duminică, 19 noiembrie 2023

Michel Chossudovsky - Trupele americane „pregătite să moară” pentru Israel

 



Trupele americane „pregătite să moară” pentru Israel

Prof. Michel Chossudovsky

19 Noiembrie 2023

 

Autorul confirmă în articolul de mai jos, citându-l pe generalul locotenent Richard Clark că: „Trupele americane sunt «pregătite să moară pentru statul evreiesc»”.

 

Ceea ce ar trebui înțeles prin această declarație este că SUA și Israelul au un „parteneriat” militar de lungă durată, precum și un acord militar „semnat” (clasificat)  privind atacul Israelului asupra Gaza. Analiza noastră confirmă că S.U.A. trage sforile.

 

Generalul Richard Clark se află printre ofițerii militari de rang înalt din forțele armate ale S.U.A.ocupînde locul al treilea în U.S.A.F.

 

În timp ce se referă la Juniper Cobra, „un exercițiu militar comun care a fost desfășurat de aproape un deceniu”, declarația sa indică un acord militar-informații mult mai larg (clasificat) bazat pe aprobarea necondiționată a atacului genocid israelian împotriva Gazei de către președintele Joe Biden, vizând anexarea tuturor teritoriilor Palestinei la Statul Israel.

 

În timp ce acest așa-numit „acord semnat” rămâne clasificat (nu în domeniul public), s-ar părea că Biden se supune ordinelor autorilor acestei agende militare diabolice.

 

Președintele Biden are autoritatea (în conformitate cu acest „acord semnat”) să salveze viețile unor civili nevinovați, inclusiv a copiilor Palestinei:

Î (inaudibil) Încetarea focului în Gaza este posibilă domnule președinte?

Președintele Joe Biden: Scuzati-mă?

Î Care sunt șansele unui încetare a focului în Gaza?

Președintele Joe Biden: Niciuna. Nicio posibilitate[1].

Lt. general Clark confirmă că „Trupele americane ar putea fi supuse comandanților israelieni pe câmpul de luptă”, ceea ce sugerează că genocidul este implementat de Netanyahu în numele Statelor Unite. Totul indică faptul că armata americană și aparatul de informații se află în spatele bombardamentelor criminale și invaziei Gaza de către Israel[2].

 

Este de remarcat faptul că o plângere federală, a fost depusă pe 13 noiembrie împotriva președintelui Joe Biden, a secretarului de stat Antony Blinken și a secretarului Apărării Lloyd Austin, acuzându-i de „eșecul de a preveni și complicitatea desfășurării genocidului guvernului israelian”[3].

 

Acest caz este adus în numele organizațiilor și indivizilor palestinieni pentru drepturile omului pentru a pune în aplicare ceea ce este poate cea mai de bază și mai importantă obligație legală și morală din lume - obligația de a preveni genocidul, distrugerea unui popor.

 

Această obligație este consacrată în Convenția de genocid din 1948, la care Statele Unite, Israel și Palestina au aderat cu toții și este aplicabilă din punct de vedere judiciar ca normă imperativă a dreptului internațional cutumiar. Reclamanții solicită o ordonanță a acestei Curți care să ceară ca președintele Statelor Unite, secretarul de stat și secretarul apărării să își respecte datoria de a preveni, și nu în continuare, desfășurarea genocidului poporului palestinian în Gaza.

 

Ben Bartee, jurnalist american independent

 

Scopul aparent al statului corporativ multinațional aici - poate fi dedus doar pe baza comportamentului actorilor principali de stat la nivel înalt - este de a testa cât de în față pot ajunge autoritățile guvernamentale cu agenda lor Israel First, fără a provoca probleme serioase. daune politice asupra lor înșiși.

 

Până acum, din motive deconcertante, dacă nu inexplicabile, mișcarea Make America Great Again, în general, cu câteva excepții notabile, cum ar fi Candace Owens care a sugerat că Nikki Haley ar trebui să candideze la președinția Israelului[5], pare să o ia bine și greu. Sicofanții fără spinare ar trebui să schimbe acele capace MAGA cu înlocuitori „Cucks For Israel”.

 

„În ceea ce privește luarea deciziilor, este un parteneriat”, a continuat [ Lt. General Richard Clark ], subliniind totuși că „la sfârșitul zilei este vorba despre protecția Israelului – și dacă există o întrebare în în ceea ce privește modul în care vom funcționa, ultimul vot va fi probabil lui Zvika [Haimovitch].

 

Washingtonul și Israelul au semnat un acord prin care SUA ar veni să ajute Israelul cu apărarea antirachetă în timp de război și, potrivit lui Haimovitch , „Sunt sigur că, odată ce va veni ordinul, vom găsi aici trupe americane pe teren pentru a face parte din desfășurarea și echipa noastră pentru a apăra statul Israel .”

 

Iar acele trupe americane care vor fi dislocate în Israel sunt pregătite să moară pentru statul evreu, a spus Clark . „Suntem gata să ne angajăm în apărarea Israelului și de fiecare dată când ne implicăm într-o luptă cinetică, există întotdeauna riscul să apară victime. Dar acceptăm că - pe măsură ce fiecare conflict pentru care ne antrenăm și pentru care intrăm, există întotdeauna această posibilitate”, a spus el”.

 

Observați lipsa flagrătoare - și destul de remarcabilă prin nebunie – a oricărui pretext ca trupele americane din Orientul Mijlociu să promoveze interesele americane de securitate națională (un concept sălbatic, desigur) în această retorică a locotenentului general Clark.

 

Este direct la serviciul Israelului.

 

Întrebarea este: de ce să te deranjezi să porți un steag american pe acea uniformă?

 

Mai bine încă, de ce să nu schimbi totul cu o uniformă IDF precum cea pe care a purtat-o ​​deputatul Brian Mast la Congresul american luna trecută, care a scăpat cumva de un cuvânt de critică din partea camarazilor săi republicani, cu atât mai puțin de cenzură și demitere din functie?

 

Notă - Ben Bartee, autorul cărții „Broken English Teacher – Notes From Exile” , este un jurnalist american independent, cu sediul în Bangkok.

 

Imagine prezentată: Steagurile israeliene și americane afișate pe zidurile orașului vechi din Ierusalim (Foto: Yonatan Sindel).

 

--------------------------------------------------------------

[1] https://www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2023/11/09/remarks-by-president-biden-before-marine-one-departure-39/ - 9 noiembrie 2023

[2] https://www.globalresearch.ca/world-war-biden-lashes-out-against-enemies-our-country-declines/5781988 - 11 mai 2022.

[3] https://www.globalresearch.ca/biden-blinken-austin-sued-complicity-genocide-gaza/5840141?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles - 15 noiembrie 2023.

[4] https://www.newsweek.com/candace-owens-endorses-nikki-haley-president-israel-1843840 - 15 noiembrie 2023 via Jerusalem Post 8 martie 2018

[5] sursa https://armageddonprose.substack.com/p/the-jerusalem-post-quoting-us-general - 16 noie3mbrie 2023 via https://www.globalresearch.ca/jerusalem-post-quoting-us-general-american-troops-prepared-die-israel/5840264 - 16 noiembrie 2023








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu