miercuri, 29 mai 2024

Peter Koenig - Pentru moment, Tratatul OMS privind pandemia a fost stopat

 



Pentru moment, Tratatul OMS privind pandemia a fost stopat

Peter Koenig

29 Mai 2024

 

În seara zilei de 24 mai 2024, în cadrul unei reuniuni la nivel înalt pre-Adunarea Mondială a Sănătății (A.M.S.) (17 mai-1 iunie 2024), la Geneva, conducerea O.M.S. și delegații cheie din țările membre au decis să renunțe pentru moment la Tratatul privind pandemia. Nu ar avea nicio șansă să treacă un vot WHA în săptămâna viitoare. În schimb, au decis să discute la W.H.A. ce să facă în continuare. („Le Monde” și „A.F.P.”).

 

Fiți conștienți, totuși, de faptul că acest raport de presă nu oferă adevăratele motive pentru încheierea discuțiilor privind Tratatul de pandemie și acordurile RSI revizuite.

 

Încearcă să vorbească mai puțin sau să nu menționeze deloc marea problemă a unei potențiale tiranii a „sănătății” pe care ar putea-o însemna aceste acorduri pentru omenire. De parcă lumea nu a fost capabilă până astăzi să facă față bolilor și altor catastrofe în mod independent de către națiunile suverane, salvându-și economiile de la colaps. Ei spun că discuțiile trebuie să continue, pentru că lumea are nevoie de o „plasă de siguranță” pentru viitoarele pandemii.

 

Este clar, în ultimele luni, multe guverne din întreaga lume, în special din Sudul Global, dar nu exclusiv, s-au simțit mai mult decât neliniștite să accepte ceea ce mulți au numit o dictatură a O.M.S. sub forma unei „sănătăți globale” (O.W.H.) ca în „one fits all” asemănător cu One World Government, sau One World Order (O.W.G. – O.W.O.) pe care globaliştii vor să le impună celor 8,1 miliarde de oameni ai globului.

 

Nu uitați niciodată că prioritatea numărul unu a globaliștilor va rămâne reducere masivă a populației mondiale actuale. Acesta a fost un motiv-cheie al agendei frauduloase de vaccinare – și va fi condus și mai mult în temeiul noului Tratat privind pandemia și al R.S.I. revizuit.

 

Cei care forțează și au făcut eforturi pentru un O.W.G. - O.W.O. în trecut și cu o intensitate din ce în ce mai mare de la debutul Agendei O.N.U. 2030 și Marea Resetare a Forumului Economic Mondial (WEF) își doresc, de asemenea, o dictatură mondială a „sănătății”. Aceasta înseamnă că directorul general al O.M.S., Tedros Adhanom Ghebreyesus, ar avea competențe de a decide asupra măsurilor pandemice și preventive sau curative care trebuie luate dincolo de suveranitatea fiecărei țări.

 

Din ce în ce mai multe națiuni realizează ce înseamnă asta pentru sistemul lor de sănătate și nu în ultimul rând pentru economia lor, în special privind în urmă la blocajele inutile cauzate de Covid și la alte măsuri impuse de distrugere a economiei și societății - care au provocat faliment în stânga și în dreapta, dar nu au avut niciun impact. cu privire la reducerea covidului - dacă vreodată a existat o „pandemie” covid - mai degrabă numită „plandemie” - o întrebare foarte disputată.

 

Ceea ce au făcut covid-ul și „măsurile” sale tiranice a fost mutarea capitalului din partea de jos și din centru - întreprinderile mici și mijlocii – spre vârf, către multimiliardari, instituții financiare primare (Blackrock/Vanguard, Wall Street și colab) și companii de tehnologie, la așa-numitele Șapte Magnifice (Alphabet, Amazon, Apple, Meta, Microsoft, Nvidia, Tesla).

 

Această tendință a continuat în special cu cei bogați și puternici care au acces la Inteligența Artificială (AI) pentru a accelera schimbarea capitalului. Dar oamenii de afaceri și politicienii au observat, de asemenea, și s-au răzvrătit cu privire la distrugerea fără îndoială a economiilor lor, ceea ce i-a făcut mai atenți la tot ce vine de la O.M.S. și W.E.F.

 

Ceea ce ar fi putut fi declanșarea marii treziri este faptul că chiar OMS, al cărei Tratat de Pandemie și Regulamente Internaționale de Sănătate (IHR), nu a aderat la propriile reguli constituționale și anume să trimită proiectul final al acestor documente cruciale la 4 luni. înainte de W.H.A. către cele 194 de țări membre și anume cel târziu până la 27 ianuarie 2024. Acest lucru nu s-a întâmplat până astăzi. Între timp, 49 de senatori republicani americani i-au scris președintelui Biden, cerându-i să nu semneze tratatul  R.S.I.; și 22 de procurori generali din statele respective au declarat ferm că statele lor nu vor adera la niciuna dintre regulile impuse de aceste tratate.

 

Acesta este un mesaj puternic, venit din S.U.A. și este posibil să fi influențat alte țări care oscilează între „da” și „nu”, să respingă propunerea O.M.S.

 

Ceea ce se va întâmpla în continuare sunt  în mare parte speculații. După cum sa subliniat mai înainte, W.H.A. va dedica probabil o bună parte a săptămânii viitoare dezbaterii „ce urmează ”, pentru a nu pierde impulsul. Este clar, nu vor renunța. Este înrădăcinată în personajul Cultului Întunecat care pretinde că domnește peste lume. Următorul pas ar putea fi ca ei să ducă tratatele/acordurile la Adunarea Generală a ONU în septembrie la New York, pentru a provoca o discuție mai amplă.

 

Ce va fi rămâne de văzut.

 

Totuși, ceea ce este important: nu vă lăsați ânșelați, gândindu-vă că totul s-a sfârșit. Nu s-a terminat. Nu se vor opri. Noi, Oamenii, trebuie părăsim aceste organizații și să luăm totul de la capăt, indiferent de formă. Dar să nu mai avem încredere în guvernele noastre și în instituțiile lor strălucitoare: W.E.F., O.M.S., O.N.U., Finanțe, „Pharma” și mai ales „Cei șapte magnifici”. Stați departe de acestea din urmă! Nu avem nevoie niciodată de o lume complet digitalizată, care înrobește umanitatea umană.

 

Aranjament grafic - I.M.

 

-----------------------------------------

Sursa - https://www.globalresearch.ca/who-pandemic-treaty-dead-now/5858152 - 27 mai 2024









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu