duminică, 8 august 2021

Adrian Singurov - "S-a dat jos Tricolorul de pe Guvern ?”

 



"S-a dat jos Tricolorul de pe Guvern ?”

Adrian Singurov

 

"S-a dat jos Tricolorul de pe Guvern ? .Atunci Guvernul nu mai reprezinta Romania si toti guvernantii trebuie demisionati urgent .Nu au ce cauta in cladirea Guvernului Romaniei cei care prezinta interese straine. Eu cred ca Romania este vanduta iar cei care au cumparat intreaga Romanie au cerut sa fie dat jos drapelul tricolor. (( ganditi corect, daca azi va vindeti masina o vindeti fara numere de inmatriculare, trebuie sa dati jos numerele, asa cum au dat jos drapelul tricolor )). Guvernul, Parlamentul sau Joannes, nu mai au dreptul sa decida legi si ordonante in Romania, fara drapelul tricolor ei nu mai servesc Romania si poporul roman, deci nu mai au nici un drept la conducerea Romaniei. Nu mai au dreptul sa va puna restrictii, nu mai au dreptul sa va ceara taxe si impozite. Au doar un singur drept sa plece urgent din Guvern si parlament.  

 

 

Art. 12 – Simboluri naționale

 

(1) Drapelul României este tricolor; culorile sunt așezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roșu. ...eliminand drapelul tricollor au incalcat constitutia, au tradat Romania si au semnalat ca Romania nu mai este tara romanilor.

     Domnii parlamentari, guvernati, in frunte cu Johannes sunt obligati sa dea explicatii poporului roman. De remarcat este si faptul ca politia de mult au sters  tricolorul de pe masinile politiei, asta inseamna ca politia nu mai serveste interesele Romaniei si nu mai are dreptul sa  aresteze, amendeze sau sa opreasca pe strada cetatenii romani dar nu mai au dreptul sa munceasca in sedile de politie ale Romaniei. -Nu ignorati eliminarea drapelului tricolor asa cum ati ignorat toate coruptiile timp de 32 de ani, actionati acum  si cereti explicatii, Eliminarea tricolorului este o infractiune extrem de grava pentru ca inseamna tradarea si vinderea Romaniei ....Multa sanatate // P.S: Oricine intervine in apararea Guvernului, Parlamentului sau al lui Johannes, indiferent ca intervine politia sau jandarmeria, cei care intervin sunt tradatori de neam si tara sunt complice la vanzarea Romaniei si distrgerea istoriei Romaniei, aceia trebuiesc urgent expulzati din Romania. -Fara tricolor nu mai suntem o natiune si nu mai avem tara dar nici istorie . Unde este Armata romana, nu are nimic de spus? (preluat)."


 Urmariti si:

Dana Budeanu

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=317752223380155&id=114460923709287




Sursa: RADU GABRIELA







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu