luni, 24 ianuarie 2022

Joseph Mercola - ...acuzați de genocid?

 




----- Forwarded Message -----

From: Coman Gabriela <comangv@yahoo.fr>

To: cvisinica <cvisinica@yahoo.com>

Sent: Sunday, January 23, 2022, 02:49:27 AM PST

Subject: care este adevărul?

 

 

Acești oameni vor fi acuzați de genocid?

Analiza dr. Joseph Mercola

 

 

Fapt verificat       

l

 

POVESTEA DINTR-O PRIVIRE

 

Șapte reclamanți, în numele populației britanice, au depus o plângere la Curtea Penală Internațională (ICC), acuzând 16 persoane de genocid, crime împotriva umanității, crime de război și crime de agresiune.

Printre cei 16 inculpați se numără dr. Anthony Fauci, dr. Peter Daszak, Bill și Melinda Gates, directorii generali ai Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson & Johnson, premierul britanic Boris Johnson împreună cu alte câteva autorități britanice, precum și președinții Fundația Rockefeller și Forumul Economic Mondial

Potrivit plângerii ICC, cei 16 inculpați au încălcat Codul de la Nürnberg și articolele 6, 7, 8, 15, 21 și 53 din Statutul de la Roma.

Codul de la Nürnberg este un set de principii de etică a cercetării medicale care a luat naștere în urma „procesului doctorilor” de la Nürnberg după cel de-al Doilea Război Mondial. Tribunalul pentru crime de război de la Nürnberg a stabilit 10 standarde pe care medicii trebuie să le respecte atunci când efectuează experimente pe subiecți umani

CPI este o instanță permanentă, independentă, care investighează crimele care privesc comunitatea internațională. Activitățile sale sunt guvernate de un tratat internațional numit Statutul de la Roma, care a fost ratificat de peste 120 de țări, inclusiv SUA. Poate interveni atunci când un stat membru nu reușește să ia măsurile adecvate pentru a aduce un criminal în fața justiției. În teorie, statele membre ar trebui să coopereze cu instanța

Potrivit The Desert Review, o mulțime de figuri de mare putere în pandemia de COVID-19 și forța de a impune atacuri experimentale COVID au fost acuzate de mai multe crime, inclusiv crime împotriva umanității, crime de război și crime de agresiune în Regatul Unit: 1

 

„Într-un dosar uluitor de 46 de pagini 2 către Curtea Penală Internațională pe 6 decembrie [2021], un avocat curajos și șapte reclamanți i-au acuzat pe Anthony Fauci, Peter Daszak, Melinda Gates, William Gates III și alți doisprezece de numeroase încălcări ale Codul de la Nürnberg. Acestea au inclus diverse crime împotriva umanității și crime de război, așa cum sunt definite de Statutul de la Roma, articolele 6, 7, 8, 15, 21 și 53.”

 

 

Murdarul 16

 

În total, cei 16 inculpați numiți în dosarul judiciar sunt:

 

Dr. Anthony Fauci, directorul NIAID

Dr. Peter Daszak, președintele EcoHealth Alliance

Bill Gates

Melinda Gates

Albert Bourla, CEO al Pfizer

Stephane Bancel, CEO Moderna

Pascal Soriot, CEO al AstraZeneca

Alex Gorsky, CEO Johnson & Johnson

Tedros Adhanhom Ghebreyesus, directorul general al OMS

Boris Johnson, premierul Marii Britanii

Christopher Whitty, consilier medical șef al Regatului Unit

Matthew Hancock, fost secretar de stat al Regatului Unit pentru sănătate și asistență socială

Medicines and Healthcare, actualul secretar de stat al Regatului Unit pentru Sănătate și Asistență Socială

June Raine, directorul executiv al Regatului Unit pentru Medicamente și produse de îngrijire a sănătății

Dr. Rajiv Shah, președintele Fundației Rockefeller

Klaus Schwab, președintele Forumului Economic Mondial

 

Victimele, în numele cărora a fost depusă plângerea, sunt „popoarele Regatului Unit”. Unul dintre cei șapte solicitanți este dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte și om de știință șef al cercetării alergice și respiratorii la Pfizer.

 

La sfârșitul anului 2020, el și-a exprimat îngrijorarea profundă cu privire la devenirea obligatorie a loviturilor COVID, deoarece nu a putut găsi niciun motiv medical pentru utilizarea lor. În 2021, după cum știm cu toții, mandatele au fost lansate în întreaga lume. În aprilie 2021, Yeadon a făcut publică îngrijorarea că fotografiile fac parte dintr-o agendă de depopulare.

 

„Cred că [injecțiile de rapel COVID-19] vor fi folosite pentru a vă deteriora sănătatea și, eventual, a vă ucide. Nu văd nicio interpretare sensibilă în afară de o încercare serioasă de depopulare în masă”, a spus el într-un interviu „Planet Lockdown” publicat la sfârșitul lui aprilie 2021. 3

 

 

Ce este Curtea Penală Internațională?

 

Curtea Penală Internațională 4 , 5 (ICC) este o organizație interguvernamentală și un tribunal internațional cu sediul în Haga, Țările de Jos. Activitățile sale sunt guvernate de un tratat internațional numit Statutul de la Roma, care a fost ratificat de peste 120 de țări, inclusiv SUA.

 

CPI este o instanță permanentă, independentă, care investighează crimele care privesc comunitatea internațională, cum ar fi acuzațiile de genocid, crime de război, crime împotriva umanității și crime de agresiune. În teorie, statele membre ar trebui să coopereze cu instanța, dar asta nu se întâmplă întotdeauna.

 

Dacă se justifică, instanța poate urmări și judeca persoanele acuzate de aceste tipuri de infracțiuni, dar de obicei va face acest lucru numai dacă statul membru nu ia măsurile legale corespunzătoare împotriva făptuitorului, ceea ce se poate întâmpla dacă un guvern încearcă să protejeze persoana respectivă. în cauză din răspundere penală. După cum se menționează în plângere: 6

 

„Am încercat să ridicăm acest caz prin poliția engleză locală și prin sistemul tribunalului englez, fără succes, nu am reușit nici măcar să înregistrăm cazul nici la poliție, nici la instanță după mai multe încercări.

 

Statutul CPI declară că „CPI este menită să completeze, nu să înlocuiască, sistemele penale naționale; ea urmărește cazurile numai atunci când un stat nu dorește sau nu este în măsură să efectueze cu adevărat ancheta sau urmărirea penală (articolul 17 alineatul (1) litera (a)). Acesta este un astfel de caz, motiv pentru care ne adresăm direct CPI.”

 

Cu toate acestea, CPI se bazează pe organele de aplicare a legii naționale ale statelor pentru a aresta persoane, astfel încât un stat membru poate încă limita capacitatea instanței de a aduce un criminal în fața justiției. CPI nu are propria sa forță de poliție pentru a executa mandate sau arestări. În acest caz, inculpații sunt împrăștiați în mai multe țări. Potrivit plângerii ICC, cei 16 inculpați au încălcat Codul de la Nürnberg și patru articole din Statutul de la Roma.

 

 

Încălcarea 1 – Codul de la Nürnberg

 

Codul de la Nürnberg este un set de principii de etică a cercetării medicale care a luat naștere în urma „procesului doctorilor” de la Nürnberg după cel de-al Doilea Război Mondial. Tribunalul pentru crime de război de la Nürnberg a stabilit 10 standarde pe care medicii trebuie să le respecte atunci când efectuează experimente pe subiecți umani. 7

 

Principalul dintre aceste coduri de etică este necesitatea consimțământului informat pentru a participa la experimentarea medicală. Codul de la Nürnberg a stat, de asemenea, baza pentru alte îndrumări și legi de etică medicală, inclusiv Declarația de la Helsinki din 1965, care îi obligă pe medicii în exercițiu să „acționeze în interesul pacientului atunci când oferă îngrijiri medicale”.

 

Deși nu este o lege obligatorie, plângerea susține că Codul de la Nürnberg se califică drept izvor de drept internațional prin articolul 21 alineatul (1) litera (b) din Statutul de la Roma, care recunoaște dreptul internațional, tratatele internaționale, obiceiurile internaționale și principiile dreptului. recunoscute de națiunile civilizate ca fiind de valoare egală.

 

 

Încălcarea 2 – Genocid

 

Articolul 6 din Statutul de la Roma se referă la acte de genocid, adică acte menite să distrugă, în totalitate sau în parte, un grup național, etnic, rasial sau religios. Aici, grupul în cauză este populația britanică în întregime, și prin extensie lumea, începând cu persoanele în vârstă, bolnave cronice și cu dizabilități. Genocidul poate include acte de:

 

Ucidere

Cauzând vătămări corporale sau psihice grave

Impunerea de măsuri menite să reducă fertilitatea

Implicarea în mod deliberat a unor condiții de viață, calculate pentru a provoca distrugerea totală sau parțială

 

Toate aceste definiții se aplică în acest caz și sunt furnizate detalii pentru a susține fiecare taxă. De exemplu, în ceea ce privește „condițiile de viață calculate să aducă distrugere”, aceasta include atât distrugerea afacerilor și transferul de avere prin blocaje impuse, cât și deteriorarea sistemului imunitar al oamenilor prin refuzul de a oferi tratament timpuriu, mandate de masca și constrângerea oamenilor. pentru a lua lovitura COVID.

 

 

Încălcarea 3 – Crime împotriva umanității

 

Articolul 7 din Statutul de la Roma acoperă crimele împotriva umanității, care include:

 

Crimă

 

Exterminare

 

Închisoare sau privare gravă de libertate fizică cu încălcarea regulilor fundamentale ale dreptului internațional

 

Tortura

 

Sterilizări forțate

 

Persecuția oricărui grup identificabil

 

Apartheid și alte acte inumane

 

Taxele specifice pentru fiecare sunt detaliate în plângere, cu date care să le susțină.

 

 

Încălcarea 4 – Crime de război

 

Crimele de război sunt reglementate în articolul 8 din Statutul de la Roma. Plângerea susține că „a fost purtat un război sub acoperire împotriva poporului Regatului Unit (și a lumii) prin eliberarea armei biologice SARS-Cov-2 și a „vaccinurilor” adiționale de terapie genetică cu m-ARN. Acestea includ, de asemenea, o acuzație a lui Mens Rea, adică intenția de a comite o infracțiune, menționând că:

 

„... membrii guvernului Regatului Unit și liderii internaționali mondiali împotriva cărora am depus această plângere, lucrează cu bună știință în numele acestei agende globale de depopulare prin armele biologice cunoscute sub numele de SARS-Cov-2 și m-ARN. vaccinuri.'

 

Prin urmare, susținem că membrii guvernului Regatului Unit și liderii mondiali împotriva cărora am depus această plângere au atât cunoștințe, cât și intenții cu privire la aceste presupuse crime.”

 

Crimele de război enumerate în plângere includ:

 

Uciderea intenționată prin intermediul testelor experimentale COVID, utilizarea dozelor letale de midazolam la pacienții din azilul de bătrâni diagnosticați cu COVID și includerea hidroxidului de grafen în injecții.

 

Nu numai că cer o investigație completă cu privire la includerea hidroxidului de grafen în unele dintre injecțiile cu COVID, dar doresc și o investigație completă asupra presupusului asasinare a doctorului Andreas Noack, un chimist german și un expert de top în grafen. Teza de doctorat a lui Noack a descris conversia oxidului de grafen în hidroxid de grafen. Conform reclamatiei:

 

„Profesorul dr. Pablo Campra provine de la Universitatea din Almeria și, alături de dr. Andreas Noack, a examinat „vaccinurile” covid pentru prezența oxidului de grafen cu Spectroscopia Micro-Raman, studiul frecvențelor. Potrivit ambilor medici, vaccinurile nu conțin oxid de grafen, dar conțin hidroxid de grafen.

 

Pe 23 noiembrie 2021, dr. Andreas Noack a lansat un videoclip în care explică ce este hidroxidul de grafen și cum nanostructurile injectate în corpul uman acționează ca „lame de ras” în venele primitorilor „vaccinului”...

 

Pe 18 noiembrie 2020, dr. Andreas Noack a fost într-un „stream live” pe YouTube, discutând despre pericolele „vaccinurilor” Covid-19, când a fost arestat în fața camerei de poliția germană înarmată (Anexa 41). Pe 26 noiembrie 2021, la doar câteva ore după ce și-a publicat cel mai recent videoclip despre oxidul de grafen și hidroxidul de grafen (Anexa 42), a fost atacat și ucis.

 

Solicităm să se facă o investigație completă cu privire la includerea hidroxidului de grafen în „vaccinurile” Covid-19 și la asasinarea doctorului Andreas Noack.”

 

Tortura prin purtarea forțată a măștii, utilizarea tampoanelor de testare care conțin substanțe chimice cancerigene și eliberarea unei arme biologice artificiale.

 

Cauzarea intenționată a unor mari suferințe sau vătămări grave corpului sau sănătății — Exemplele includ folosirea forțată a măștilor, închiderea cabinetelor medicale, mandatele COVID-19, utilizarea războiului psihologic, utilizarea războiului economic, utilizarea războiului biologic, refuzul medicamentelor eficiente, suprimarea tratamentelor alternative, utilizarea ventilatoarelor în ciuda dovezilor de vătămare și eutanasia pacienților vârstnici cu COVID cu midazolam.

 

Distrugerea extinsă și însuşirea proprietății, nejustificată de necesitate militară și efectuată în mod ilegal și fără prihană.

 

Dirijarea intenționată a atacurilor împotriva civililor, inclusiv a celor care nu participă direct la nicio ostilități.

 

Lansarea intenționată a unui atac, știind că va cauza pierderi de vieți omenești, rănirea civililor, deteriorarea obiectelor civile și/sau daune larg răspândite, pe termen lung și grave asupra mediului natural.

 

 

Încălcarea 5 – Crime de agresiune

 

Ultima încălcare sunt crimele de agresiune împotriva populației britanice, reglementate de articolul 8 bis3 din Statutul de la Roma. Conform reclamatiei:

 

„Aceasta este o conspirație criminală globală, care a fost planificată de câteva decenii. Acum este evident că „planul” implică ultrabogații și liderii majorității statelor naționale, cu câteva excepții.

 

Este, de asemenea, clar că grupurile de gândire puternice, inclusiv WEF [Forumul Economic Mondial] din Davos, precum și Clubul de la Roma, și alte ONG-uri precum OMS și GAVI, printre altele, sunt în centrul acestei conspirații criminale draconice. Sub sloganul oficial; „BUILD BACK BETTER”, folosit de președintele OMS, președintele SUA, precum și de președintele WEF, prim-ministrul Regatului Unit, precum și de nenumărați alți lideri mondiali.

 

Scopul acestei activități este de a crea o nouă ordine mondială, prin Agenda 2030 a ONU, prin dezmembrarea tuturor Statelor Națiunilor Democratice, pas cu pas, controlate de o elită nealeasă și distrugerea libertăților și drepturilor fundamentale ale omului. popoarele Pământului.

 

Pe lângă aceasta, se urmărește distrugerea întreprinderilor mici și mijlocii, mutând cotele de piață către cele mai mari corporații, deținute de Global Elite. Îndeplinirea acestui scop va duce cel mai probabil la înrobirea deplină a omenirii.

 

Acest lucru se realizează prin amenințarea atât a unei arme biologice periculoase, a virusului, a vaccinurilor, a testelor de testare, a mandatelor de mască și a tuturor celorlalte măsuri. Toate acestea constituie nu numai o încălcare a legilor naționale, ci și o încălcare fundamentală a Cartei Națiunilor Unite și a Tratatului de la Roma și a drepturilor noastre fundamentale ale omului.

 

Este de maximă urgență ca ICC să ia măsuri imediate, ținând cont de toate acestea, pentru a opri lansarea vaccinărilor împotriva COVID, introducerea pașapoartelor ilegale de vaccinare și a tuturor celorlalte tipuri de război ilegal menționate aici, care sunt purtate în prezent împotriva poporului Statelor Unite. Regatul printr-o ordonanță judecătorească.”

 

Noile descoperiri vor „demonta întreaga industrie a vaccinurilor”

Într-un anunț video din 1 ianuarie 2022 (prezentat în partea de sus a acestui articol), dr. Reiner Fuellmich 8 — un avocat american-german pentru protecția consumatorilor și cofondator al Comisiei de anchetă extraparlamentară germană Corona (Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss) 9 , 10 , 11 lansat pe 10 iulie 2020 – a anunțat că datele pe care le au acum în posesia lor sunt „suficiente pentru a demonta întreaga industrie a vaccinurilor”.

 

Fuellmich conduce cazul comisiei de criză coronarientă. Inițial, comitetul s-a concentrat pe dezvăluirea fraudei testului PCR, dar acum au și dovezi că producătorii de vaccinuri foloseau numere de lot diferite pentru a efectua un experiment în cadrul unui experiment, fără ca publicul să știe.

 

Potrivit lui Fuellmich, pare un experiment pentru a determina doza necesară pentru a ucide și/sau mutila oameni. Cu alte cuvinte, oamenii nu au primit produse identice. Loturi sau loturi diferite conțin doze diferite și chiar ingrediente diferite.

 

Există dovezi inevitabile, în opinia mea ca avocat, că există premeditare. ~ Dr. Reiner Fuellmich

Potrivit dr. Wolfgang Wodarg, fostul președinte al Adunării Parlamentare a Comitetului de Sănătate al Consiliului Europei, au „dovezi concrete” în acest sens. El indică o investigație publicată la sfârșitul anului 2021 care arată că doar 5% din loturi au fost responsabile pentru 100% din decesele rapide. 12

 

În videoclip, Wodarg arată, de asemenea, un grafic cu 9.500 de loturi diferite de jab Pfizer, unele având o toxicitate, evidențiată de decese, care este de 3.000 de ori peste valoarea de referință. Alții au o toxicitate de 2.500 de ori mai mare decât valoarea inițială. Între ele sunt loturi fără decese atribuite lor.

 

Wodarg susține, de asemenea, că are date care arată că producătorii de vaccinuri par să fi coordonat și sincronizat experimentele, astfel încât doar unul dintre ei eliberează un lot potențial mortal la un moment dat. Dar toți fac asta. Toți experimentează cu doze și ingrediente, insistă Wodarg, iar motivul pentru care sunt capabili să facă acest lucru este pentru că nu există comisii de evaluare care să le supravegheze.

 

Există acum un site interesant în care puteți căuta datele Sistemului de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor din SUA (VAERS) pe baza numărului dvs. de lot, pentru a vedea dacă aveți unul dintre loturile mai periculoase. Puteți găsi acel tablou de bord aici . 13 Videoclipul de mai jos explică cum să utilizați tabloul de bord.

 

„Există dovezi inevitabile, în opinia mea ca avocat, că există premeditare”, spune Fuellmich. Și dacă premeditarea poate fi dovedită, atunci nu mai există imunitate legală pentru nimeni. Toți pot fi trași la răspundere pentru răni și decese.

 

Fără îndoială, bătăliile legale vor fi incredibil de dificil de dus, deoarece sunt atât de mulți oameni puternici care lucrează împreună în acest sens, protejându-se unii pe alții. Dar asta nu înseamnă că nu încercăm. Dimpotrivă, trebuie să facem tot ce ne stă în putere pentru a aduce în fața justiției infractorii din spatele acestei preluări globale și să-i tragem la răspundere pentru tot ceea ce a fost făcut pentru economiile noastre, mijloacele noastre de existență, familiile noastre, sănătatea noastră și viitorul copiilor noștri.

 

 

Sursa: FLORIN GRIGORIU








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu