luni, 1 august 2022

Ben Todică - Colonii și Mobre digitale

 



Colonii și Mobre digitale

Ben Todică, Australia

31 Iulie 2022

 

După Al Doilea Război Mondial ne-au „colonizat” rușii și au început exploatarea minereului de uraniu în Ciudanovița unde ajunsesem din Moldova împreună cu sora mea Mariana și părinții Gheorghe și Aurica Todică; aveam 5 ani. După căderea blocului sovietic ne-au luat europenii, iar bocancii lui Stalin încălțați de Ana Pauker s-au transformat în legile draconice ale Bruxelles-ului livrate de (ne)doamna Ursula von der Leyen, în bocanci americani, care nu vrea să audă că noi, românii venim dintr-un alt timp milenar care nu poate digera cu ușurință legile lor de „modernizare” a României, de transormare a țăranului român dintr-odată în cetățean global (sau gloabă - n.r.).

 

Când nu era mama acasă mă jucăm cu sora mea și mai cochetam în rochiile mamei, îmi puneam cerceii ei, jucându-ne de-a Sarita Montiel, dar asta nu înseamnă că aș fi renunțat la dreptul meu genetic de a rămâne bărbat. Așa că am crescut și mi-am cumpărat o Mobra pentru că bani de motocicletă rusească nu aveam cum avea Vasile Chișe a cărui soție era soră de spital și-și permiteau.

 

Cum eram singur pe Mobră între „Baraca Italiană” și „Blocul 15”, îi propuneam lui Chișe, care era trist sub geamul de la „Pâine”, să dăm o fugă până la Timișoara. Du-te și te schimbă că mă schimb și eu. El mă întreba de la fereastra de sus dintre etaje: cât o să dureze? Cinci, zece minute, îi răspundeam și fugeam acasă la „Blocul 12”, întrebându-mă dacă e nevoie de căști sau nu, că parcă știam că nu era nevoie atunci. Eu trăiesc acum în Australia, însă în vis eram în Ciudanovița. Desigur că trecând prin garajul depou de bascule și camioane rusești ale exploatării dau peste cinci inși care mă amenințau cu Putin și Zelenski. Dau să fug pe șosea, însă era acoperită de sus de la spital și până la „Blocul 1” cu o plapumă albă, umplută cu fulgi. Găsesc o crăpătură, întru sub ea și tac. Îi aud gâfâind. Am scăpat.

 

Hrăpăreții de acum au creat un sens al securității bazat pe frică prin care îi exploatează pe oameni. E foarte greu azi să mai fii om cu toți acești exploatatori pe cap. Bruxelles-ul e diferit de Moscova, nu e atât de brutal, dar e mult mai parșiv. Avem „democrație” globală în care dintr-o dată omul a devenit din colectivist un independent, solitar, folosit și aruncat în stradă după 30 de ani de „libertate” ca pe-o cârpă. Noii tătici pe care nu i-am împușcat precum au făcut-o ei cu „dictatorul” sunt pasivi precum pisicul care se dă cu capul de sticla ușii și pretinde că așa a vrut-o.

 

Toți conducătorii țărilor din globalism poartă fundiță și precum coriștii respectă notele cântecului ce se aude din spatele cortinei. Chiar dacă i-ai da jos din funcții, următorul trebuie să respecte instrucțiunile, altfel răgușește și e scos din cor. Și asta se vede privindu-i pe președintele Americii, prim-ministrul Angliei și al Italiei, șeful statului Franței, cancelarul Germaniei și toți ceilalți președinți și chiar privindu-l pe Prințul Charles aliniat și el, toți livrează același mesaj globalist - pedalează reconstruirea civilizației, fereastră a posibilităților viitoare, Marea Resetare etc. Ei cred că noi suntem proști, nu-i observăm și nu pricepem că ei operează în cor cuminți și în armonie unul cu altul și așa e, dar nu pentru noi, noi cei mulți și sărmani, cei care am crezut în ei și i-am ales ca să ne reprezinte.

 

Oare de ce nu mergem la Timișoara cu ijeul lui Chișe? E mai puternic decât modesta mea Mobra. Motocicleta lui e totuși un tank rusesc că așa construiau ei totul - solid și „bolșoi”. Acum nu aș vrea să conspir, dar chestia asta cu pandemia și războiul parcă e prea înțeleasă. A început - zice-se - în China, pe urmă s-a întins global și s-au umplut toate corporațiile de bani și când mulțimea s-a prins, au continuat-o cu gazul rusesc și Ucraina, ca, să mor eu... Astfel, toți fac bani! De la sine înțeles, cu excepția muritorilor de rând. Noi toți suntem închiși în case speriați și unii chiar cu ușile sudate. Prin subconștient realizezi, după cum își dau mâna sau se îmbrățișează păstrând distanța între mese, de actul lor fals de păpușari. E greu de tolerat! Când îi vezi cât de lipsiți de principii sunt. Toți operează de parcă izolarea nu a avut loc. Cea mai distructivă crimă din istoria omenirii de consecințele căreia nimeni nu se face responsabil, cu toate că toți vedem că sunt complici.

 

Această izolare a produs distrugeri irecuperabile civilizației atât financiare cât și de producție, sănătății mentale și fizice a copiilor și urmașilor lor. Distrugerea armoniei și a emancipării vieții pe pământ. Asistăm la o Apocalipsă, la un război în care populația este redusă, jefuită și transformată în moluște. Corporațiile de azi sunt mafiile de ieri - o formă legală de jefuire în care angajații sunt tratați ca numere pe o tablă economică.

 

Guvernele fac afaceri cu sume uriașe care în final sunt folosite ca sponzorizări personale, de grup ori de partid pentru a-și continua poziția de serviciu în guvern. Lobby-ul este considerat cea mai mare formă de hoție a ultimei sute de ani din democrație. Ajută să se fure,  fiecare își trage și partea lui. Colonizarea planetei nu a încetat, ci doar s-a sofisticat. Aceeași „Mărie (mască), dar cu o altă pălărie”. O nouă filosofie!

 

Pe vremuri, colonizarea însemna punerea în lanțuri de fier a sclavilor, azi lanțurile sunt digitale, bancare. Dacă până nu demult, coloniile economice creau gășcuțe care îți cereau dreptul să-ți protejeze afacerea din suburbie, noua colonie digitală va avea gășcuțe de înlesnire a circulației punctelor digitale și a schimburilor. Bătrân fiind și flămând vei avea nevoie de ajutorul lor ca să-ți facă „cipul” funcțional, acesta fiind mereu „căzut jos” în întreținere. Guvernul blochează cipul, iar gașca i-l va debloca contra unei șpăgi. La fiecare colț vom întâlni anunțuri cu „deblocăm cipuri”.

 

Cum e posibil ca dintr-odată, în democrație, omul să ajungă să fie aruncat în stradă că nu mai are serviciu, parcat în colț precum gunoiul.

 

Corporațiile au azi mai multe drepturi decât cetățeanul. Colonizatorii au inventat ideea asta șmecherească a evoluției liniare, adică noi venim din comuna primitivă, din peșteră și mergem spre un viitor luminos. „Tot înainte!”. Cu același slogan a fost trimis și Columb să descopere și să cucerească America. „Du-te, bă și civilizează-i pe barbarii ăia din noul ținut”. „Barbari” care trăiau în armonie și cu respect pentru natură și pământ. Colonizatorii erau cuminți și educați?! Tăiau părinți și copii fără milă și apoi după ce-i jefuiau, le fura și truda, și tot ce au creat și inventat până atunci, însușindu-și-le devenind proprietari. Colonizatorii gândesc zi și noapte la noi forme de jefuire. Orice imperiu își dorește să supraviețuiască și să devină mașină de pradă. Suntem azi pe pas de exterminare a civilizației, dacă nu ne oprim. Trăim un război de colonizare prin hpnotiza maselor și inducerea unei teribile frici.

 

Le spuneam copiilor: voi mergeți să studiați economie, adică un fel de deschizători de seifuri pentru bogătași, prin care îi ajutați să fure legal statul și poporul. Nu e suficient să îndeplinească planul, dar mai vor și surplusuri duble din buzunarul truditorului. Economia de azi e o formă de furt, jaf modern. Mereu profituri pe care le dublează continu. Economia ar trebui să însemne bunăstare, a trăi responsabil, chibzuit, frumos, echilibrat, nu exploatat și furat. Tehnologia e doar un instrument de ajutor care a venit odată cu creația. Toate viețuitoarele se folosesc de tehnologie ca să supraviețuiască. Cuiburile păsărelelor, fagurii albinelor, mușuroaiele furnicilor etc. Noi permitem hoților să folosească tehnologia pentru înrobire. Am acordat încredere omului, iar el a creat ușițe de îmbogățire,  apoi de înrobire a celui ce i-a încredințat soarta. Și când au bani, profită și fac abuz de putere. Dintr-o dată, ei devin specialiști care dictează cursul vieții pe pământ, fără a fi trași la răspundere atunci când greșesc. Ne sunt înghețate și spălate zilnic creierele și gândirea cu minciunile lor deghizate în expertiză și știri corecte!!!

 

Lupta individului cu societatea este o construcție artificială, un conflict ireconciliabil. Toți avem dreptul de a ne împlini în această lume, dar nu în detrimentul celorlalți. Nu cu prețul libertății lor. A te împlini prin a dărui și avea grijă de cel de lângă tine. Suveranitatea și frăția ar trebui să meargă mână în mână și atunci responsabilitatea individului se răsfrânge peste tot în jur știind că atunci   când dai mai mult, vei primi mai mult. Toate civilizatiiile dinainte de a noastră au existat și au funcționat pe acest principiu. Noi am crescut prosper pe pământul nostru ca țărani în Iezer dăruind prosperitate. Orice mamă crează bunăstare dăruind. Arta darului trebuie readusă în specia umană. Așa și mama Gaia, cea care însuflețește pământul și-i oferă viață și protecție.

 

Unde sunt apărătorii care să critice aceste măsuri greșite?  Sau unde sunt candidații care să promită că sub conducerea lor lucrurile nu se vor mai repeta. Unde e Țepeș, unde ești Ștefan? Nimeni nu mai are curajul să fie bărbat - literar sau metaforic! Toți sunt pregătiți să repete exercițiul dacă li se ordonă. Vom fi ilegal forțați în ID-ul digital, iar banii cunoscuți până acum vor fi înlocuiți cu puncte digitale, reprogramabile pe care nu-i vom vedea sau simți și asupra cărora nu vom mai avea control.

 

Sunt îngrozit de indivizii care se pretind conducători și rămân pasivi la sănătatea oamenilor. Am ajuns în sfârșit cu Mobra sub fereastra lui Chișe care de sus mă invită să urc la el. Nu mai mergem la Timișoara, îmi spune entuziasmat. „A început „revoluția”. Oamenii se împușcă pe stradă. Ia și tu un chip”. Îmi pune o cască cu ochelari pe cap - și el are una. „Mergem în vizită virtuală, Benule.” „Ura! Vin americanii!’” Strigă programul. „Sunt digital.”

 

Sper că nu - dorm!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu