luni, 6 martie 2017

Descoperire incantatoare






Unul din marile mistere ale
ADN-ului uman a fost descoperit de cercetatorii din domeniu
in genomul  uman, anunta siteul delightfulknowledge.com.

Delightful Knowledge
delightfulknowledge.com

One of the most powerful pieces of advice when it comes to the manifesting process is to get out of your head and into your heart. There needs to be a shift from the ...

Oamenii de știință au reușit să descopere și să demonstreze faptul că genomul uman nu are doar rolul de a da viața, de a reface  vitalitatea și sănătatea organismului, ci de fapt adevăratul său rol  este acela de a păstra și transmite informații esențiale pentru viața de pe Pământ într-o manieră codificată.Acidul  dezoxiribonucleic sau pe scurt ADN-ul reprezintă identitatea noastră,  un cod unic căruia îi datorăm viața și fără de care nimic din ceea ce ne  înconjoară nu ar mai exista. Cu o vechime de peste 10 milioane de ani, genomul uman conține 23 de perechi de cromozomi formați  din patru elemente: hidrogen, azot, oxigen și carbon, elemente în  care cercetătorii au descoperit că stă ascuns secretul antic al creației.
 
Oamenii  de știință au analizat cu atenție codul chimic al  genomului uman și au descoperit că structura ADN-ul seamănă foarte mult cu  gramatica unei limbi vechi, iar cercetătorii de la Universitatea Harvard  au reușit să descifreze mesajul ascuns în fiecare secvență a  genomului. Cercetătorii   au observat că structura genomului uman seamănă cu limba aramaică veche  și pentru a reuși să traducă codul ADN-ului au transformat elementele în litere.

Astfel, pe  baza valorilor  de masă atomică ale acestora, hidrogenul a devenit litera ebraică Yod  (Y), azotul litera Hey (H), oxigenul litera Wav (V sau W), iar carbonul  Gimel (G). Toate  aceste substituții  au dezvăluit forma veche a numelui YAHWE, YHWH numele propriu al lui  Dumnezeu în Biblia ebraică revelat lui Moise cu mii de ani  în urmă, un nume care apare de peste 7000 de ori în Biblie și care  trăiește în fiecare celulă a corpului nostru.

Cercetătorii  au mers mai departe cu studiul lor și au înlocuit toate  cele patru litere ale numelui antic YHWH cu elemente chimice moderne, iar  rezultatul obținut a fost uluitor.
 Înlocuirea literei H cu  echivalentul  său chimic azot a dat naștere compusului HNON (hidrogen,  azot, oxigen,  azot), un gaz incolor, inodor și invizibil.

Astfel,  înlocuirea literelor din numele Creatorului, YHWH, cu  elemente chimice din lumea modernă creează o substanță intangibilă  precum însuși  Creatorul nostru. Cele mai vechi scrieri îl descriu pe YHWH  ca fiind omniprezent, dar de nevăzut pentru ochii noștri, inclusiv primele capitole ale Genezei relatează faptul că Creatorul era prezent într-o formă non-fizică în timpul creației. Substituind literele antice cu elemente moderne, cercetătorii au descoperit că primele trei litere reprezintă 75% din numele Creatorului  nostru cu care ne asemănăm, dar că ultima literă, respectiv ultimul  element, carbonul ne diferențiază de Creatorul nostru invizibil și  intangibil. 

Carbonul e  elementul care dă culoarea, textura, gustul și sunetele corpului nostru, elementul care ne face să fim reali în lumea  noastră.

Descoperirea  cercetătorilor este o dovadă științifică a faptului  că Dumnezeu a lăsat un mesaj înscris în codul nostru genetic, și anume YHWH  a scris numele Său în fiecare dintre noi.

Numele  lui Dumnezeu este codificat în celulele de bază ale umanității, astfel că fiecare persoană indiferent de rasă, religie, sex sau statut are amprenta divină a Creatorului în interiorul ei, 75% dinelementele care  definesc codul genetic uman aparținând  Acestuia.

Sursa: Prof. Valentina Lupu








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu