miercuri, 31 iulie 2024

Ben Bartee - Kamala, moștenitorul tronului neoliberal

 



Kamala, moștenitorul tronului neoliberal, promovează depopularea pentru schimbări climatice

Ben Bartee jurnalist independent, S.U.A.

31 Iulie 2024

 

În ceea ce mă privește, există două opțiuni aici, fiecare dintre ele la fel de plauzibilă:

- Entitatea Karamel-uh a auzit la un moment dat adevăratul imbold al farsei „Climate Change” și nu și-a dat seama sau a uitat că nu ar trebui să spună cu voce tare partea liniștită.

- Inginerii sociali devin pur și simplu mai nerăbdători în declarația lor de intenții, așa că aceste comentarii au fost introduse în mod intenționat în discursul entității Karamel-uh (mai târziu, pentru a respinge drept „gafă”) pentru a muta privirea Overton în direcția genocidului global.

Oricum, aceste cuvinte care scapă de pe buzele unui posibil viitor președinte (și poate mai devreme când ne dăm seama dacă entitatea MIA Brandon nu reapare niciodată și este declarată moartă din cauza Covid sau a terorismului intern sau orice altceva) ar trebui să fie știri de prima pagină peste tot.

 

Declarația a fost, transmisă strict prin intermediul „New York Post”[1], cu precizarea că aceasta a fost o „gafă”: „Vicepreședintele Kamala Harris a cerut vineri SUA să „reducă populația” într-un efort de a combate schimbările climatice, dar, potrivit Casei Albe a vrut să spună „reducerea poluării”.

 

Gafa șocantă s-a petrecut când vicepreședintele în vârstă de 58 de ani a susținut o conferință la „Coppin State University” din Baltimore, Md., despre necesitatea de a construi o „economie a energiei curate”: „Când investim în energie curată și vehicule electrice și reducem populația, mai mulți dintre copiii noștri pot respira aer curat și pot bea apă curată”, a spus Harris, stârnind aplauze din partea publicului.

 

Transcrierea oficială de la Casa Albă a discursului ei recunoaște și corectează eroarea îngrijorătoare a Kamalei Harris. În transcriere, „populația” este tăiată și „poluarea” este adăugată între paranteze pentru a indica ceea ce intenționa să spună K.H.”

 

Aceasta este o prostie; rușine New York Post pentru că l-a tipărit. Transcrierile ar trebui să reflecte ceea ce s-a spus de fapt, nu să fie reeditate mai târziu pentru a exprima ce ar dori autoritățile guvernamentale să declare. Ea declară depopularea drept agenda clară ca ziua. Cu toate acestea, când transcriptorii au preluat-o, brusc „populația” a aparut cu un baraj, înlocuit cu „poluare” între paranteze.

 

„Așadar, ne-am stabilit un obiectiv ambițios de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră la jumătate până în 2030 și de a ajunge la zero emisii nete până în 2050. Investiția pe care o anunțăm astăzi ne va ajuta să atingem aceste obiective și va face mult mai mult. , pentru că gândiți-vă și la impactul nu numai asupra economiei locale, nu doar asupra unei investiții în antreprenorii și inovatorii din și în comunitate. Gândiți-vă la impactul asupra a ceva precum sănătatea publică.

 

Când investim în energie curată și vehicule electrice și reducem populația [poluarea], mai mulți dintre copiii noștri pot respira aer curat și pot bea”[2]. Aceasta, de la auto-numita cea mai transparentă administrație din istorie.

 

Bill Gates - un eugenic devotat dintr-o familie de eugenici – a comis un pas similar în 2010, când a lăsat să scape că obiectivul său primordial nu este doar controlul carbonului de dragul mediului, ci reducerea populației globale prin vaccin și „Climate Change” dezindustrializarea: „Lumea de astăzi are 6,8 miliarde de oameni. Asta se ridică la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă facem o treabă grozavă în ceea ce privește noile vaccinuri, îngrijirea sănătății, serviciile de sănătate a reproducerii, am putea scădea aceasta cu, poate, cu 10 sau 15 la sută. Dar acolo, vedem o creștere de aproximativ 1,3.”.

 

Nota redacției - Ca o completare a celor de mai sus, declarația lui Donald Trump  exprimă opinia sa despre posibilă viitoare Președintă a S.U.A., Kamala Harris: „Proastă ca o stâncă”, „urâtă”, „nebună” - și asta nu e tot. Ce urmează poate fi mai rău”[3]. După Joe Biden, nimic nu ne mai poate mira.

 

-----------------------------------------

[1] https://nypost.com/2023/07/15/kamala-harris-says-us-must-reduce-population-to-fight-climate-change-in-latest-gaffe/ - 15 iulie 2024

[2]  Idem.

[3]  https://m.ziuanews.ro/externe/proast-ca-o-st-nc-ur-t-nebun-i-asta-nu-e-tot-ce-poate-spune-trump-despre-rivala-kamala-harris-ce-urmeaz-poate-fi-mai-r-u-1583785 - 24 iulie 2024.

Sursa - https://armageddonprose.substack.com/p/kamala-heir-to-the-neoliberal-throne - 24 iulie 2024 - via https://www.globalresearch.ca/kamala-promotes-depopulation-climate-change/5863560 - 25 iulie 2024.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu