miercuri, 26 ianuarie 2022

Virgil Ciuca - LUCEAFĂRUL INTERZIS

 




FELICITARI DOMNULUI ROBERT HORVAT DIN NEW YORK , ungur cu suflet romanesc,  PENTRU INSISTENTA "SA BATEM FIERUL CAT E CALD SI SA DESFIINTAM INSTUITUTUL ELIE WISEL",   PENTRU  DEDICATIE SI RESPECT FATA DE CEA MAI IMPORTANTA PERSONALITATE DIN LITERATURA SI ZIARISTICA  POPORULUI ROMAN - "EMINESCU ESTE UCIS A DOUA OARA " SI PENTRU ADEVARUL ADEVARAT " ROMANIA  ESTE O TARA OCUPATA" !

 

INTR-O DEPESE ADRESATA DOAR DOMNULUI HORVATH I-AM SUGERAT CARE=S MOTIVELE PENTRU CARE, CRED EU. CA EXILUL ROMANESC SI DIN AMERICA SI DIN MAI TOATE TARILE LUMII UNDE MULTI TRAIESC DIN CERSIT, AJUTOARE SOCIALE SI TRADARE DE TARA SI NEAM -FARA SA MAI VORBESC DE CEI DIN PATRIA MAMA - CARE PREFERA SA- SI TRADEZE TARA SI O FAC CU MANDRIE PROLETAR- GLOBALISTA_SI  NERUSINARE  FARA MARGINI - SI PREFERA SA  VOTEZE ALOGENI CARE SA-I SI CONDUCA SI SA LE SI TRADEZE TARA ASA CUM O FAC  CHIAR SI ACTUALELE GENERATII DE ROMANI DE O LASITATE SORA CU MOARTEA - MANDRE SI MANDRII CA EI SI ELE SUNT CERSETORI EUROPENI! A NU, NU CETATENI EUROPENI, ESTE PREA COMPLICAT SI INJOSITORI PENTRU EI CEI CARORA PUTIN LE MAI PASA DE TARA SI NEAM!

 

PAI CUM CREDETI CA ROMANIA A AJUNS O JALNICA COLONOIE DEZARMATA SI JEFUITA  SI CU TRUPE DE OCUPATIE  DACA NU SI CU COLABORAREA TRADATORILOR DE TARA SI NEAM! SI-S MILIOANE CACI MILIOANE AU FOST SI PCR-ISTI SI UTC-iISTI SI SECURISTI SI TURNATORI!

 

IN DOSARUL MEU DE URMARIT SI "BATUT " AL SECURITATII SUNT NOMINALIZATI  "DOUAZECI SI OPT" - 28  -INFORMATORI-TURNATORI- AI SERVICIILOR SECRETE CARE AU PRACTICAT PO:ITIA POLITICA  - MAJORITATE CU STUDII SUPERIOARE!

 EU NU-I UIT SI NU-I IERT" CACI EI SI PROGENITURILE LOR AU TRADAT SI CONDUC AZI ROMANIA  ALATURI DE ALOGENI SI PUSCARIABILI!

 

ACUM MA INTREB OARE CATI TURNATORI AM IN DOSARELE "ALTOR" SERVICII!?

 

"LA TIGANCA DORM EROII, IN SENAT RUMEGA BOII"

 

II DORESC SUCCES DOMNULUI ROBERT HORVATH,  SI-L  SI SUSTIN PE CAT POT SI NU  NUMAI PE DOMNIA SA CI SI PE TOTI ROMANII "CU SUFLET ROMANESC"  CARE DIN PACATE  AU RAMAS PUTINI, FOARTE PUTINI CHIAR!

 

 DEZAMAGITOARE - DAR OPINIA MEA ESTE CA  NICI   GENERALII DE ARMATA SI SECURITATE CARE NE-AU TRADAT TARA, NICI ACADEMIA ROMANA,  NICI BOR,  NICI USR SI NICI  JURISTII SI NICI CHIAR  ZIARISTI  NU  SE VOR ALATURA ACTIUNILOR PENTRU SALVAREA TARII,  A PERSONALITATILOR, A CULTUTRII, TERITORIILOR SI IDENTITATII POPORULU!  ROMAN!

  

TRADAREA DE TARA SI NEAM A DEVENIT IN ROMANIA SPORT NATIONAL PRACTICAT SI DE PRESEDENTIE, SI DE GUVERNE SI DE PARLAMENT DAR SI DE MAJORITATEA PARTIDELOR POLITICE!

 

Virgil Ciuca

New York

01/26/2022

 

 


 

LUCEAFĂRUL INTERZIS – Film despre Mihai Eminescu – Realizatorul Declară Greva Foamei la New York

Robert Horvath

Incorect Politic

Iulie 2, 2021

 

LUCEAFĂRUL INTERZIS

Am început un film despre Eminescu pentru publicul internațional. Ultima zi…. a unui geniu. Geniul meu preferat, Cel mai aproape de Dumnezeu … cu excepția lui Brâncuși. Cel mai mare artist, din toate timpurile.

 

Am realizat că Luceafărul poate îngropa pe adversarii noștri. De ce? Au mers prea departe și Românii se vor trezi din somn. Eminescu este interzis. Și prin acest gest… România este interzisă!

Nu cred că Rușii ar accepta ca Pușkin, Ungurii un Petofi, Spaniolii un Cervantes să fie interziși. Niciodată.

 

Deci eu propun ca ICR să se numească Institutul Cultural Român MIHAI EMINESCU.

 

Apoi este limba românească care este interzisă în activitatea centrului. Unic în lume. Criminal. De neiertat. Personal, pentru refuzul de a nu vorbi românește, mi se interzice participarea la activitatea centrului de mulți ani.

 

Dacă cererea mea și bineînțeles a noastră nu este îndeplinită, declar GREVA FOAMEI la New York în fața instituției și a galeriei care se cheamă România. La colț de stradă cu clădirea ONU.

Adun vreo 20 de colegi fotografi și cineaști să documenteze evenimentul.

 

Soția mea, Kiyoko, un cunoscut fotograf internațional mă va sprijini mediatic. Asistentul meu va filma continu pentru un film documentar cu titlul “ Luceafărul interzis “. Nu garantez dar sper că alții artiști români să mă sprijine.

 

Deocamdată am obținut de la Poliție autorizația de a face Greva Foamei.

 

Intenția mea este seriosă și definitivă.

 

Sper să am sprijinul dv. Sprijinul tuturor! Așa să ne ajute Dumnezeu !

 

Robert Horvath Deva

Cineast

New York

 

 


 

SCANDAL INTERNATIONAL !

Journalistului de investigatie Robert Horvath i se refuza

acreditarea la ICR New York.

I s-a refuzat intrarea in sediul lCR ,desi

manifestatia artistica era libera, si nu necesita vreo invitatie. A fost bruscat

la intrare si injurat de Consulul Romaniei la NY si de catre garzile institutiei.

Foreign Press Asociation face o plangere oficiala Ambasadei Romaniei

In SUA.  Cineastul fiind cetatean US a trimit o plangere la Roumanian Desk al Departamentului de Stat american.

Sotiei sale Kiyoko Horvah Nipon Press

I s-a refuzat acreditarea fara explicatie. Fiind  o masura discriminatorie .

 Ambasadorul Japoniei cere explicatii Ministerului de externe al Romaniei. Protestand in legatura cu bruscarea ei, de catre garzi.

Kiyoko este un important corespondent de presa al Nipon Press, corespondent special la ONU.

 

Robert Horvath

     Presedintele

Devartes Film International

New York    Tokyo

 

 











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu