vineri, 10 martie 2017

Apa dacilor






„Apa dacilor”, un lux apreciat
din Franța până în China


Cu 25 de euro s-ar putea cumpăra o pereche de cercei de argint, un pandantiv de aur sau... o sticlă cu apă. La Ocna de Fier în Caraş-Severin câţiva oameni de afaceri vând... apă cu aur şi argint. Comenzile curg din în toate colţurile lumii, de la staţiunile de lux din Europa şi până la hotelurile de cinci stele din Dubai ori la magnaţii chinezi. Iar dacă aveţi vreo îndoială... localnicii sunt convinşi de puterile ei miraculoase: mai toţi bătrânii din sat ar avea peste 90 de ani.

Luxul din Dubai, şicul franţuzesc şi bogăţia chinezească îşi potolesc setea şi cu apa de aur din România.

Lichidul preţios izvorăşte din Munţii Dognecei din Caraş şi ajunge în recipiente în nici zece minute. Bogăţia curge din munţi încă de pe vremea dacilor şi între timp şi-a schimbat traseul. De pe versant ajunge acum în fabrica de la Ocna de Fier printr-o conductă şi este filtrată. Sticlele în care va fi turnată sunt spălate tot cu apă cu aur şi argint.

Horaţiu Rada, administrator și asociat al fabricii: Apa iese din munte în stare naturală microbiologic pură, stabilizată în mod natural cu aur şi argint. Nu avem de cât două filtre: un filtru de un micron şi un filtru de 0.2 microni din hârtie. Deci sunt singurele intervenţii asupra acestui produs. Pentru a avea acest produs în stare naturală, în stare pură este de-a dreptul un miracol. I-am făcut analizele. Surpriză! A venit o apă cu parametrii unici în lume.

Apa a fost testată de Institutul International pentru Gust şi Calitate Bruxelles care a notat-o cu cea mai înaltă distincţie: trei stele de aur.

Într-o singură oră în fabrica de la Ocna de Fier sunt îmbuteliate trei mii de sticle, iar apa ajunge în toate colţurile lumii. Concentraţia de argint este mai mare decât concentraţia de aur.

Conferenţiar doctor Dana Stoian, medic nutriţionist şi endocrinolog: Avantajele apei cu aur şi argint sunt legate de PH-ul acestei ape. Este modul cel mai normal, natural de a contrabalansa greşelile alimentare pe care noi le facem.

Pentru că este o apă preţioasă la propriu şi la figurat este livrată clienţilor nu cu camionul, ci cu avionul. Calitatea şi extravaganţa din sticlă costă 25 de euro. Asta nu opreşte clienţii bogaţi şi excentrici să facă nişte comenzi serioase.

Horaţiu Rada, administrator și asociat al fabricii: Ce spun cei care consumă apa asta?

Wow! Nu ştiu cum să ne oprim. Au venit parteneri din China, au venit din Germania, au venit din Emiratele Arabe, din Cehia, din Slovacia, din Belgia, din Turcia, de pe tot mapamondul.


*Pretul creierului*


In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptare, iar, in  final, intra un medic obosit si abatut.

"- Imi pare rau ca  trebuie sa va dau o veste proasta," spuse, privind fetele  ingrijorate
"- singura speranta pt. ruda d-voastra este  transplantul de creier.

Este inca experimental, riscant si din  punct de vedere economic intru-totul pe seama d-voastra."

Rudele  ramasesera asezate, ascultand vestile proaste.
In sfarsit, unul  intreba:

"- Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?"

"-  Depinde," raspunse medicul " 5.000 euro e creierul de barbat, 200  euro - cel de femeie."

Se lasa o lunga perioada de liniste, timp  in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile  femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe:

"- Dle. doctor, dar totusi, de ce aceasta  diferenta mare de pret?"

Medicul zambi la aceasta intrebare atat  de inocenta si raspunse:

"- Cele femeiesti costa mai putin pt. ca  sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi.



Trimite acest e-mail unei femei inteligente care are nevoie  de un zambet si barbatilor care crezi ca l-ar putea  suporta.
Salutari tuturor barbatilor care au zambit la jumatatea  povestii!
Si pupici femeilor care au zambit la sfarsit!



Sursa: Prof. Valentina Lupu




Locul secret care ascunde apa sfanta



Locul secret care ascunde apa sfanta a dacilor cu puteri miraculoase!
Ceausescu a cerut inchiderea zonei

Un loc din Romania ascunde o comoara cu puteri miraculoase. Legendele spun ca apa de la cele sapte izboare sunt chiar apa sfanta a dacilor. Stramosii nostri credeau ca izvoarele aveau puteri miraculoase de vindecare. De altfel, pe scuturile de lupta ale dacilor se afla si simbolul celor sapte izvoare misterioase din locul pe care chiar il numeau “Zona Nemuririi”.

Locul se afla pe Valea Ialomitei, intre Lacul Bolboci si Scropoasa. Cu toate ca primele cercetari au fost efectuate in urma cu 88 de ani, nici in momentul de fata nu s-a putut gasi o explicatie precisa cu privire la ce se intampla aici.

In anul 1927 au fost efectuate primele cercetari in Muntii Bucegi, care au vizat zona cunoscuta drept “Sapte Izvoare”. Interesant este faptul ca, dupa ce au efectuat o analiza a apei, cercetatorii au ajuns la concluzia ca aceasta nu are nicio bacterie si nici azotati sau azotiti, fiind cea mai pura din lume. Au urmat si alte cercetari, inclusiv ale strainilor, iar rezultatele au ramas, de fiecare, neschimbate, scrie nationalisti.

In anii 1981 –1982, si societatea Hidrotehnica a efectuat studii cu privire la misterioasa apa din inima Bucegilor, iar dupa aflarea rezultatelor, Nicolae Ceausescu a cerut ca toata zona sa fie inchisa.

“Presedintele de atunci a fost informat ca aceasta sursa de apa este cunoscuta de peste 2.000 de ani si ca se gaseste in zona initiatica a dacilor, in Masivul Bucegi, ca scrierile vechi pomenesc despre o apa din care a baut Zamolxe inainte de a deveni zeu, si ca exista un simbol al celor sapte izvoare pe scuturile dacice redate pe Columna lui Traian. Lui Ceausescu i-a sunat bine mai ales faptul ca acolo s-ar afla zona nemuririi, adica un punct energetic pozitiv. Dosarele de la Sapte Izvoare au fost redeschise dupa ‘90, iar testele recente au aratat ca informatiile lui Ceausescu nu erau chiar departe de realitate”, sustine Ion Olteanu, unul dintre cercetatorii fenomenelor stranii din Bucegi. Astfel, in timpul comunismului, apa de aici era consumata doar de familia Ceausescu.


Cu un debit de aproximativ 400 de litri pe secunda, apa izvoraste dintr-o grota in care se afla un imens lac subteran care nu a secat niciodata. Cercetatorii au doua ipoteze privind puritatea apei celor “Sapte izvoare”. Prima se refera la faptul ca este posibil sa treaca printr-un camp magnetic, fiind curatata astfel de toate impuritatile. A doua ipoteza implica existenta unui zacamant de argint pe langa care trec izvoarele, fiind impiedicata astfel dezvoltarea bacteriilor. Totusi, nu se stie daca vreuna dintre aceste variante este cea reala, astfel ca zona ramane in continuare invaluita in mister. Potrivit bioenergeticienilor, in zona exista energii pozitive foarte puternice. De altfel, de-a lungul vremii, au existat si marturii ale unor oameni care au sustinut ca s-au vindecat miraculos de anumite boli.



OVIDIU CERCEL
https://caplimpede.ro/locul-secret-care-ascunde-apa-sfanta-a-dacilor-cu-puteri-miraculoase-ceausescu-a-cerut-inchiderea-zonei/












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu