marți, 7 martie 2017

Defaimare lui Vladimir Putin


Defaimare lui Vladimir Putin

Evreii cunosc metodele si efectele defaimarii de aceea B’nai B’rith a infiintat in 1913 Liga inpotriva defaimarii, a carei activitate e analizata de John Mearsheimer și Stephen Walt in cartea Lobby-ul israelian și politica externă a S.U.A., tradusa si in limba romana.

Crestinii n-au din pacate o Liga similara, cu toate ca in Orientul Apropiat, decapitati, crucificati au ajuns la 3%, de la 20%. Mai mult decat atata, discreditarea, defaimarea, demonizarea conducatorilor crestini Donald Trump si Vladimir Putin, de care depinde pacea lumii, Sfanta Alianta, e la ordinea zilei. Orice aduce a intentie prietenoasa, de bun simt, de omenie, care ar trebui sa fie de la sine intales nu numai intre crestini, dar mai ales intre ei, fata de ruso-pravoslavnici este taxata in vest ca politic incorecta si supusa criticii, oprobiului maselor largi populare tinute sub un control mass mediatic a tot cuprinzator si necrutator.

Faptul ca Federatia Rusa e o putere crestina, ca Vladimir Putin merge la biserica si are un dihovnic, ca a fost primit ca urmas al imparatilor crestini bizantini la Athos, ca patriarhul sau Kiril s-a intalnit cu papa Francisc si au semnat o Declaratie Comuna de 30 de puncte, ca a dezvelit la Moscova o statuie a cneazului Vladimir, cel ca a crestinizat slavii orientali etc. sunt prezentate in mass media occidentala intodeuna cu neincredere si rezerva.

In aceasta atmosfera iata cum sunt defaimati, discreditati, demonizati Trump, dar mai ales Putin : sunt marionete ale unor grupuri de interese obscure; sunt autoritari, sexisti, xenofobi, homofobi, dispretuiesc opozitia, statul de drept; nu sunt politic corect, de aceea discreditarea lor, a mass mediei care ii sustin, e necesara si obligatorie; numai cambaterea, defaimarea lor fara nici o restrictie morala sau pauza mai poate salveaza adevarata democratie; sunt inconjurati de oameni cu reputatie indoielnica si oricum cu totii n-au nici calificare nici legitimitate; isi folosesc influenta in interes personal, al familiei; miliardarul Trump e, datorita unui dosar secret compromitator, sub influenta nefasta a lui Putin, seful celebrelor servicii secrete din vremea razboilui rece, care manipuleaza din totdeauna alegerile din Rusia, dar, mai nou, cu ajutorul internetului si pe cele din USA, Franta si Germania; o antanta, intalegere intre Trump si Putin e intolerabila, trebuie subminata cu toate mijloacele.

Dusmanii Sfintei Aliante dintre crestinii occidentali si ortodocsi, sunt ateii, idolatrii neomarxisti, dar mai ales plutocratia globalizarii fara Dumnezeu. In aceasta situatie primejdia unui nou razboi mondial nu este exclusa, remarca papa Francisc.

Links: http://www.mioritausa.news/opinii/vlad-corneliu-un-secol-hiper-religios/ https://www.academia.edu/28173741/Viorel_Roman_Europa_Crestina.pdf
https://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/Demonizarea-lui-Donald-Trump-Viorel-Roman.htm
http://bentodica.blogspot.com/2017/01/trump-si-putin.html
https://www.academia.edu/27240741/Occidentalizarea_lumii
http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/Napoleon-Hitler-Merkel-VR-Agero-2016.htm
http://vorba.16mb.com/globalizarea-lui-putin-si-trump/

www.viorel-roman.ro
https://www.academia.edu/
viorel-roman-bremen.over-blog.de
Bremen la 7 martie 2017
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu