miercuri, 29 noiembrie 2023

Maria Diana Popescu - Acest dosar e un mare nor de praf

 



Acest dosar e un mare nor de praf

Maria Diana Popescu

29 Noiembrie 2023

 

Zgomot de cătuşe şi vînturi devastatoare s-au abătut peste antipatiile şi simpatiile din politică, ca întotdeauna, la sfîrşit de an! Niciodată DNA n-a avut de instrumentat un dosar cu un prejudiciu atît de mare! Va pierde caracatiţa puterii nişte braţe? Adică nişte porci din cocina politică iohannistă vor fi sacrificaţi înainte de sărbători, semn că Justiţia face minuni pentru naţiune, în timp „angajaţii” instituţiei vor petrece liniştiţi în cîntări de slavă şi bucurie cu salarii şi pensii de înălţimea Everestului? De altfel, Iohannis s-a spălat pe mîini de complici şi a semnat pentru ridicarea imunităţii împricinaţilor. Eu cred că dosarul achiziţiei de vaccinuri  e un mare nor de praf, o mare fîsîială, pentru că potrivit legilor, niciun guvern nu poate fi tras la răspundere pentru achiziţii, făcute fiind chiar şi de capul lor. Ancheta DNA e menită să distragă atenţia de la problemele reale. Minciuna cu recalcularea pensiilor, perpetuată de la Olguţa Vasilescu, de atîtea guverne încoace, pentru că nu au achiziţionat deocamdată niciun soft care să faciliteze recalcularea. În plus, pînă în toamna lui 2024 mai trec multe gunoaie pe apa sîmbetei Guvernului actual şi a celui care va să fie. Organismele financiare mondiale somează România, afirmînd că legea pensiilor în formatul actual slăbeşte economia, cerînd blocarea majorării pensiilor. Nu și pe cele ale colonialiţtilor „iuropeni”.

 

N-a fost soluţionat după trei decenii şi ceva dosarul loviturii de stat, darămite, dosarul implicaților în achiziția de vaccinuri, care, public, se arată relaxaţi, pasînd vina de la unul la altul. Cît despre Arafat, acest instrument străin indispensabil sistemului, care îi denigrează pe medici, îi face nesimţiti pe jurnalişti, ce să mai zicem?  N-au nicio urmă de regret faţă de familiile a căror morţi ucişi în spitale sau în urma vaccinării au fost aruncaţi în gropi, în sumbrii saci de plastic negri. Nici Dumnezeu nu-i va ierta, cu atît mai mult poporul NU îi va ierta pe „specialiştii” în panică şi epidemie care au îmbolnăvit, au ucis şi învrăjbit românii cu vaccinul: Cîţu, Mihăilă, Voiculescu, Arafat, Orban, Alina Gorghiu, Virgil Musta, Streinu Cercel, Beatrice Mahler, Octavian Jurma, Alexandru Rafila, Valeriu Gheorghiţă, Vlad Mixich, Gabriel Diaconu, Emilian Imbri, Răzvan Cherecheş, Radu Tincu, Simin Ayşel Florescu, psihologul Duminică, pomelnicul poate continua, şi, desigur, tătucul ororilor, Iohannis. Să nu-l uităm nici pe Tătaru, cu spitalele arzînd ,cu pacienţii legaţi de paturi,  şi pe soţia sa, cu farmacie la vedere, care vindea măştile cu de trei ori preţul real.

 

Mitul care a prins bine la naivi, „te vaccinezi pentru cei din jur nu doar pentru tine”, s-a dovedit  o crasă minciună! Marele jaf al istoriei a fost comis de aceşti indivizi, care au păgubit bugetul statului cu miliarde de euro! Şi mai ipocriţi, jurnaliştii televiziunilor, mituiţi de guvern şi de către Iohannis în pandemie, ca să promoveze vaccinarea şi să bage spaima în populaţie, jurnalişti care 24 de ore din 24 aveau pe ecrane imaginea coronavirusului şi îndemnau la vaccinare, blamîndu-i pe antivaccinişti, umflînd numărul îmbolnăvirilor şi al morţilor, au schimbat acum foaia şi vorbesc cu ton apocaliptic despre frauda cu vaccinuri. Ca, de altfel, şi Ursula von der Leyen, mama escrocilor „iuropeni” și Alina Gorghiu, simbolului înțelepciunii galben-albastre (care a făcut înconjurul internetului la vremea sa) cu îndemnul: „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”. Trebuie judecată toată această adunătură de mondialişti obedienţi care au aprobat sau au semnat ilegal contractul achiziţiilor de vaccinuri, 91 de milioane de vaccinuri la o populaţie de nici 18 milioane de români, potrivit ultimului recensămînt.  Aceşti indivizi au creat în timpul pandemiei o lume a imposturii, unde impostura a fost valorificată ca resursă a supunerii, controlului şi promovării falsurilor şi escrocheriilor. Vi se pare normal ca aceşti oportunişti, vînători de sinecuri, specimene lipsite de orice valoare morală, să beneficieze de protecţia statului, ei, înşişi, fiind vătraiele călăilor globalişti?

 

În timp ce românii, sub falsa siglă a imunizării, erau injectaţi cu serul mortal, prima linie a propagandei pro vaccinare dădea asigurări că vaccinul este „sigur şi eficient”, dar ei se autoinjectau cu vaccinul corupţiei. Au reuşit ei să dreseze mulţi oameni, au realizat norma de infectaţi şi de morţi, însă, în Europa, a început să sune goarna deconspirării plandemiei. Sperăm ca şi la noi, toţi impostorii şi cioclii funeraliilor pandemice, cu pretenţii de specialişti sau virusologi, avînd în virusologie experienţa unor moaşe comunale sau cunoştinţele medicale ale potcovarilor, să fie judecaţi corect şi pedepsiţi, împreună cu orchestra lor de toboşari, pentru toate faptele ucigătoare de libertăţi şi pentru decesele din timpul şi de după pandemie. Comisia Europeană recunoaşte oficial că au murit 12.000 de oameni după injectarea cu serurile experimentale Covid, etichetate de propaganda criminală „vaccinuri sigure şi eficiente”.  În realitate numărul morţilor subite fiind cu mult mai de mare şi în creştere. Trebuie să treacă timp, pînă cînd vaccinaţii, care îi priveau pe nevaccinaţii ca pe nişte leproşi, vor pricepe sau nu că şi-au pus viaţa în mîinile unor criminali. Deşi, sînt sigură, naivii care au scăpat de moarte n-au înţeles nimic despre morţile subite şi, la primul fluier propagandistic al unei noi vaccinări, pentru 2-3 mici, se vor aşeza din nou la cozile cu ser ucigaş. Credulii ar trebui să reţină că ulciorul vieţii nu merge de multe ori la apă!

 

Aranjament grafic – I.M.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu