vineri, 17 mai 2024

Ben Todică - Cine sunt cei ce ne manipulează?

 



Cine sunt cei ce ne manipulează?

Ben Todică

18 Mai, 2024

 

Sunt niște șmecheri care au construit mișelește mecanisme de exploatare a încrederii și cinstei omului direct in Constituția țării pentru a se îmbogăți. De ce zic mișelește? Ei știu că e imoral să îți trișezi comunitatea în care te desfășori, în care trăiești, în care te odihnești. E așternutul civilizației. Ce crezi că se întâmplă cu așternutul tău dacă tot profiți și nu-l îngrijești? Se deteriorează, putrezește, se urâțește și murdărește într-un hal care va duce la boli și deznădejde, iar în final la revoluție.

Așa s-a ajuns la revoluția bolșevică care ne-a dat comunismul și a oferit populației educația marcată în istorie prin sloganul lui Lenin: „Învățați, învățați, învățați!” ca să vă puteți dumiri, ca să puteți să vă hotărâți singuri soarta. Dar eram într-un țarc ideologic.

În acest timp, vestul bătea toba zilnic, adică lupul dădea târcoale stânei cu lozinca: la noi aveți de toate și Bordel și Libertate. Adică trăiți liberi, circulați liberi și dacă doriți să învățați aveți și de unde alege.

Într-adevăr, așa a fost, însă după ce i-a scăpat corbului cașcavalul din cioc, vulpea a schimbat foaia democrației și adevărata față a lupului de dinainte de comunism a înviat și iată-ne azi din nou in feudalism, un feudalism tehnologic cum îl etichetează fostul ministru al finanțelor din statul grec, Yanis Varoufakis.

E ușor să profiți de încrederea maselor, care cu decență respectă statul, și să-i întorci spatele după furtul „șmecheresc” și să-i spui: „Ce-mi pasă mie că ești fraier, descurcă-te!” Mă întreb ce fel de om e acesta căruia nu-i pasă de jegul și insectele care se înmulțesc în așternutul său? Ce fel de viață va duce acesta în continuare? Cred că intră într-o comă groaznică a îngâmfării și, apoi, înnebunește. Nu și în cazul celor care sunt fulgerați de ideea experimentului planetar, de a schimba și transforma specia umană crezându-se dumnezei (nu prea departe de visele „chiriașilor” de la Gătaia).

Și, sigur, vor reuși când vor implementa controlul prin constrângere financiară, reducerea educației la nivel de moluscă și terorizarea prin frică a oilor din țarc.

Toate căile de reducere a populației sunt deschise și considerate ca normalitate.

Dintr-odată s-a uitat de evoluția culturală și spirituală de milenii a omului și s-a trecut la transformarea speciei într-un hibrid tehno-biologic-digital, ne avertizează Gregg Braden în „Becoming SUPERHUMAN”.

Omul, creație divină, a fost rupt de suflet, de gen, familie, iubire, cămin. Procrearea va avea loc de acum încolo în laboratoare unde vom da naștere la oameni după poftă și necesitate. Clonarea, acum, e o industrie de milioane de dolari. Se clonează animale „în prostie” pentru industria alimentară, iar ca familie putem să ne alegem viitorul copil după pofta inimii și modă. Dar ce scapă lumii din vedere este concluzia clonării despre care toți tac.

În ciuda faptului că oile clonate s-au născut identice, viața lor, ca durată, a fost înjumătățită. S-a observat, că după câțiva ani, ele se deteriorează fizic, îmbătrânesc și mor. De ce? O întrebare care să ne facă să realizăm cât de ignoranți suntem să ne credem dumnezei. Să credem că noi știm totul. Ne-am pierdut respectul și smerenia față de CREATOR și CREAȚIE. Eu când procreez, IUBESC. Elementul iubire probabil că lipsește din clonare. Există o comunicare trinitară între mamă, tată și făt pe care specia umană nu a identificat-o încă.

Desigur, cei care manipulează reducerea populației prin globalizarea rapidă a tuturor posibilităților și rețetelor de paralizare a fertilității și reducerii numărului știu ca noua lume clonată, noua civilizație va fi redusă la o viață de maxim 50 de ani. Prin asta ei vor sa accelereze evoluția speciei. Capabilitatea maximă.

De aici putem concluziona, ceea ce se spune in Biblie și în tăblițele cu scriere cuneiformă că au fost vremuri în care omul trăia cate 900 sau o mie de ani este adevărat. Alte civilizații care au existat înaintea celei de azi au clonat omul (ca dovadă că este posibil este simbolul genetic ADN din Piramidele din Egipt) și în câteva sute de mii de ani (în mai multe rânduri) ce a rămas în urmă pe pământ suntem noi cei care trăim azi în jur de o suta de ani.

Am învățat la școală în anii șaizeci ai României că, pe vremuri, omul, din cauza greutăților și lipsei de igienă fizică, morală și spirituală, trăia foarte puțin și că azi, datorită condițiilor noastre de viață, putem ajunge la o sută de ani. Sunt convins că prin pace și iubire ne putem din nou ridica la forma noastră originară dăruită de CREAȚIE.

Înălțarea spirituală prin CONȘTIIȚĂ înspre împlinire este mereu blocată și deliberat boicotată prin tot felul de strategii machiavelice, materialism, șantaj, consumerism, lăcomie, intrigă, dezbinare, frică etc. Ca să dau un exemplu simplu: Urmărim un film la tv care ne înalță trăindu-l până la final. În momentul în care sufletul începe să se înalțe în timpul rulării, automat apare o reclamă care „iți dă în cap ”ca un ciocan și te readuce la scândură. Apoi, filmul se reia, începi să te ridici din nou și iar ciocanul te lovește și tot așa până la sfârșit.

Noi suntem parte din univers, însă, mereu, ni se taie macaroana. Să intrăm în țarc că stăpânul vrea brânză și lână. Stăpânul al cărui creier se descompune (și nu din vina lui) și care, normal, ar trebui internat. SALVAT!

De ce nu se întâmplă? Pentru că suntem CLONAȚI!

Sau, cum declara David R. Hawkins - Soluția de scăpare este: Dr. Hawkins: SĂ DEVII CEA MAI IUBITOARE FIINȚĂ POSIBIL!

 






COMENTARII:


Maria Sava

Foarte bun eseul! Manipularea a devenit sport internațional și e un rezultat al alienării indivizilor, al lipsei de iubire, începând de la lipsa iubirii de sine până la neiubirea celuilalt.Uneori, începe chiar din familie și se prelungește în societate, în virtual. Cel mai primitiv mod de manipulare, care nu da greș, este cel din lecția pe care i- o dă consoarta lui Pristanda, dumnealui "cel scrofulos la datorie": "Fănică, Fănică, pupă - l în bot și- i papă tot!". De alte metode mai evoluate se ocupa tot felul de guru, pisicologi, "dezvoltatori" personali, astrologi, ...ologi de suflet și caracter . Soluția finală e unică: "dacă o iubire egală nu e cu putință,/să fiu eu cea mai iubitoare dintre ființe" ( Iosif Brodski)






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu