duminică, 23 ianuarie 2022

Redactia ART-EMIS - Curtea Penală Internațională - Dosar nr. OTP-CR-473/21 și Actul European al Cipurilor




Curtea Penală Internațională - Dosar nr. OTP-CR-473/21 și Actul European al Cipurilor

Redactia ART-EMIS 

23 Ianuarie 2022

 

Vă prezentăm pentru lectură și analiză evenimente care se conectează cu zvonurile despre suspendarea campaniei de vaccinare împotriva Covid-19 din motive de… securitate, dar și cu teoria conspirației -  ciparea cerebrală a oamenilor – și punerea acesteia în practică. Vă rugăm să citiți cu atenție, concluziile rămânând la libertatea de selecție a fiecăruia (Redacția).

 

Medicul britanic Dr. Samuel White care a fost interzis pentru că pune la îndoială siguranța vaccinurilor și fiabilitatea testelor Covid a câștigat, printr-o decizie de referință, un caz important de la Înalta Curte. După ce a pus sub semnul întrebării eficacitatea măștilor de față într-un videoclip postat pe Instagram și Twitter în iunie, dr. Samuel White a fost sancționat cu interdicția de a profesa pentru o perioadă de 18 luni de către Consiliul General Medical al Regatului Unit (G.M.C.).

 

Medicul a afirmat că „măștile nu fac nimic” pentru a opri răspândirea Covid. De asemenea, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la siguranța vaccinurilor și la fiabilitatea testelor Covid. Dr. Samuel White a cerut poliției londoneze în decembrie 2021 efectuarea unei anchete penale, după ce a prezentat „dovezi semnificative și de nerespins” ale problemelor de siguranță legate de vaccinurile Covid, după ce a fost suspendat de la locul de muncă și lăsat fără salariu.

 



Infracțiuni invocate de medicul britanic[1]

 

- abatere în funcția publică;

- conspirație pentru a comite vătămare corporală gravă;

- conspirație pentru a administra o substanță otrăvitoare și dăunătoare care provoacă afecțiuni grave și moarte;Ursula ciparea oamenilor

- omucidere din neglijență gravă;

- omucidere corporativă;

- corupţie;

- fraudă;

- şantaj;

- crimă;

- conspirație pentru a comite o crimă;

- terorism;

- genocid;

- tortura;

- crime împotriva umanității;

- închisoare falsă;

- încălcări multiple ale drepturilor omului;

- crime de război;

- încălcări multiple ale Codului de la Nürnberg din 1947;

- încălcări multiple ale Legii drepturilor omului din 1998;

- Trădare.

Cazul a fost înaintat tuturor secțiilor de poliție, care au fost nevoite să colecteze date.  Victimele injecțiilor Covid au fost rugate să depună declarații despre situația lor. Plângerea a fost susținută de sute de rapoarte din partea profesioniștilor privind decesele și efectele adverse grave în urma „vaccinării” Covid.

 

Poliția Metropolitană a acceptat acuzațiile și a deschis dosarul cu numărul 6029679/21, în urma căruia a fost începută urmărire penală. Plângerea a fost admisă pe 6 decembrie 2021 și de către Curtea Penală Internațională, unde a fost înregistrată sub dosar nr. OTP-CR-473/21.

 

Apel pentru cetățenii lumii[2]

 

Profesioniștii din spatele plângerii fac apel la public să sprijine poliția britanică în ancheta lor: „Vă rugăm să furnizați informațiile dumneavoastră în plângerea penală, astfel încât poliția să vă poată contacta în timp util pentru a ajuta la anchetă.  Înțelegem că puteți solicita statutul « Victima unei crime » și/sau « Protecția martorilor » în timp util. De asemenea, înțelegem că puteți solicita un interogatoriu față în față, la domiciliul sau la birou.  Ne dăm seama că mulți dintre voi locuiți în afara Regatului Unit.  Cu toate acestea, vă rugăm să nu subestimați importanța dovezilor pe care le aveți, indiferent de țara în care locuiți. Există dovezi convingătoare ale crimelor grave și sistematice la nivel internațional, așa că dovezile dvs. pot fi mai importante decât credeți.

 

Vă rugăm să contactați următorii patru ofițeri de poliție prin e-mail:

- Inspectorul detectiv Trevor Struthers, Departamentul de Investigații Criminale (CID), Secția de poliție Hammersmith (Trevor.Struthers@met.police.uk);

- Sergent detectiv Oliver Mallett, CID, Secția de poliție Hammersmith:  Oliver. (Mallett@met.police.uk);

- Agentul detectiv Constable Tobias Hussey, Departamentul de Investigații Criminale, Secția de poliție Hammersmith: (Tobias. Hussey@met.police.uk);

- Agent de poliție Constable Irvine, secția de poliție Hammersmith,   (p259888@met.police.uk)”.

Format pentru trimiterea informațiilor către Poliția Metropolitană din Londra (valabil pentru orice țară).

 

„Draga domnule sau doamnă, în atenția urgentă a:

- Inspector detectiv Trevor Struthers

- Sergentdetectiv Oliver Mallett

- Agentde poliție Constable Tobias Hussey

- Agent de poliție Constable Irvine.

Aceste evenimente vin într-un moment în care circulă zvonuri despre suspendarea campaniei de vaccinare împotriva Covid-19 din motive de… securitate.

 

Ciparea cerebrală a oamenilor va începe în 2022!

 

Elon Musk, care se clasează drept cea mai bogată persoană din lume, cu o avere estimată la 256 de miliarde de dolari, a declarat luna trecută că se așteaptă ca cipurile cerebrale „Neuralink” să fie implantate la oameni în 2022. Acum este în faza de așteptare a aprobării planurilor de testare de către Administrația S.U.A. pentru Alimente și Medicamente (FDA)[3].

 

-------------------------------------

[1] Sursa - https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2022/01/21/premiera-mondiala-vaccinarea-impotriva-covid-19-in-curs-de-ancheta-penala-in-anglia-si-la-curtea-penala-internationala/ - 21 ianuarie 2022.

[2] https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/world-premiere-covid-vaccination-under-criminal-investigation-in-england/

[3] https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2022/01/22/de-ce-au-fost-inventate-c19-serurile-letale-si-plandemonia-ca-sa-ne-cipeze-sa-ne-controleze-prin-eu-id-si-eu-social-wallet-portofel-social/ - 22 ianuarie 2022.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu