miercuri, 10 mai 2023

ALIANTA FAMILIILOR - INSTITUTIONALIZAREA IDOLATRIEI CLIMEI IN ROMANIA

 




INSTITUTIONALIZAREA IDOLATRIEI CLIMEI IN ROMANIA

 

Instituționalizarea idolatriei climei în România (I)

 

Legile anti-ființe umane, anti-valori și anti-familie trec prin Parlamentul României cu duiumul. Fără ca noi să avem timpul să le analizam, să le citim măcar, dar mai ales să vă informăm privind pacostele legiferate de aleșii noștri și care vor deveni un jug greu de purtat pentru copiii noștri. Proiectul de lege pe rol în Parlament privind mobilitatea urbană durabilă este un exemplu care denotă agresivitatea cu care UE își impune ideologia asupra noastră, iar în acest caz, idolatria climei.

 


Reconstruim toata Romania urbana pina in 2025

 

Motivația PL ademenește și amintește de propaganda lui Ceaușescu privind programul de „sistematizare” al anilor 70 și 80. Ni se spune în Articolul 2 că întreaga infrastructură rutieră din interiorul zonelor urbane va fi refăcută / reconfigurată pentru a asigura „un sistem de mobilitate durabil, echitabil, eficient și incluziv...” Un alt obiectiv este „reducerea gazelor cu efect de seră din transporturi”. Un altul este „creșterea siguranței rutiere” prin intermediul „soluțiilor verzi și digitale”.

 

Poate că deja începeți să dibuiți despre ce este vorba: un dezastru. Reconfigurarea zonelor urbane va trebui înfăptuită în 2 ani, adică până în 2025! De data asta nu mai putem invoca raționamentul des propus pentru neimplicare a unora dintre noi: „chestiile astea nu mă afectează pe mine”. Legea asta te afectează și pe tine. De fapt, e desemnată să te afecteze în mod direct. Să-ți afecteze libertatea personală, autonomia, libertatea de circulație, mobilitatea în spațiul public, libertatea profesională, să te ducă în timp în anii 80 când Ceaușescu reglementa cine poate ieși cu autoturismul în spațiul public, când, la ce ore, până unde se putea deplasa cu mașina de acasă etc. Tot ce este motivat de ideologia climei, reducerea gazelor de seră, soluții verzi și termeni similari trebuie să ne alarmeze. Obiectivele acestea au și vor necesita niște consecințe extreme, inclusiv financiare.

 

Pronosticul Marii Britanii este că „înverzirea” țării până în 2050 va costa aproximativ 20 de trilioane de dolari. Economia Marii Britanii produce aproape 4 trilioane de dolari anual. Pentru a schimba întreaga infrastructură a Marii Britanii, britanicii vor trebui să (1) muncească 5 ani; (2) toți banii să intre în buzunarul statului; (3) nici o lețcaie să nu rămână în buzunarul cetățenilor; (4) și toți banii să fie cheltuiți doar pentru reconfigurarea economiei, infrastructurii, clădirilor etc. și nimic pe altceva (adică educație, îngrijire medicală, apărare, bani în buzunarul cetățeanului etc.).

 

Bătălii similare se poartă la ora actuală în Washington, unde dl Biden a propus o legislație care va avea același efect: toată țara, de la Atlantic la Pacific și de la Golful Mexic la paralela 48 (Canada), va fi reconstruită cu scopul suprem de a preveni catastrofa climatică (presupusa, dar în care nimeni nu mai crede). Costul: 50 de trilioane de dolari! Adică producția economiei americane pe 2 ani. Republicanii au zis, "no, thank you". Alegerile din 2024 vor determina în ce direcție se va îndrepta și America privind idolatria climei.

 


Copiii nu mai mănâncă ciocolată – mănâncă insecte!

 

Idolatria climei, insa, afecteaza si dieta personala. Idolatria cliei este extremistă. A devenit o ideologie totalitară care solicită, asemenea revoluției sexuale, ca întreaga societate globală, economie, politică și viață socială să fie reconfigurate pentru a clădi noua ordine mondială pe ideologia climei. Nu mai există un singur aspect al vieții sociale, politice ori economice care să nu fi fost impactat, în extremis, de ideologia climei. Un exemplu al acestui extremism este încurajarea și obișnuirea copiilor din Elveția să nu mai mănânce ciocolată, ci insecte. Nu glumesc. Puteți citi aici: https://www.wsj.com/.../switzerland-wants-children-to-eat...

 

Nu e vorba de informații conspiraționiste, ci reale. Articolul cu pricina a fost publicat pe 2 mai de Wall Street Journal, o publicație conservatoare cu o notorietate și influență globală care se vinde în fiecare aeroport internațional din lume. Titlul articolului este Switzerland Wants Children to East Less Chocolate and More Insects / Elveția vrea ca copiii să mănânce mai puțină ciocolată și mai multe insecte. Corect: insecte de genul pe care le cunoaștem – greieri, viermi, lăcuste etc.

 

Motivul: să ne transformăm treptat din carnivori în vegetarieni. A fi carnivor înseamnă a contribui la distrugerea mediului și a planetei. Vitele și porcii, de exemplu, emit gaze de seră care, la rândul lor, afectează negativ mediul și încălzesc planeta. Logic, nu? Eliminăm până la urmă și ființele umane pentru a reclădi lumea în jurul idolatriei climatice.

 

Elveția a fost prima țară din Europa care, în 2017, a permis vânzarea de insecte ca hrană pentru adulți. În spatele industriei insectelor se afla lobby-uri uriașe: cele care se opun surselor de energie tradiționale; cele care promovează un stil de viață vegetarian; cele care promovează mâncarea artificială (carnea alternativă etc.); cele care promovează insectele ca sursă principală de proteine.

 

Astfel de grupuri de presiune converg privind obiectivul. În cuvintele autorului "insects are an enviromentally friendly source of protein and vitamins, and generate a fraction of the greenhouse gases of raising cattle, pigs and other livestock. And scientists say they are safe to eat, provided they are raised in controlled environments / insectele nu afectează negativ mediul și sunt o sursă bună de proteine și vitamine, și generează doar o fracțiune din gazele de seră cauzate de creșterea vitelor, a porcilor ori a altor animale. Iar oamenii de știință spun că ele pot fi consumate în siguranță dacă sunt crescute într-un mediu supravegheat ..."

 

Dacă vrei să schimbi viitorul începi cu copiii. Crescătorii de insecte inundă școlile din Elveția și încurajează copiii să mănânce insecte în loc de carne. Dar fraudarea sentimentelor culinare ale copiilor e evidentă: copiii nu mănâncă insecte „goale”. Ei mănâncă insecte învelite in paprika, caramele sau ceva care ascunde gustul probabil neplăcut al insectelor.

 

Nu visăm. Ceea ce va scriu este real. Recent, guvernul olandez a lui Rutte a anunțat că va cumpăra, chiar cu sila, fermele care cresc animale în Olanda. Cine s-ar fi gândit vreodată că am putea ajunge aici?”

 

România urmează, fără îndoială, mai ales având în vedere clasa de politicieni adormiți care stăpânesc peste noi.

 

Extremismul ideologiei climei nu poate fi tăgăduit. Chiar și Peter Singer, cel care propune uciderea copiilor născuți (nu doar nenăscuți), primește spațiu imens în publicațiile globale pentru a ne motiva să ne schimbăm dieta cu scopul de a salva mediul, clima și planeta. Într-un recent articol din New York Times recomandă ca toți să devenim vegetarieni! [Link: https://www.nytimes.com/.../earth-day-climate-change-meat...]

 


ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

 

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: "Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. ... Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului". Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!


ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA

Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti

Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082

www.alianta-familiilor.ro

 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu