să moară repede -, iar părinților care nu sunt de acord cu „demența la superlativ a «Titlului IX» li se vor lua copiii cu forța, iar lor, părinților li se va interzice dreptul parental.

 

În școli, toaletele vor fi comune (oare regimul femeii Elena Udrea în toaleta comună din pușcărie să fie vreun avertisment ? - n.a.), cazarea în dormitoarele instituțiilor de învățământ se va face de-a valma - băieți și fete 1la comun”, violul, perversiunile sexuale vor fi permise pentru a nu se face „discriminare sexuală”.

 

Să nu-i treacă cumva prin cap cîmpenului de la (ne)educație vreo ideee comandată… ar fi în stare. Ce nu face argatul pentru aprecierea stăpânului? Cu conducătorii actuali ai Coloniei Corporatiste sub Ocupație Militară Străină, un «Titlul IX» de România va distruge viitorul Nației. Se vrea Romania - „No Man's Land” (Țara Nimănui).

 

La final, o întrebare shakespeareană repetată:

 

- „Cum vă place «Titlul IX»?”

- „Cum vă place „Internal Revenue Service”? A.N.A.F.-ul va deveni I.R.S.-ul Ro?

… deci, înainte de a fi prea târziu: „Ridică-te Gheorghe! Ridică-te, Ioane!”.

Luați-vă țara înapoi, „apărați-vă sărăcia şi nevoile şi neamul”, apărați-vă copiii și, „De-o fi una, de-o fi alta.. Ce e scris şi pentru noi,/ Bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război!”.

 

Aranjament grafic - I.M.

 

-------------------------

[1] https://www.antena3.ro/actualitate/au-venit-americanii-la-mihail-kogalniceanu-37510.html - 16 august 2007.

[2] https://unitedwestandnews.com/warning-the-new-irs-gun-toting-battalion-of-soldiers-might-be-coming-for-youtheyre-authorized-to-kill-on-sight/

[3] https://www2.ed.gov/about/offices/list/ocr/docs/tix_dis.html și https://www.ecfr.gov/current/title-34/subtitle-B/chapter-I/part-106?toc=1 și https://www2.ed.gov/about/offices/list/ocr/complaintintro.html  










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu