luni, 27 martie 2017

DESPRE CEAUȘESCU





ȚUȚEA  DESPRE  CEAUȘESCU

Ce nu stiati despre Petre Ţuţea

Dixit! Despre Ceausescu când Ceauşescu trăia:
Petre Ţuţea:  In sfarsit  "Să dăm Cesarului ce este al Cesarului" !  A fost si bou pe deasupra prin cultul personalitatii dar pe langa ce a facut ar trebui sa i se ierte...
Petre Ţuţea: Un singur mare naţionalist în care să credeţi, Ceauşescu !
Petre Ţuţea: „Când voi muri eu, după mine rămâne un singur mare naţionalist în care să credeţi, Ceauşescu. Nu ştiu eu cât de comunist e el, dar ţine cu naţia asta, să ştiţi de la mine. Ăsta e român adevărat. Ţine cu noi!”

Destinul a făcut să moară Ceauşescu înaintea lui şi el după ce a murit, P Tuțea a spus…
”Aţi văzut domnule, era mai mare naţionalist ca mine, că l-au omorât înaintea mea.”


Mare om, mare român acest Ţuţea.

Fragment din filmul „Ileana & Romulus Vulpescu – Confesiuni” de Fabian Anton.

"Faptele vorbesc! Au trecut 27 de ani de la „revolutie”.  Şi ??

Ceausescu a condus Romania timp de 24. Nu se poate spune ca era „bine” pe vremea lui Ceausescu, dar putini stiu cum era Romania inainte de Ceausescu! 
Acest conducator a fost pentru tara asta ceea ce au fost Kemal Ataturk pentru Turcia si Abdul Nasser pentru Egipt :TATAL NATIUNII!

Ceausescu a scos Romania din Evul Mediu, de la lumina lumanarii, la lumina electrica, de la carul cu boi, la intreprinderi producatoare de automobile, camioane, tractoare, locomotive si avioane… Nu stiu daca, pastrand proportiile, exista performante asemanatoare in istorie – poate Ramses cel Mare. Ceausescu a dictat sa se ridice scoli, spitale, diguri, baraje, hidrocentrale, cai ferate, aeroporturi, baze militare subterane, lucrari hidrotehnice portuare, flote de avioane si vapoare, irigatii pe mii de hectare, poduri impresionante, ba chiar si... autostrazi. In 24 de ani amarati, rastimp in care a platit datoriile si a dublat populatia urbana .

De fapt este incredibil.

Daca stiti despre ce vorbesc, veti vedea ca performantele lui Ceausescu frizeaza imposibilul. Si, peste asta, a pastrat DEMNITATEA acestui popor de tampiti!"


FLORIN  CRISTEA



http://georgeanca.blogspot.com.au/2017/03/destructurarea-spectaculara-colocviile.html








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu