miercuri, 28 august 2024

Peter Koenig - Tirania epidemiilor - Mpox - noua plandemie

 



Tirania epidemiilor - Mpox - noua plandemie

Peter Koenig

28 August 2024

 

Viitorul – Cum ne vor controla pe toți.  „Statul profund” se pregătește pentru o altă „plandemie”

 

Tot ceea ce privește viitorul este speculație. Dar, în acest moment, merită menționat zvonurile pentru ca oamenii în general să facă o imagine a ceea ce analiștii ar putea crede că s-ar putea întâmpla.

 

Nu există nicio îndoială că „Statul Adânc” [Serviciile Secrete în numele instituțiilor Big Finance, IT și Big Energy] acționează prin Forumul Economic Mondial (WEF), ONU și O.M.S., precum și Consiliul European (CE) neales. .

 

Niciuna dintre aceste entități nu a fost aleasă vreodată. WEF și organismul politic al O.N.U. sub conducerea domnului (marionetă) Guterres au încheiat un acord de cooperare ilegal în iunie 2019 pentru executarea Agendei 2030.

 

O.N.U. a încetat de mult să mai fie făcător de pace și mediator al păcii pentru care a fost conceput cândva . În schimb, Statul Adânc și-a pus în frunte marionetele care respectă pe deplin „agenda” lor – și acea agendă nu este pentru binele oamenilor, ci dimpotrivă. În urmă cu câteva zile, domnul Tedros, directorul general al OMS, – niciodată ales liber, dar numit cu puterea financiară a Fundației Bill Gates – a declarat o urgență de sănătate la nivel mondial.

 

În jargonul protocolului O.M.S., se numește „Urgență de sănătate publică de interes internațional” (PHEIC), pentru presupusul focar de variolă a maimuțeinumit acum pentru un motiv ciudat „nediscriminatoriu” „Mpox”.

 

Se spune că focarul a avut loc în Congo – o țară bogată în pământuri rare, aur și multe alte minerale valoroase. Potrivit  directorului general al OMS, Tedros (9 august 2024) „De la începutul acestui an, Republica Democrată Congo se confruntă cu un focar sever de Mpox, cu peste 14 000 de cazuri raportate și 511 decese. În ultima lună, aproximativ 50 de cazuri confirmate și mai multe suspecte au fost raportate în patru țări învecinate RDC”.

 

Unii experți medicali care nu au cumpărat încă, spun că este o formă mai blândă decât variola originală. Acest lucru este mai puțin decât nimic, în comparație cu infecția anuală cu gripă; între 40 și 60 de milioane pe an numai în SUA. Trebuie menționat că aceste așa-numite „cazuri confirmate” în Congo sunt rezultatul testului de reacție în lanț a polimerazei aplicat mpox (testul PCR) care nu detectează virusul.

 

Deci, de ce PHEIC ?

- În primul rând, pentru a speria oamenii de pe tot globul;

- în al doilea rând , să vedem cât de departe poate merge OMS impunându-și tirania pentru că așa-numitul Tratat Pandemic care i-ar conferi puteri dictatoriale universale nu fusese aprobat la Adunarea Mondială a Sănătății (AMS) din mai 2024.

Nu vă faceți griji, totuși, nu vor renunța. Multe activități în direcția tiraniei OMS sunt planificate pentru viitoarea Adunare Generală a ONU (AG);

- în al treilea rând , cu PHEIC în vigoare, ei pot solicita blocări, purtarea măștilor, mandate vaxx - mandatele criminale.

 

Ca să nu uităm, toate vaxurile, numite de industria farmaceutică „vaccinări”, se bazează acum și în viitor pe tehnologia ARNm, despre care știm după covid, este dezastruoasă și o injecție ucigașă. Servește, ca și în timpul procesului covid, la decimarea în continuare a populației mondiale. Progresele în încercările criminale de a reduce populația mondială nu progresează suficient de repede, așa că trebuie să inventeze din ce în ce mai multe plandemii, prin urmare, mandate vaxx - se spune că vor fi impuse de NATO. NATO va avea grijă ca nimeni să nu scape. Unde s-ar duce oricum? Toate cele 194 de țări au fost cooptate, presate, șantajate și chiar amenințate. Ce înseamnă acesta din urmă, am văzut în timpul covidului, când mai mulți șefi de stat refuzând mandatul covid, mai ales în Africa, au murit în circumstanțe neobișnuite,

 

A fost Kary Mullis, inventatorul tehnicii de reacție în lanț a polimerazei (PCR) – testul care a permis plandemiei să înflorească – și care a împărtășit Premiul Nobel pentru Chimie în 1993 cu Michael Smith. Kary Mullis a murit în mod misterios pe 7 august 2019, cu doar câteva luni înainte ca plandemia Covid-19 să lovească lumea la miezul nopții de 31 decembrie 2019 – deschiderea Agendei 2030? Dr. Mullis a spus de la început că PCR nu detectează nicio boală.

 

În ciuda dovezilor cunoscute la nivel mondial că testul PCR nu detectează nicio boală, în prezent este utilizat din nou pentru a determina prezența Mpox la oameni.

 

Fără sinceritate a Dr. Mullis cu privire la PCR, ce face și ce nu face – poate că l-a costat viața

 

Regretatul Dr. Kary Mullis. Moștenirea Lui va Prevala.

 

În videoclipul  „Așa ne vor controla pe toți!”. Apar planuri pentru pandemia 2.0 (videoclip de 19 min,  17 august 2024) În ciuda dovezilor cunoscute la nivel mondial că testul PCR nu detectează nicio boală, în prezent este utilizat din nou pentru a determina prezența Mpox la oameni.

 

Mpox în Congo. De ce? În condiții de izolare și cu NATO la cârmă, exploatarea în Congo a pământurilor rare și a altor minerale ar putea începe imediat.

 

Desigur, pe măsură ce speculăm, ei – Deep State & Co. – speculează și ei. Pariul lor este că o mare parte a populației va merge din nou. În timp ce, Noi, Oamenii, jucăm de noroc și sperăm că destui oameni, medici, instituții de sănătate, au văzut acum lumina și nu vor mai participa pentru a doua oară la această crimă asupra umanității.

 

Deci, au o poziție de rezervă. Haos, Război Civil – ravagii, începând poate din Africa, dar mai probabil, într-una din țările occidentale, SUA, Europa – speculăm. Sau poate nu atât. Filmul „Civil War” a fost realizat în afara Hollywoodului, începând din 2022 la Atlanta și ulterior a fost finalizat la Londra. În aprilie 2024, „Civil War” a fost lansat în întreaga lume. Cu excepția Chinei, a venit în cinematografe abia în iunie 2024.

 

S-ar putea numi planificare predictivă „război civil”? Există și acest „modul de formare” obscur al CIA – care este îndreptat către medici, avocați, oameni de afaceri, profesori, directori de companie. Acești profesioniști vor fi recrutați ca cruciați sociali pentru grupul politic pe care CIA îl promovează cu scopul de a răsturna guvernul [SUA]. Același lucru sau similar s-ar putea întâmpla, desigur, în Europa. Este bine în curs, prin alte mijloace, prin introducerea certificatelor digitale vaxx. Începând din septembrie 2024, certificatul digital va fi testat în cinci țări selectate din UE, Letonia, Grecia, Belgia, Germania și Portugalia.

 

Adevărat sau fals?

 

Putem specula cu dorință că este o adevărată generare de frică și nu se va întâmpla deoarece rezistența este prea mare. Dar privind mai atent la țările „pilot”, veți vedea că toate au înregistrări de supunere extremă, de la Portugalia până în Germania și toate celelalte. Dacă rezultatele testului sunt pozitive, ne putem aștepta ca exercițiul să fie extins în restul Europei și în curând în SUA și în ceea ce numim încă „vestul global”.

 

Plandemia falsă Mpox ar fi ideală pentru a „testa” cazul, mandatele vaxx forțate – și asta cu ajutorul NATO, așa cum s-a spus în multe ocazii. NATO a crescut de la o forță de apărare occidentală în 1949, la unul dintre cei mai înflăcărați agresori din întreaga lume - și acum ca un executor al mandatelor vaxx - care își încorporează rolul ucigaș în asistarea la genocidarea unor segmente mari ale populației lumii, dacă nu prin război, atunci de vaxxes. Ar fi o modalitate de a ajunge la controlul total, fără a folosi ca prim pas un sistem monetar digital. Digitalul avansează rapid, dar și rezistența crește.

 

Vaccinarea forțată pentru un „virus” – probabil niciun virus – care nu provoacă nici măcar o boală mortală, dar este mai puțin dăunătoare decât gripa obișnuită, înseamnă în mod clar că vaccinarea este o condamnare la moarte pentru toți cei care o primesc sau sunt forțați să o primească .

 

Se joacă în Obiectivul numărul unu al Marii Resetări - Agenda ONU 2030 – depopulare. Profiturile pentru industria farmaceutică care se vor acumula în paralel, sunt bineînțeles binevenite. Dar NU sunt prioritatea numărul unu.

 

Controlul certificatelor UE vaxx este mai eficient decât banii complet digitali. Ea merge la miezul problemei, și anume viața și moartea.

 

Notă - Titlul original: „Viitorul - Cum ne vor controla pe toți.  «Statul profund» se pregătește pentru o altă «plandemie»”

 

-----------------------------------------------

Sursa - https://www.globalresearch.ca/future-control-all-us/5865731?utm_source=substack&utm_medium=email - 20 august 2024










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu