vineri, 10 martie 2017

ÎNCOTRO MERGE POPORUL ROMAN - 13






A TREISPREZECEA SCRISOARE LITERARĂ ȘI PEDAGOGICĂ ADRESATĂ ROMÂNILOR PE DRUMUL SALVĂRII POPORULUI ROMÂN ȘI AL ROMÂNIEI POPORUL ROMÂN ESTE O TURMĂ DE OI JEFUITĂ, RISIPITĂ, ÎMPRĂȘTIATĂ ÎN PUSTIUL-CAPCANĂ-CONCASOR ÎN CARE AM FOST INTRODUȘI, FĂRĂ PĂSTOR, CARE HABAR NU ARE CE ESTE CU EL ȘI ÎNCOTRO MERGE !

9 martie 2017

  prezentăm acum, dragi români, „Cea de a treisprezecea Scrisoare literară și pedagogică pe drumul salvării poporului român și al României” în care veți cunoaște în profunzime și în detaliu care este adevărata Stare a poporului român și a României. Că poporul român este ca o turmă de oi jefuită, înjumătățită, risipită în lume și în istorie, fără păstor, care habar nu are ce este cu el, nici încotro merge. Și căruia, ce este și mai trist, nici nu-i mai pasă de el. Se lasă manipulat și prostit, sau tace ca pământul.








SCRISORI LITERARE ȘI PEDAGOGICE



APEL ADRESAT POPORULUI ROMÂN !

PATRIOŢI ROMÂNI, NU MAI PUTEM AȘTEPTA, ȚARA ESTE APROAPE TERMINATĂ.  DACĂ NU  SE VA ÎNTÂMPLA UN MIRACOL ÎN ISTORIA NOASTRĂ CARE SĂ NE SALVEZE VOM DISPĂREA CA POPOR ȘI CA NAȚIUNE.

DE ACEEA TREBUIE SĂ NE ORGANIZĂM,  SĂ PORNIM LA LUPTĂ SĂ SALVĂM  ROMÂNIA ȘI POPORUL ROMÂN !




A  TREISPREZECEA  SCRISOARE LITERARĂ ȘI PEDAGOGICĂ

ADRESATĂ ROMÂNILOR

PE DRUMUL SALVĂRII POPORULUI ROMÂN ȘI AL ROMÂNIEI

POPORUL ROMÂN ESTE O TURMĂ DE OI JEFUITĂ, RISIPITĂ, ÎMPRĂȘTIATĂ ÎN PUSTIUL-CAPCANĂ-CONCASOR ÎN CARE AM FOST INTRODUȘI, FĂRĂ PĂSTOR, CARE HABAR NU ARE CE ESTE CU EL ȘI ÎNCOTRO MERGE !



    Așa cum am spus „Scrisorile literare și pedagogice adresate românilor pe drumul salvării poporului român și al României” sunt Scrisori de suflet și de conștiință, (nu Lecții), în care îi învățăm pe români,  vă arătăm discutând cu dumneavoastră, românii, ce trebuie să  facem noi ca să ne meargă nouă și copiilor noștri mai bine în viață și în istorie,  pentru că tare rău ne mai merge. Ce trebuie să știm despre noi, despre ce s-a întâmplat în istoria noastră recentă și care ne-a distrus, cum să ne explicăm noi faptul că în 1989 eram o țară bogată, cu o industrie și economie dezvoltate excedentar, care putea să fabrice orice mijloc de producție, capabilă să-și hrănească populația și să de o mare cantitate din produsele agricole la export, în care toți românii aveau de lucru, eram o țară suverană și independentă, iar acum suntem o colonie și o piață de desfacere. Suntem un popor distrus, împrăștiat în lume, suntem o țară fără industrie, fără agricultură, fără economie, fără resurse, căci ni le-au prădat jefuitorii din afara Țării și dinlăuntru, fără cultură și fără învățământ.

     În scrisoarea  anterioară am arătat cum au fost distruse  după 1990 clasa țărănească și satul românesc, care erau temelia Construcției naționale, a Ființei naționale românești, și care asigurau hrana României, și clasa muncitoare, fără de care nu se poate construi mai nimic într-o țara. Noi, românii, nu mai construim nimic în România  de 27 de ani pentru că muncitorii noștri construiesc în alte Țări, iar la noi vin Multinaționalele să-și construiască Întreprinderile lor… Așa se face că peste 80 la sută din întreprinderile din țară sunt ale Multinaționalelor,  și tot ele i-au peste 80 la sută din ceea ce se produce în Țara în care tot ceea ce se construia pe pământul  românesc era construit de români și era al nostru, al românilor.

     Și tot în Scrisoarea precedentă arătam cum principalii Vinovați pentru distrugerea României sunt : 1 Clasa politică românească, singura care s-a îmbogățit din această distrugere care nu se mai termină, 2. Justiția, și această categorie socio-profesională s-a îmbogățit în această perioadă, 3 Televiziunile (mass-media) și 4. Clasa intelectuală. 5 Iar cel mai vinovat dintre toți  este POPORUL ROMÂN, care a dat  asemenea politicieni corupți și a votat o Clasă politică inconștientă și jefuitoare, (prin care s-a sinucis) și care ca un laș nu a mișcat un deget ca să se apere. Dimpotrivă, a continuat să își facă singur rău cu înverșunare . O să demonstrăm pe larg de ce aceste Forțe sociale sunt dușmanii și distrugătorii României într-o Scrisoare viitoare.

     Unii ne vor aminti că în Scrisoarea precedentă am afirmat că România a fost distrusă de Marii Asasini economici din afară, că aceștia ar fi cei care au distrus poporul român, Vinovații nr 1 de distrugerea României, și  că Forțele din Țară, numite mai sus (Clasa politică, Justiția,  Televiziunilor,  Clasa Intelectuală, Poporul român) ar fi distrugătorii din eșalonul 2. Ceea ce este  cât se poate de adevărat. Numai că trebuie să introducem această distincție, clarificare :  Marii Asasini Economici din afară, din Vest și din Est (Uniunea Sovietică, Rusia de azi) care plănuiseră cu mult timp înainte de 1989  Războiul hibrid din decembrie 1989, prin care a fost distrus Statul român, Partidul Comunist, și Dictatorul Nicolae Ceaușescu, ei au declanșat cel mai Mare Război  din istoria noastră tocmai ca să ne distrugă Economia și să ne transforme în Colonie și Piață de desfacere pentru ei…

    Ei bine, când  Moldova lui Ștefan cel Mare  a fost atacată de turci,  Ștefan cel Mare, sfetnicii lui și boierii de frunte ai Țării și-au pus mintea la contribuție, au gândit cea mai bună strategie de contracarare a Dușmanului  și în fruntea oastei moldave i-au așteptat pe turci într-un loc unde oastea turcească nu putea să se desfășoare în voie şi unde i-au pisat pe turci până când i-au pus pe fugă.

      De la Domnitor în jos, sfetnici, boierii, căpeteniile oastei, oștenii aveau cu toții datoria să  apere țara, ei și-au pus mintea la contribuție, au  pus mâna pe sabie și pe buzdugan, pe coase și pe ce au avut și s-au luptat pe viață și pe moarte. Așa au salvat Moldova.

    După căderea lui Ceaușescu lucrul acesta trebuiau să-l facă cei care au preluat Puterea în România, Armata țării, Serviciile secrete, Justiţia, Presa, Intelectualii Țării ?, să apere Economia românească, să lupte din răsputeri pentru a apăra tot ce crease poporul român, nu numai de 50 de ani încoace, ci  tot ce a creat acest neam de-a lungul Istoriei ?

     Or  ce  am văzut ?:  că după căderea lui Ceaușescu, o dată cu trecerea la Economia de piață și la democrație, toți s-au grăbit să vândă Economia Țării ca să se îmbogățească ei. Nimeni nu s-a mai gândit că trebuie să apere ce a  realizat cu trudă poporul. Nici Președinții României, nici Primii miniștri, nici Guvernele, nici Parlamentele, nici Armata, nici Serviciile secrete, nici intelectualii.  Până când s-a ales praful de țară. Iar acum, după 27 de ani de distrugere continuă a Organismului naţional românesc, uimire,  nimănui nu-i pasă de țară.  România este  ca un Muribund căzut la pământ, care abia mai respiră. Toți ne facem că nu s-a întâmplat nimic. Nimeni, ne gândim al Justiție, la  Presă, în primul rând la televiziuni, nu aduce vorba că ar fi timpul ca TOȚI ACEI CARE  AU DISTRUS ROMÂNIA SĂ  FIE OPRIȚI SĂ  DISTRUGĂ ÎN CONTINUARE ȚARA, SĂ FIE JUDECAȚI, ȘI SĂ PLĂTEASCĂ TOT CE AU DISTRUS.  SĂ PUNĂ LA LOC CE AU FURAT ŞI CE AU DISTRUS !

    Păi cine trebuiau să apere uzinele, întreprinderile, combinatele metalurgice, combinatele agrozootehnice, Institutele de cercetare, Învățământul, Cultura, Sănătatea să nu fie distruse, Asasinii Economici din Exterior, CEI CARE L-AU DAT JOS PE CEAUȘESCU TOCMAI PENTRU CA SĂ DISTRUGĂ ROMÂNIA ?! Cine să  apare  ce a creat cu sudoare poporul român în ultimii 50 de ani, Multinaționalele, Corporațiile, Guvernul american, Guvernul rus,  Guvernul german, Serviciile secrete străine ? Acestea să apere Economia românească ? Acestea să apere poporul român ?

 Nu, domnilor, Economia românească trebuia apărată de Preşedinţii României, de Guvernele României, de Parlament, de CSAT, de Serviciile secrete, de Armată, de toţi cei care lucrează în Ministerul de interne, (şi care s-au  repezit primii să fure şi să se îmbogăţească) de Mass-media, de televiziuni în primul rând, de Intelighenţia Ţării, care nu există ! (există în schimb, aşa cum am precizat, o Intelighenţie negativă, în frunte cu Liiceanu, cu Pleşu, cu Patapievici, cu Mircea Cărtărescu, etc  aceşti sorosişti vânduţi. Şi ei sunt mulţi).

   Aşadar nu-i putem învinui pe Marii Asasini Economici, din Vest şi din Est, care şi-au împărţit la Malta (cum au mai făcut o dată la Yalta în 1945, când Ţările din Răsăritul Europei au fost date de Churchill şi Roosewelt lui Stalin, ca nişte bulendre) România, urmând s-o jefuiască  economic apoi după ce avea să intre în ghearele lor. Adică după ce Sistemul socio-economic românesc avea să fie trecut la Economia de piaţă şi la democraţia  parlamentară bazată pe multipartidism, după care avea să fie primit în NATO şi în Uniunea Europeană, Moment din care România şi noi, românii, aveam să fim cobai în EXPERIMENTUL DISTRUCTIV ŞI AUTODISTRUCTIV POST COMUNIST.

      O dată păcăliţi şi băgaţi în Experimentul postcomunist distructiv şi autodistructiv am spus că : 1  Sistemul socio-economic românesc a fost introdus pe o Linie  negativă, distructivă şi autodistructivă,

     2, a fost introdus într-o Macro-situaţia distructivă şi autodistructivă,

     3 a fost introdus într-o Fundătură istorică. Ce este Fundătura istorică ?.. Imaginaţi-vă un tunel sau o peşteră care are ieşirea închisă. În care poți să intri dar nu mai ai pe unde să ieşi că peştera se închide. Urmăreşti pe cineva ca să îl distrugi şi îl atragi, îl bagi în tunelul acesta, apoi îl urmăreşti să îl ucizi. Nenorocitul, când va ajunge la capătul tunelului, al peşterii va vedea că ieşirea este zidită, iar el nu mai are nici o portiţă de scăpare. Nici o soluţie de a se slava. ACEASTA ESTE ACUM SITUAŢIA ORGANISMULUI NAŢIONAL ROMÂNESC. Când Mihail Gorbaciov şi G Busch, Preşedintele URSS şi Preşedintele SUA, au hotărât la Malta, în 14 noiembrie 1989, o nouă reîmpărţire a sferelor de influenţă, se știa că trecerea Ţărilor socialiste din Estul Europei, din sfera de influenţă sovietică în sfera de influenţă Occidentală, (a se citi Uniunea Europeană, care este şi aceasta tot un Experiment negativ făcut de Marii Bancheri Mondiali, aşa cum a fost Experimentul comunist mondial) va duce la  distrugerea și autodistrugerea Economiilor respective. Știința numită de noi Economia negativă, Economia îmbogățirii Băncilor prin distrugere ştia că o dată cu trecerea de la Socialism la Capitalism Economiile ţărilor din Est vor suferi o involuţie masivă. Un proces de autodistrugere. Se ştia aşadar că pe o perioadă de timp, de aproximativ 20 de ani, adică o generaţie, Economiile acestor ţări se vor distruge şi vor fi distruse, urmând ca aceste Ţări să devină Pieţe de desfacere pentru Economiile occidentale, pentru Multinaţionale, care se vor salva astfel din criză.

    De ce prin trecerea Ţărilor din Estul Europei din sfera de influenţă a Moscovei în sfera de influenţă a Capitalului occidental, adică de la Comunism la Capitalism, Economia acestor Ţări urma să se prăbuşească ? Iată care este răspunsul.  Marii Bancheri internaţional, care sunt şi Marii Asasini Economici mondiali au Laboratoarele lor de psihologie, de economie, de sociologie, de viitorologie, foarte dezvoltate. Adică au psihologi, sociologi, viitorologi foarte savanţi, de vârf, pe care îi plătesc bine și care sunt mari savanţi în proiectarea de Războaie mascat invizibile, care sunt războaie viitoriste, gândite adică pe zeci de ani înainte. Acestea sunt Războaiele din clasa  G4, G5, G6, cum spun strategii americani, adică războaie din generaţia a 4-a, a 5-a, a 6-a. Şi  aceşti savanţi, specialişti în Războaiele acestea G4, G5, G6,  care sunt Războaie Mascat-invizibile (distrug Economii întregi fără ca Victimele lor să  vadă, fără să simtă, fără să înţeleagă ceva şi să poată să ia măsuri de apărare) EI ŞTIU CĂ TRECEREA UNUI SISTEM SOCIO-ECONOMIC AL UNEI ŢĂRI DE LA CAPITALISM LA SOCIALISM ŞI DE LA SOCIALISM LA CAPITALISM ÎNAPOI ESTE O METODĂ FOARTE EFICIENTĂ, FOARTE DISTRUCTIVĂ A RĂZBOIULUI MASCAT INVIZIBIL PRIN CARE O ECONOMIE NAŢIONALĂ ESTE DISTRUSĂ.

     Este ceea ce s-a întâmplat cu Economia românească. A fost distrusă o dată când a fost, după al doilea Război mondial, trecută de la Capitalism la Socialism, (anii 1948-1960) după care în perioada comunistă sub Ceauşescu Economia a început să-şi revină şi să se dezvolte, şi este distrusă acum după 1990, când Economia românească centralizată, de tip socialist a fost trecută de la Socialism la Capitalism.

Aşadar METODA TRECERII UNEI Ţări de la Capitalism la Socialism şi invers ESTE O METODĂ A RĂZBOIULUI MASCAT INVIZIBIL PRIN CARE SUNT DISTRUSE ECONOMII NAŢIONALE ÎNTREGI. (Credeţi că ne-au felicitat Guvernanţii, Academia României, Profesorii universitari de Ştiinţe economice, Analiştii Ministerului Apărării sau ai SRI, sau televiziunile pentru  descoperirea acestei Metode a Războiului Economic? Nu, ei se fac că  n-au auzit şi nu au văzut nimic)

   Ei bine, asta aş fi vrut să ne dezvăluie, să ne spună nouă, românilor, televiziunile, să ne arate adevărata situaţie a noastră a românilor, a Organismului naţional românesc, care este una tragică… Or televiziunile ce au făcut ? S-au transformat în tunuri imense care au bombardat populaţia românească, minţile şi sufletele românilor, ale tinerilor cu otravă morală, psihică, educațională şi cu dejecţii informaţionale, cu crime, cu violuri, cu accidente, cu incendii, cu spargeri, cu sinucideri, adică au dus un război informaţional şi psihologic teribil, foarte distructiv împotriva românilor, manipulându-ne, îmbolnăvindu-ne, făcând astfel jocul Asasinilor Economici din exterior… Participând împreună cu Justiţia la distrugerea Fiinţei naţionale româneşti..



      Aşa se face că noi fiind Obiectul şi Victima acestui Mare Război mascat invizibil  (pe care noi îl numim Războiul de 30 de ani, pentru că va mai ţine câţiva ani de aici înainte, până când  ne vom trezi şi va veni Cineva să ne scoată din acest Război perfid şi foarte distructiv) dus împotriva poporului român de către Marii şi Subtilii, Mascaţii Asasini Economici din exterior prin intermediul Clasei politice româneşti, al Justiţiei, al Mass-mediei (în primul rând al televiziunilor), al clase intelectuale, în primul rând prin Intelighenţia negativă şi în final  prin intermediul întregului popor român, România şi Organismul naţional românesc sunt aproape distruse…Dacă ar veni Cineva să ne cucerească, noi, românii, pentru că ne-am autodistrus, nu am avea nici o  putere să ne opunem…Nici mijloace, nici resurse nu am avea. Cine să mai lupte să salveze România, când politicienii au trădat-o, când clasa muncitoare a fost distrusă, fugind peste hoitare, când intelectualitatea românească s-a autodistrus prin oamenii politici hoţi, vicleni, jefuitori pe care i-a dat, când nu mai avem  industrie, agricultură, învăţământ, cultură, sănătate, căci le-am distrus şi pe acestea, şi când nu mai avem nici resurse…Când nu mai avem pentru ce lupta și când nu mai avem nici ce apăra, pentru că Nimic nu ne mai aparține în Țara aceasta ! Chiar noi nu ne mai aparținem !

     Dacă există Forţe din exterior, şi ele există, stau demult la pândă, vezi Ungaria, vezi Rusia, care vor să împartă România o vor împărţi foarte uşor, pentru că nu mai există în interiorul Ţării Forţe care să se opună…Armată nu mai aveam (Doamne, cât de răi suntem cu noi şi cât de uşor ne place să fim păcăliţi. Armata română luptă la mama dracului în Afganistan, unde au murit 75 de soldaţi români. Ca să apere ce ? când ar fi trebuit să apere ţara de distrugerile pe care ni le-a provocat acest Război mascat invizibil), Clasa muncitoare nu mai există, forţa de muncă cea mai bună, de referim la muncitori constructori, la tehnicieni, la ingineri, la forţa de muncă superior calificată cum sunt medicii şi cercetătorii ştiinţifici plecați peste hotare. În ţară au rămas bătrânii, copii, şi neputincioşii. Dacă mai există forţă de muncă şi care este calificată lucrează la multinaţionalele din Ţară. Dacă ai nevoie de un zidar, de un tâmplar, de un meşter, poţi să-l cauţi cu lumânarea că nu-l găseşti. Aşadar aceasta este starea  României şi a poporului român acum după 27 de ani de Război Mascat invizibil,  timp în care Organismul naţional a fost distrus la toate nivelele sale, în toate subsistemele sale. Vai şi amar de Fiinţa naţională românească.



      ŞI ACUM SĂ VEDEM CARE ESTE STAREA  SISTEMULUI SOCIO-ECONOMIC, a Organismului naţional văzut în istorie, în devenirea lui istorică din ultimii 30 de ani…

 În anul 1938 România, pe vremea aceea era România Mare, avea peste 19 milioane de locutori, era una din Ţările europene relativ bogată, leul românesc era una din monedele forte ale vremii având acoperire în aur, mare exportatoare de cereale, cu câteva ramuri industriale foarte dezvoltate.

     În anul 1950, pentru că am pierdut după Război Basarabia, Bucovina şi Cadrilaterul România mai avea  doar o populaţie de 16 milioane de locuitori, pierduserăm deci  peste 3 milioane de locuitori prin  cedarea, mai bine zis prin luatul cu japca, a Basarabiei, Bucovinei şi a Cadrilaterului. Peste 7 ani, în anul 1957 populaţia Românei a crescut cu un milion de locuitori, datorită unei rate de creştere demografice susţinute. Familiile de români mai năşteau  câte 3, 4, 5 sau mai mulţi copii, deşi după război populaţia  României era o populaţie săracă.  Populaţia rurală a României, în marea ei majoritate de ţărani, era credincioasă, femeile nu făceau  avort, şi nici nu erau condiţii pentru avort. Nu existau bani și nici medici. Peste alţi 4 ani populaţia României era de 18 milioane de locuitori. În 1967 Ceauşescu a dat Legea interzicerii avorturilor şi câţiva ani populaţia României a crescut  aproximativ cu un milion de copii pe an. În anul 1973, când autorul acestor scrisori a intrat n învăţământ ca Profesor la  Liceul pedagogic, au intrat în clasa  întâi peste un milion de  copii, care au găsit clasele curate şi primitoare, şi manuale pe bănci, şi care au fost primiţi cu zâmbetul pe buze de către doamnele învăţătoare şi domnii învăţători. Atunci România avea și grădinițe și Școli, și manuale gratuite. Ei bine astăzi în clas întâi intră de 5 ori mai puţin copii, și  nu avem nici şcoli, nu avem nici clase, nu avem nici manuale, nu avem nici  dascăli. De ce ? Pentru că ne găsim în interiorul acestui Mare război mascat care ne-a distrus pe toate palierele, în toate subsistemele Sistemului socio-economic național.

  Între 1967 şi 1989 creşterea demografică forţată din România a făcut ca populaţia ţării în anul 1989, anul căderii regimului comunist să fie de 23.467.000 de milioane de locuitori.

 De la  peste 23 de milioane de locuitori câţi avea România în anul 1989 România a ajuns să mai aibă azi 17-18 milioane de locuitori (în nici un caz 20 sau 19 milioane), iar dintre aceştia peste 5 milioane, forţa de muncă cea mai bună a României, au plecat să lucreze în afară.  Altfel spus în ţară mai suntem doar 12-13 milioane de români (cu naţionalităţile conlocuitoare cu tot) dintre care maghiarii şi celelalte naţionalităţi conlocuitoare, fără ţigani sunt peste 2 milioane, iar ţiganii sunt peste 3 milioane de suflete, această etnie având rata natalităţii cea mai mare, ameninţând în zece ani să depăşească etnia românească. Trăgând linia în Ţară mai sunt 7-8 milioane de români (fără etniile conlocuitoare). De ce ne facem că  nu cunoaștem aceste Adevăruri, de ce se ocupă televiziunile numai de  accidente, de crime, de violuri, de persoane, ȘI NU SE OCUPĂ DE POPORUL ROMÂN ȘI DE ROMÂNIA VĂZUTE CA ÎNTREG ? Pentru cine lucrează aceste televiziuni, pentru cei care vor să ne țină într-o  necunoaștere totală ?  Și care le plătesc !

     Faptul că în ţară mai suntem 12-13 milioane de suflete explică depopularea satelor şi a oraşelor, (a se vede emisiunea lui Bogdan Rareş, la care ne-am referit într-o Scrisoare literară şi pedagogică anterioară, în care atrăgea atenţia asupra dispariţiei satului românesc) care a atins un  grad de acum foarte periculos. Satele româneşti sunt îmbătrânite, sărace, fără şcoli, fără dispensare. Dispar ! Populaţia oraşelor a scăzut în aceşti 27 de ani  şi ea cu o treime. În concluzie România este o ţară sărăcită şi depopulată, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum în istorie.

      Dacă ar fi să reprezentăm grafic populaţia României din anii 1989 şi 2017 am avea; populaţia României din anul 1989 un dreptunghi cu lungimea de 23, 46 cm.  Sub el punem populaţia României  din anul  2017, care este un dreptunghi cu lungimea de  12-13 cm. Ce observăm ?, că populaţia României din anul 2017 este jumătate din populaţia României din anul 1989. Aşadar în numai 27 de ani României i-a fost distrusă jumătate din populaţie, a fost deci distrus jumătate din Poporul român, din Organismul naţional românesc.  ATRAGEM ATENȚIA CĂ ACESTA ESTE CEL MAI MARE GENOCID DIN ISTORIA NOASTRĂ MILENARĂ ȘI DIN ISTORIA EUROPEI ! Este ca şi cum dintr-un trup de om am tăia jumătate. Ei bine, cu siguranţă că jumătatea trupului care a mai rămas este nefuncţional. De aceea, aşa cum observăm, Societatea românească de după 1989 este una nefuncţională, poporul român, aşa cum este el în anul 2010-2015-2017, este unul nefuncţional. Este un Organism infirm. După Cum vedem cu toții  nimic nu merge în țara aceasta !

     Situaţia poporului român  distrus, din perioada aceasta în care ne aflăm acum, 2010-2020, este cu mult mai rea decât cea din anul 1989 dacă ne gândim că în momentul acela, deşi eram un popor care stăteam la cozi, aveam de lucru cu toţii, ERAM UN POPOR UNITAR, UNIT, ADUNAT LA UN LOC, ORGANIZAT, FUNCȚIONAL. Pe când acum în anul 2017 suntem o populaţie dezorganizată, împrăştiată în toată lumea, sărăcită, umilită, jefuită, trăind cu spaima grijii de mâine.

     Mergem mai departe, Economia  României din anul 1989 era un Sistem, un Organism economic, care producea de toate, toate mijloacele de producţie de la ace şi cuie până la avioane și platforme petroliere, aşa cum au fost platformele din Marea Neagră, care acum nu mai sunt ale noastre, care construia fabrici, hidrocentrale, care exporta cantităţi mari de cereale, de produse agrozootehnice, pe care din păcate le exporta peste limita admisibilă, fapt care a dus la fenomenul cozilor din acea perioadă. Ei bine, azi, Economia din anul 1989 nu mai există, cea mai mare parte din ea a fost distrusă, peste 80 la sută (nu mai avem combinatele metalurgice, nu mai avem uzinele, fabricile de atunci, combinatele agro-zootehnice, etc), iar unităţile economice care există acum în România aparţin Multinaţionalelor, străinilor.  De aceea  din tot ceea ce se produce în Ţară 80 la sută ia calea străinătăţii, iar nouă ne rămân numai firimiturile.

    Dacă ar fi să ne reprezentăm Economia României din anul 1989 printr-un dreptunghi de 10 cm, Economia de azi care este a poporului român este un dreptunghi de 2 cm. O populaţie, aşa cum suntem acum, cei ce trăim în România, de 12-13 milioane de locuitori, în marea ei majoritate sărăcită şi îmbătrânită, fără întreprinderile, fără să uneltele care să fie ale ei ESTE O POPULAŢIE DEZARMATĂ, INFIRMĂ, TOTAL NEPUTINCIOASĂ ÎN ISTORIE ȘI ÎN FAȚA AGRESIUNILOR DE TOT FELUL…

A      sta au şi vrut Marii Asasini Economici  din exterior, DIN EST ȘI DIN  VEST, să ajungem o Colonie a lor, o Piaţă de desfacere pentru Multinaţionalele şi Băncile lor şi o populaţie inertă, zăpăcită, incapabilă să înţeleagă ce se întâmplă cu ea, în ce situaţia dezastruoasă se află, cum de a ajuns în situaţia aceasta gravă, periculoasă, că putem să dispărem ca popor şi ca naţiune.

      Dacă ar fi să privim de undeva de sus poporul român, (sau mai bine zis populaţia care a mai rămas din poporul român), să îl privim din perspectivă istorică, POPORUL ROMÂN SEAMĂNĂ CU O  TURMĂ DE OI ÎMPRĂŞTIATE (el fiind cu 27 de ani în urmă o turmă de două ori mai marte, care avea un păstor, un dictator ce e drept cam cinic, dar care a ţinut la Ţara şi la Economia ţării lui, reuşind să păstreze Organismul naţional românesc unit, închegat) FĂRĂ PĂSTOR, DISTRUSĂ DINĂUNTRU DE O CLASĂ POLITICĂ  CINICĂ, INCONŞTIENTĂ,  FOARTE RAPACE, ŞI FOARTE  BOLNAVĂ, CARE HABAR NU ARE CE ESTE CU EA PE LUMEA ACEASTĂ ŞI ÎNCOTRO MERGE. De fapt ea nu merge nicăieri, pentru că nu are un ideal naţional, şi nici nu ştie în ce direcţie trebuie să meargă.  Merge doar către distrugerea totală. Ce soartă poate avea această turmă de oi distrusă, zăpăcită, (foarte manipulată ) incapabilă să reacţioneze la orice care îi face rău.

    Aceasta este deci situaţia României şi a poporului român, acum în anul Domnului 2017, după 27 de ani timp în care a fost Victima şi Obiectul celui mai Mare Război (mascat invizibil) din istoria noastră milenară.

 Acest Pustiu în care suntem o Turmă  de oi, încolţită  şi distrusă (şi autodistrusă) continuu este de fapt Peştera fără ieşire în care am  fost băgaţi după 1989, care este în acelaşi timp o Macro-Situaţie distructivă şi autodistructivă, în care suntem ca într-o CAPCANĂ–MALAXOR FĂRĂ IEŞIRE, în care suntem  intoxicaţi şi mărunţişi zi de zi.  Macro-Situaţia aceasta distructivă şi autodistructivă fără ieşire în care am fost introduşi am mai numit-o noi FUNDĂTURĂ ISTORICĂ ŞI AL DOILEA MARE EXPERIMENT MONDIAL ŞI NAŢIONAL NEGATIV, după Comunism, în care suntem cobai şi în care am fost introduşi ca să fim distruşi, jefuiţi, exploataţi…iar în final înlocuiţi în istorie cu  poporul ţigănesc…

     Acum parcă mai înţelegem de ce de 27 de ani nu merge nimic în istoria noastră, de ce suntem învrăjbiţi cu toţii, partidele între ele, noi între noi, de ce Organismul naţional românesc este distrus centimetru cu centimetru, de ce Preşedinţii României s-au certat tot timpul cu Primi Miniştri, de ce Partidele se devoră între ele, de ce televiziunile aruncă unele în altele cu dejecţii informaţionale, de ce toarnă  în capul poporului român zilnic, de 27 de ani, informaţii care ne năucesc şi ne îmbolnăvesc, despre crimele, accidentele, sinuciderile, scandalurile care se întâmplă în Țară.

   Pentru că asta face parte din Marele Experiment Postcomunist în care am fost introduşi, în care noi, toţi, am fost transformaţi în cobai şi puşi să ne încăierăm unii cu alţii, să ne atacăm, să ne măcinăm între noi. Așa a fost gândit și așa funcționează acest Mare Război mascat invizibil. Aceasta este esența , funcția și descrierea lui. Pentru că însăşi Experimentul mondial şi naţional  negativ în care ne aflăm produce tot timpul această dezbinare, acest frecuş care nu se mai termină, această gâlceavă permanentă, această otrăvire și erodare în care ne autodistrugem şi ne distrugem între noi.

     În final să spunem că toate acestea s-au întâmplat pentru că noi, românii, ca indivizi umani ne-am aflat în Situaţia de Minus informaţie, iar ca popor în Situaţia de Fenomen Minus  informaţie. De aceea suntem o turmă de oi într-un Pustiu al istoriei jefuită şi risipită, fără păstor, bezmetică şi inconştientă, care habar nu are ce este cu ea şi încotro merge, şi căreia nici măcar nu-i pasă de ce se va întâmpla cu ea şi cu copii ei. Căreia nu-i pasă de strămoşii ei, de viitorul copiilor ei, de neamul şi de ţara în care trăieşte.

       Dacă există cititor care vor să ne contrazică le vom spune că ACESTA ESTE ADEVĂRUL: da, mai există în ţara aceasta oameni cărora le pasă de ţara aceasta, dar ei sunt foarte puţini şi singuri (pentru că nu avem în subconştientul nostru tendinţa de a ne uni, ci pe aceea de a ne dezbina). Marea majoritate a românilor sunt cobaii-turma risipită în Pustiul-Capcană-Concasor despre care am vorbit mai sus, căreia nu-i pasă de soarta ei, şi care nici măcar nu se gândeşte la salvarea ei.

    V-au spus televiziunile lucrurile acesta care sunt fundamentale pentru noi ca popor, pentru supravieţuirea noastră ? Nu, ele ne-au potopit cu numărul de crime, de accidente, de sinucideri, de scandaluri, de violuri care se întâmplă în ţară, cu cascada de reclame care ne-au înnebunit şi care ne distrug creierii.

     EI BINE, DRAGI ROMÂNI, DACĂ DORIM SĂ MAI EXISTĂM ÎN ISTORIE CA POPOR, ŞI COPIII NOŞTRI SĂ FIE MAI FERICIŢI DECÂT NOI, TREBUIE SĂ IEŞIM CÂT MAI REPEDE DIN  ACEST AL DOILEA MARE EXPERIMENT MONDIAL ŞI NAŢIONALĂ, DIN ACEASTĂ MACRO-SITUAŢIE DISTRUCTIVĂ ŞI AUTODISTRUCTIVĂ despre care nu v-a vorbit nici un post de televiziune, nici un academician, nici un politolog, nici  un om de ştiinţă, nici un scriitor. Nimeni !

 Mai multe vă vom spune în următoarea Scrisoare literară şi pedagogică. În care vă vom arăta și cum se iese din această MACRO-SITUAȚIE DISTRUCTIVĂ ȘI AUTODISTRUCTIVĂ, din acest  Al Doilea Mare Experiment în care suntem niște cobai nefericiți, care fugim din țară ca șobolanii !  Fie-Ți, Doamne, milă de noi și ne salvează, căci noi nu  suntem în stare ! Amin !



03. 2017  Prof Ștefan Dumitrescu, scriitor, Purtătorul de cuvânt al Biroului de viitorologie de la București
http://www.stefandumitrescu.com/2017/03/09/treisprezecea-scrisoare-literara-si-pedagogica-adresata-romanilor-pe-drumul-salvarii-poporului-roman-si-al-romaniei-poporul-roman-es/










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu