miercuri, 5 iunie 2024

Ben Todică - Ce ție nu-ți place altuia nu-i face!

 



Cum circulă RUGĂCIUNEA științific, tot așa și răzbunarea

 

E o vorbă veche din bătrâni. Multora nu le vine să creadă că e adevărată. Cum ar fi posibil să ți se întâmple? Adică dai în cap, omori, produci supărări și crezi că dacă mortul nu mișcă, nu poate da înapoi? Nu se poate răzbuna? Că Dumnezeu nu există și dacă nu există atunci nu ne-a văzut nimeni. Tare îmbârligată gândire are naivul. La fel și îngâmfatul, arogantul, necruțătorul, violentul, lacomul și masochistul șef de bandă sau atotștiutorul și stăpânul de trib. Şi de aici, s-a născut vorba: Ce ție nu-ți place altuia nu-i face!

Până când experimentul fotonilor gemeni sau al singurului foton tăiat in două și separat, a demonstrat că tot universul e conectat energetic, omul a crezut că proverbul e doar o poveste. Şi a mai demonstrat că atunci când luptăm împotriva cuiva sau violăm pe cineva reacția va fi universală, nu doar de la victimă. Răul făcut se va întoarce împotriva ta înzecit!

Aparent, inima comunică cu universul și prin acest câmp energetic, în ciuda faptului că ni se tot bate capul cu: nimic nu bate viteza luminii, chiar și gândul folosește același câmp dacă e transmis prin inimă.

Fizicienii de la Centrul European de Cercetări Nucleare, CERN, între Munții Alpi și Munții Jura, lângă Geneva, în 1997, au luat un singur foton, l-au despicat în două și fiecare jumătate a fost trimisă prin fibră de sticlă la 14 mile una de alta ca să vadă dacă ele vor intenționa să se reîntregească undeva la mijlocul distanței. Nu s-a întâmplat nimic. Jumătățile au rămas acolo unde au fost trimise. S-au dus atunci la una din jumătăți și au început să intre în dialog cu ea prin tot felul de câmpuri magnetice și electrice. O împingeau dintr-un loc în altul al spațiului în care era staționată. Ceva ciudat au descoperit pe ecranele videocamerelor în care erau vizionate cele două jumătăți. Deși la 14 mile una de alta, ele reacționau sincron la dialogul aplicat doar uneia din jumătăți. O împingeau spre perete pe cea din stânga și în același timp și cea din dreapta se ducea spre perete. A apărut întrebarea:

Cum de această jumătate îi spune celeilalte ce se întâmplă? Prin ce forme/căi comunică sau sunt legate?

Ele rămân conectate chiar și atunci când sunt separate la distanțe mari. În același mod în care un dans Celtic sau un joc al Călusarilor iese din dansatori individuali, încurcarea apare din legătura dintre particule deci, o proprietate emergentă. La întrebarea generată de fenomen, au cronometrat cu un ceas atomic să vadă dacă există vreun decalaj din cauza distanței dintre cele două. Niciuna. Totul se întâmplă instantaneu. Aceasta a confirmat teoria îmbârligării (Teoria intricării cuantice) sau teoria încurcării forțelor energetice. Așadar, energia din care e construit atomul are influență asupra mediului înconjurător. Experiența manifestării simultane a dovedit teoria intricată cuantică. Asta ne demonstrează că informația era deja acolo în amândouă și trebuia doar activată.

Așa se explică cum rugăciunea pentru binele aproapelui meu ajunge să-l ajute chiar fiind la capătul pământului – pentru că ea, rugăciunea, este în noi toți și trebuie doar activată. Dacă, în același timp, aproapele pentru care te rogi are unul sau mai mulți dușmani, care îi doresc opusul, rugăciunea este blocată.

Aborigenii din Australia nu au noțiunea de timp. La ei totul se întâmplă simultan. Atât morții cât și nenăscuții sunt prezenți cu ei in jurul focului și împărtășesc totul, mâncare și gânduri. Când vorbești cu strămoșii, ei te aud prin această comunicare a teoriei îmbârligate generate de inimă, iar ei îți răspund la fel și tu îi înțelegi și împărtășești cu cei din jur. Te poți ruga atât celor dragi plecați de lângă tine cât și celor care posibil vor veni. De asemenea, te poți ruga Creatorului și lucrurile se vor împlini. Dacă ai dușmani atunci trebuie să apelezi la mai mulți să se roage cu tine ca să răzbești. Nu uitați că vorbim de teoria îmbârligată. Dorința ta există deja în univers, tu trebuie doar să ceri să ți se împlinească.

Dacă vrei o mașină frumoasă cadou și te rogi trebuie să te gândești că și vânzătorul se roagă să obțină cât mai mulți bani pe ea. Dar dacă insiști, îl poți doborî pe vânzător și acesta ți-o face cadou.

Răufăcătorii trebuie să realizeze că totul se va întoarce brusc și violent împotriva lor din univers. Dacă nu imediat, sigur o vor primi urmașii. Aceasta e legea universală a teoriei îmbârligării energiei divine.

 

Ben Todică





COMENTARII:

Felicitări!

Și eu sunt fascinată de fenomen. Mă bucur că, ușor, ușor, se risipește dihotomia, care ne-a fost impusă, dintre religie și știință. Iată, religia poate fi explicată prin știință și știința prin religie. Mai durează până ce înțelegem și acceptăm, tot mai mult, fizica cuantică după ce ne-am obișnuit doar cu cea newtoniană.

--

Doina C. Spilca






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu