duminică, 29 august 2021

Maria Diana Popescu - Va fi extras din România cu penseta, precum Laura

 



Va fi extras din România cu penseta, precum Laura

Maria Diana Popescu

29 August 2021

 

Ce ascund insistenţele insolente ale lui Iohannis contra aşa-zisului antisemitism din România, cît şi cele pentru desfiinţarea S.I.I.J., despre care am consemnat de nenumărate ori? Ascund rădăcinile şi ramurile unor trunchiuri de abuz în afacerea  succesiunii bunurilor „Deutsche Volksgruppe in Rumänien” (Grupului Etnic German din România). „Antisemitismul” lui Werner face parte din categoria „o mînă spală pe alta şi amîndouă obrazul” mânjit. Lupta sa împotriva „antisemitismului” s-a fundament de teama că Israelul va solicita reanalizarea şi cercetarea modului în care organizaţia nazistă Grupul Etnic German din România şi-a însuşit şi folosit bunuri ale cetăţenilor evrei în timpul celui de-Al dpoile Război Mondial, ştiut fiind că această organizaţie nazistă a fost interzisă prin art. 15 al Convenţiei de armistiţiu dinn 12 septembrie 1944 dintre Guvernul Român, pe de o parte, şi Guvernele Uniunii Sovietice, Regatului Unit şi Statele Unite ale Americii, pe de altă parte, (Art. 15: „Guvernul Român se obligă să dizolve imediat toate organizaţiile pro-hitleriste de tip fascist aflate pe teritoriul românesc, atât cele politice, militare sau paramilitare, cât şi orice alte organizaţii care duc propagandă ostilă Naţiunilor Unite şi în special Uniunii Sovietice, nepermiţând în viitor existenţa unor organizaţii de acest fel”).

 

Aşadar, teama că se va relua şi cerceta sentinţa privind succesiunea bunurilor Grupului Etnic German. Teama că la un moment dat va veni cineva să-i deşire iţele şi înrudirile infracţionale îl face, cum-necum, prin tot felul de compromisuri neruşinate, să se pună la adăpost. Mafia Siciliană poate lua lecţii de la mafioţii din fruntea statului român. În acest sens Werner a impus tot felul de interdicţii cinice, ciudat-protestante şi batjocoritoare la adresa poporului român. A pus plăcuţe pe statui, a eliminat din cărţi şi din denumirea străzilor personalităţi ilustre ale culturii și spiritualităţii româneşti, a creat muzee, centre europene, din banii noştri, ca să fie trecută cu vederea şi dată uitării acţiunea de succesiune a Grupului Etnic German, hotărîtă de Judecătoria Sibiu, pe vremea cînd Wener era primar şi preşedinte al F.D.G.R.

 

Are cineva curaj să-l mai tragă de guler? Profesorul Ioan Scurtu a scris adevărul în această cauză, gest pentru care a fost judecat şi obligat la plata unor „daune” morale şi cheltuieli de judecată în valoare de 8.500 lei. Deci, F.D.G.R., retrocedări de case, furt de case, consilii de administraţie şi incompatibilitate, conform legii, pe vremea cînd era primar şi candidat la preşedinţie, salvat de cătuşe de Coldea şi Livia Stanciu; Iohannis şi Schmidt, Iohannis si decoraţiile spionilor, Iohannis şi defrişarea pădurilor… toate s-au volatizat. Chiar credeţi că Werner are vreo treabă bună cu România? Şi totuşi este încă şeful statului, deşi serveşte alte patrii, călare pe numeroasele biciclete, spre ruşinea noastră! Toate bicicletele pe care a pedalat sînt modele de lux, cu preţuri care pot ajunge şi la 25.000 de lei (Coop, Cross Nova28, Winora, două modele marca Cube, două modele marca Kim), cărora Iohannis le-a asortat, ca pe podiumul de modă, ţinuta, cu căpăstru cu tot. Doar nu credeţi că preşedintele îşi dă simbria pe biciclete de lux! Aici e opera S.P.P.! Şi-a îmbogăţit parcul de transport cu biciclete de lux  pentru moftul preşedintelui. Pe lîngă abilităţile sus-menţionate, omul ţării doar cu eticheta şi panourile, a învăţat perfect cum să trăiască bine pe gratis. Adică, pe banii poporului redus la tăcere şi sărăcie prin minciună. Mă declar „fascinată” de perseverenţa de care dă dovadă în a-şi scoate la iveală toate penalităţile din viaţa şi opera sa de două parale.

 

Mersul şmecheresc pe bicicletă l-a învăţat pe cînd era profesor de fizică la Agnita. Acolo şi-a descoperit veleităţile de meditator aducător de case, de combinator în retrocedări şi alte „afaceri” din chirii de lux cu o bancă. Justiţia din România este la degetul lui mic şi nu sancţionează decît închipuitele greşeli ale P.S.D. Astfel că, Werner e liber să ne aburească pe noi cu „statul de drept, cu valorile şi principiile”, tratate de acesta cu dosul, inclusiv reluarea halucinaţiei numită „Românie re-educată”. Mai ales pentru că, protectoarea sa la nivel european, extrasă de C.I.A. din România pe motiv de culpe multiple şi întrajutorare externă, Laurita, autoarea unor decapitări şi dosare, a dat ordin ca  anchetele marilor corupţi din ţara noastră să fie stopate, pe motiv de „atemporalitate, deşi, Koveşi vorbea acum cîteva luni de cel puţin 600 de dosare de corupţie din România, care urmau să ajungă la E.P.P.O. Mai apoi şeful D.N.A., Crin Bologa, vorbea de 200 de dosare de mare corupţie care urmează să fie transmise Parchetului European. Totul este planificat „pas cu pas” în România! Se mai aude în gura tîrgului că Werner cheltuieşte bani cu înarmarea ţării pentru a ajunge şeful N.A.T.O.

 

România este pe locul doi în U.E. privind banii alocaţi armatei, achiziţiilor de armament american casat. Este vorba despre 2,3% din P.I.B., procentul depăşind Germania şi marile state europene. Probabil, le face pe plac războinicilor pentru a fi extras din România cu penseta, precum Laurita. Pesemne, în mintea lui, aşa arată „România normală”.

 

https://www.art-emis.ro/editoriale/va-fi-extras-din-romania-cu-penseta-precum-laura








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu