vineri, 17 martie 2017

MIȘCAREA ”#REZIST”





ȘTIAȚI CE ÎNSEAMNĂ MIȘCAREA ”#REZIST”?
Suntem in epicentrul unei furtuni manipulatoare, avand in vedere cutremurele economico-social-politice din gradina marilor puteri care-si disputa influenta geopolitica. O colonie rezoneaza invariabil cu metropola dar romanii pacatuiesc prin aplomb sarind mai sus decat stacheta, demonstrand prin emulatie perversa apartenenta la un stat esuat. Graba afilierii la optiuni straine de neam si profesionalismul manipulatorilor sfarseste prin a ne da cu capul de zid, atunci cand descifram natura sloganurilor cu care defilam, contrazicand flagrant conceptiile majoritare legate de cultura careia-i apartinem. Astfel ajungem unelte fara creier in mana papusarilor care-si promoveaza principii de viitor, construite pe distrugerea natiunilor slugarnice!

Mugur Preda/Bucharest-Romania
______________________________ _________

    Multă lume s-a erijat în timpul protestelor în a pronunța denumirea mișcarii #rezist, care provine din SUA, denumită mișcarea #resist. Mulți au fost păcăliți și au pronunțat aceste sloganuri în spirit de turmă. Întrebarea este dacă lumea care a participat la proteste era în cunoștiință de cauză cu privire la ideile și punctele pe care mișcarea #rezist le promovează.   

   Întrebarea e mai gravă pentru creștini, căci dacă nu te informezi, ești de partea lor. 

Pentru cine nu a avut timp să se documenteze despre această organizație, înainte să le îmbrățișeze sloganurile, vă enumăr eu câteva definiții ale mișcării:

 -susținerea LGBT, adică susținerea și promovarea homosexualilor, lesbienelor, transexualilor;

-susținerea ateismului;

-scoaterea creștinismului din școli;

-introducerea orelor de educație sexuală;

-susținerea imigrației musulmane în zonele creștine;

-susținerea avorturilor;

     Mișcarea #resist, #rezist, este o mișcare fondată de ONG-urile lui George Soros în SUA, care se activează la orice evenimente care le-ar putea periclita mișcarea, cum ar fi alegerea lui Trump, care nu e de acord cu homosexualitatea, avorturile și alte blestemății sataniste.

   De asemenea în România, mișcarea are ca scop dezbinarea poporului, distrugerea creștinismului, instalarea casei regale pentru a pava drumul anticristului ( teme prea grele pentru profani, care necesită studiu mai aprofundat pentru a le înțelege).

     Iisus a spus: „nu puteți fi și cu mine și cu ei, ori cu mine ori cu ei, dacă sunteți cu mine și cu ei, sunteți cu ei”.



(https://www.cocoon.ro/tu-stii -ce-inseamna-miscarea-rezist-t e-ai-informat-inainte-sa-pronu nti-rezist-in-timpul-protestel or-chiar-crezi-ca-esti-de- acord-cu-ideile-lor-crestinii- intra-in-conflict-direct-cu- aceasta-miscar/)

Sursa: G.A.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu