joi, 30 mai 2019

Ziua Românilor de Pretutindeni la Vidin si Bor + Artmart - “Arta ca terapie” + Artoteca BMB



Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, instituție aflată în subordinea Ministerului pentru Românii de pretutindeni va derula proiectul „Ziua Românilor de Pretutindeni la Vidin”, la  Vidin, în Bulgaria,  în 01 iunie 2019. Proiectul se va implementa în parteneriat cu „AVE” – Uniunea Etnicilor Români din Bulgaria, și cu susținerea Ambasadei României în Republica Bulgaria.





Curs “Arta ca terapie”. 7 iunie 2019






Ziua Românilor de Pretutindeni pe Valea Timocului se va desfășura la Bor


Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, instituție aflată în subordinea Ministerului pentru Românii de pretutindeni va derula partea a doua a proiectului  Ziua Românilor de Pretutindeni pe Valea Timoculuila  Bor, în Serbia,  în 02 iunie 2019. Proiectul se va implementa în parteneriat cu Asociația pentru cultură a românilor/vlahilor din Serbia „Ariadnae Filum” și cu susținerea Consulatului General al României la Zajecar.







Expoziția internațională de artă plastică „Free Camp” vine în luna iunie la Artoteca BMB

Biblioteca Metropolitană București (BMB) vă invită marți, 11 iunie 2019, de la ora 18:00, la vernisajul expoziției internaționale de artă plastică „Free Camp”, ce va reuni, în spațiul Artotecii BMB, din Șoseaua Mihai Bravu, Nr. 4, Sector 2, lucrări ale unor artiști din cinci țări.







Stare de zen în cartierul Dorobanți




Bijuterii interbelice în cartierul elitelor





Comunicat_Ziua Românilor de Pretutindeni sărbătorită la Vidin


Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, instituție aflată în subordinea Ministerului pentru Românii de pretutindeni a derulat proiectul Ziua Românilor de Pretutindeni la Vidin”în Bulgaria,  în data de 01 iunie 2019. Proiectul a fost implementat în parteneriat cu „AVE” – Uniunea Etnicilor Români din Bulgaria, la eveniment participând și Matei Cristea, prim-colaborator al Ambasadei României în Republica Bulgaria.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu