duminică, 21 august 2022

Ion Măldărescu - Români, „Luați-vă Țara înapoi!”. Este singura cale de supraviețuire, altfel vom pieri, iar copiii voștri vă vor blestema în vecii vecilor!

 



Români, „Luați-vă Țara înapoi!”. Este singura cale de supraviețuire, altfel vom pieri, iar copiii voștri vă vor blestema în vecii vecilor!

Ion Măldărescu

21 August 2022

 

„Suntem noi oare prea slabi pentru a lua asupra noastră sarcina de a ne restitui în drepturile noastre?”. Astfel a grăit Nicolae Iorga, la 16 mai 1912, în cuvântarea ţinută în Bucureşti, cu prilejul comemorării a 100 de ani de la răpirea Basarabiei. Astăzi, când la cârma a ceea ce a rămas din România Mare au fost unşi străinii de Neam și trădătorii de țară - de la preşedinte, prim-ministru, miniștri și „parlamentari”, până la majoritatea papagalilor din coliviile partidelor, trebuie să dăm ascultare actualului Imn Național, să ne deșteptăm… nu doar în sensul trezirii la realitate, ci în multitudinea de înţelesuri şi fapte patriotice. Trei decenii poporul român nu a dat ascultare îndemnului „Deșteptă-te, române din somnul cel de moarte!”, dar a venit vremea să rememorăm „Trei culori” ale lui Ciprian Porumbescu, versuri mult mai potrivit astăzi: „Trei culori cunosc pe lume/ Ce le ţin ca sfânt odor,/ Sunt culori de-un vechi renume/ Amintind de-un brav popor!”. Unde ești acum, „brav popor”?

 

În iunie 1940, când se scursese puţin peste douăzeci de ani de la Marea Unire, a început dezintegrarea visului de secole realizat la 1 Decembrie 1918. Făcând o punte peste timp, după trei decenii de la mascarada decembriadei, pusă la cale de generația apusă a celor care ne-au pricopsit cu Ebola, HIV, „Boala vacii nebune, „Gripa aviară”, „Pesta porcină, Covid-19, „Variola maimuței”, Omicron”-ul și „valurile” încă nebotezate care sunt preparate să vină a început depopularea României cea mai mare din istoria neamurilor, pe timp de pace.

 

Cu o mulțumire de sine nejustificată, oamenii s-au plimbat pe această planeta, urmărindu-și interesele: unii dorind îmbogățirea facilă, imediată - cazul imperiilor coloniale agresive, care au jefuit/jefuiesc statele mici. Alții dorind descătușarea libertății, senini fiind și crezând în certitudinea lor desuetă că ar stăpâni materia și evenimentele.  Cineva poate spune - pe drept cuvânt - că ne aflăm în plin război total. Da, așa este, dar e un altfel de război decât cele derulate până la Al Doilea Război Mondial. Da! Ne aflăm în plin „Război al Lumilor”, dar altfel decât cel descris de H.G.Wells. Nu marțienii ne sunt inamici, ci, noi înșine.

 

„Teoriile conspirațiilor” au devenit realitatea care nu mai poate fi contrazisă. Puțini sunt cei care, în ultimii ani ai secolului al douăzecilea, ar fi crezut, că omenirea era urmărită atent și asiduu de inteligențe diabolice letale precum cele care și-au trimis reprezentanții la Davos, la Bruxelles, la Casa Albă… Suntem cercetaţi, „recenzați”, studiaţi, poate aproape la fel de temeinic cum un om cu un microscop ar putea cerceta creaturile efemere care roiesc într-o picătură de rouă.

 

Nume precum Rothschild, Rockefeller (Dumnezeu să-l ierte, că s-a stins şi bine a făcut Domnul că l-a chemat la judecată), Coudenhove-Kalergi…, „Bilderbergii”, care se cred dumnezeii planetei, au studiat cu intenții malefice depopularea Tererei, şi, „pas cu pas”, au ţesut planuri împotriva omenirii. Iată cum, astăzi, dăm piept cu planul lor diabolic: depopularea planetei.

 

Revenind la țara noastră, unde Dumnezeu s-a împiedicat de Sfinxul din Bucegi și a vărsat sacul bogățiilor pe sfânta glie străbună, dorită cu nesaț de hămesitul Occident, vedem cum „Sindromul amputării” teritoriale este concurat de „Sindromul deznaționalizării”, al imbecilizării prin mijloace moderne, al renunțării la locul de baștină, apărat secole de-a rândul de strămoși, de Burebista și Decebal, de Basarab, Ștefan, Mihai, Ion și Nicolae și, de ce nu, chiar şi de „cei 13 ani de închisoare” a lui Petre Țuțea.

 

De la discursul patriotului Mircea Druc, rostit în Parlamentul României în 1991[1] au trecut peste trei decenii, dar „Sindromul amputării” din 1940 nu a dispărut, a rămas nevindecat. Nici Bucureștiul, nici Chișinăul  nu și-au făcut „Trezește-te, Gheorghe! Trezește-te, Ioane!”, vezi ce ți-a făcut Occidentul de când ți-a dat brânci în Lagărul Concentraționar al celor 12 stele, condus acum de o slujitoare a lui Baphomet, o învederată coruptă a zilelor noastre care ţine morţiş să subjuge total românii, să confişte pe deplin suveranitatea, cu concursul nemernicilor guvernanți de la Bucureşti, trădători de Țară și marionete ale Marii Resetări.

 

La încheiere, al vrea să pot contrazice afirmația lui Nicolae Iorga: „Până acum, oamenii n-au găsit un alt drum spre adevăr decât greșeala”. Haideți să ne oprim în a persevera în greșeală.

Cereți RoExit! și luați-vă înapoi nordul Bucovinei, Bugeacul, Ținutul Herța, nordul Maramureșului…

Luați-vă ce-i al nostru, al românilor: „de la Nistru până dincolo de Tisa”, cum s-a auto-corectat Ștefan Cicio Pop în 1918 și l-a „completat” pe Eminescu.

Români, luați-vă Țara înapoi, pentru că nimeni n-o să v-o dea înapoi de bună voie! Este singura cale de supraviețuire, altfel vom pieri, iar copiii voștri vă vor blestema în vecii vecilor.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu