luni, 10 iunie 2024

Ștefan Dumitrescu - Neînțelegerile care există cu privire la Nicolae Ceaușescu

 



Neînțelegerile care există cu privire la Nicolae Ceaușescu

Ștefan Dumitrescu

09 Iun. 2024

 

 

Cred că  sunt în măsură să lămuresc multe din neînțelegerile care există cu privire la Nicolae Ceaușescu, pentru că în cadrul Biroului de viitorologie de la București ne ocupăm de 34 de ani cu studii de sociologie, psihologie a perioadei comuniste și a perioadei actuale.

 

 

În primul rând trebuie să vă spun că nu a exista nici un comunism și nici o perioadă comunistă.

 

 Ceea ce numi Comunism și perioadă comunistă a fost CEL MAI MARE EXPOERIMENT NEGATTIV, DISTRCTIV  și autodistructiv  DIN ISTORIA OMENIRII  GÂNDIT ȘI APLICAT ÎN PRACTICĂ DE OCULTA, DE VIITORII GLOBALIȘTI DE AZI, ÎN CARE POPOARELE, SOCIOETĂȚILE UMANE AU FOST ADEMENITE, APOI ÎMPINSE PENTRU A FI DISTRUSE ȘI AUTODISTRUSE.  PENTRU A SE AUTODISTRUGE PRIN ASASNIII CARE AU AJUNS LA CONDUCEREA SOCIETĂȚILOR.

 

A fost cea mai mare păcăleală din istorie. Comunismul a fost de la început o Macro-situație negativă, toxică, Malaxor în care toți am fost cobai. Cobaii din fruntea Societății, setoși de putere, crezând în idealul comunist au devenit asasinii celorlalți cobai, car eram majoritatea. Aceasta a fost lupta de clasă. În prima etapă de 20 de ani Acest Experiment social-politic de mari dimensiuni în care societățile au fost victimele Experimentului (și ale Autorilor Experimentului, Marea Finanță mondială) comunist a făcut ravagii. Cei din Conducerea PRM între anii 1948-1964 sunt Marii Criminali ai națiunii române.

 

După 1964 a venit al noi a Doua Etapă a  comunismului, unde efectele Experimentului comunist au fost atenuate. Ceaușescu nu a mai fost un Asasin ca Gheorghiu Dej. În această perioadă Români și Economia românească s-a dezvoltat cel mai mult, este realizată cea mai mare dezvoltare de la daci încoace. Ceaușescu are meritul de a fi dezvoltate Economia romanescă într-un mod extraordinar. El a înțeles că dacă vrem să  ne dezvoltăm și să nu mai fim la cheremul marilor puteri exploatatoare trebuie noi înșine să ne dezvoltăm. Din acest punct de vedere Ceaușescu este unul din marii Conductori români și chiar un Erau. Este pentru prima dată în istorie când România devine idependentă și aproape suverană. Nimeni nu a mai realizat asta.

 

Din păcate Ceaușescu, îndoctrinat și marcat de gândirea stalinistă, perioadă în care se formase, a făcut mai greșeli, în economie. În același timp el a fost manipulat de Securitate. Securitatea a fost cea care începând cu anii 1983-1985 a închis depozitele de alimente și de carburanți ca populația să sufere ca apoi să ajungă la disperare și să se revolte.

 

 Securitatea a fost aceea care a impus o dictatură foarte dură, tot ca populația să se revolte, la momentul ....potrivit. Ceea ce s-a și întâmplat. Serviciile secrete și cozile lor de topor din armată și securitatea când a fost momentul... a aprins scânteia revoltei.

 

Așadar, Ceaușescu a fost un mare conductor și chiar un Erou, care a făcu mari greșeli, subminat și sabotat fiind de securitatea care era aservită serviciilor secrete străine. Are dreptate domnul profesor Corvin Lupu

 

Oculta care a fost Autoarea Experimentului comunist mondial, când a socotit că este bine a distrus Comunismul, pe care l-a înlocuit cu un alt mare Experiment, și mai mare și mai distructiv numit Neocomunism, sau Globalism, sau AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

 

În ambele cele mai Mari Experimente istorice, în Comunism și în Globalism noi, oamenii suntem cobai puși să ne distrugem între noi, ca să fim distruși de tot.

 

Uniunea Europeană este tot un mare experiment negativ făcut de aceiași ocultă, în care suntem distruși în mod subtil și mascat, dar foarte eficient.

 

 

AȘA TREBUIE GÂNDIT.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu