miercuri, 18 august 2021

ALIANTA FAMILIILOR - Islamizarea Europei (Marea Britanie si Germania)

 



ISLAMIZAREA EUROPEI (MAREA BRITANIE SI GERMANIA)

August 19, 2021

 

Două cărți publicate recent privind Marea Britanie ne-au atras atentia. Lucrul care izbește și spune totul sunt titlurile lor. Prima carte discută rădăcinile istorice ale creștinismului în Anglia. A doua examinează declinul și poate chiar prăbușirea creștinismului ca sistem valoric în Marea Britanie și înlocuirea lui cu islamul. Cu alte cuvinte, prima carte discută creștinarea Angliei, iar cea din urmă islamizarea ei.

 

Descrestinarea si islamizarea Marii Britanii

 

Istoricul Francis Young tocmai a publicat The Anglo Saxons: A History of the Beginnings of England / Anglo-saxonii: O istorie a începuturilor Angliei. [Recenzie: https://www.firstthings.com/.../the-making-of-christian...] Romanii s-au retras din Dacia în 271, iar din Anglia în Secolul V. Au lăsat în urmă o populație autohtonă decadentă, într-o stare morală și spirituală primitivă. Triburile și clanurile barbare se războiau permanent. Viața urbană a dispărut, cultura și educația la fel, iar bretonii, populația locală rămasă în urmă, duceau o viață primitivă, plină de superstiții și ignoranță.

 

Anglo-saxonii, triburi germane venite din Europa, au profitat de conflictele autohtonilor bretoni și au cucerit insula. Anglo-saxonii și localnicii s-au asimilat reciproc. Anglo-saxonii, însă, au adus cu ei creștinismul, în anul 507. Creștinismul a schimbat viața bretonilor autohtoni din una “decadentă” într-una civilizată, la fel cum a civilizat, învățăm din Faptele Apostolilor, și pe barbarii din Malta și Creta.

 

Aparitie editoriala

 

Mai mult de 1.500 de ani au trecut de atunci. Astăzi, Marea Britanie se descreștinează rapid. Finalizarea procesului de descreștinare, spun statisticienii, se va încheia în 2067. În locul creștinismului, însă, deja se împământenește versiunea islamistă a religiei musulmane.

 

Acesta este subiectul celei de-a doua cărți, Among the Mosques / Printre moschei, scrisă de Ed Hussain. [Link: https://christianconcern.com/.../islamic-monocultures.../]

 

Hussain este un fost islamist. Cartea lui conține observațiile făcute de el în urma vizitelor în cele mai islamizate orașe din Marea Britanie. De exemplu, el discută islamizarea orașului Dewsburry, pe care îl numește “the Ismalic Republic of Dewsbury”. Viața publică și privată a orașului este dominată de islamiștii care aparțin sectei Deobandi. Femeilor li se permite să iasă în spațiul public doar dacă este necesar și după ce își acoperă capul și fața. Cluburile, restaurantele, discotecile, barurile, cinematografele, au fost închise. Tribunalele sunt aproape pustii pentru că musulmanii își rezolvă disputele între ei aplicând Legea Sharia, nu legile Marii Britanii.

 

Traficul de droguri și ființe umane, însă, este o mare problemă. Fete tinere și needucate sunt aduse cu sila și de multe ori ilegal din țările musulmane în Marea Britanie ca mirese pentru tinerii musulmani. Majoritatea căsătoriilor sunt stabilite dinainte. Hussain găsește o situație similară și în alte orașe: Saville Town (unde 99% din populație este musulmană), Batley, Birmingham etc. Bibliotecile au fost închise, librăriile la fel. Firmele musulmane vând cărți islamiste publicate în Arabia Saudită.

 

În 15 ani, populația musulmană din Marea Britanie s-a dublat, ajungând în 2016 la 3,2 milioane. Asta deja reprezintă 5% din populația Marii Britanii. În 30 de ani, numărul lor va ajunge, spun demografii, la 13 milioane ori aproximativ 15% din întreaga populație.

 

Hussain confirmă că multiculturalismul este responsabil pentru segregarea musulmanilor și inabilitatea lor de a se asimila. Izolarea lor duce la islamizare și radicalizare.

 

Islamizarea Germaniei: Răspunsul politicului la declinul demografic al Germaniei?

 

Fenomenul islamizării este prezent insa și în alte țări occidentale, Scandinavia, Franța, Belgia, Olanda fiind primele vizate. Germania este și ea undeva în aceeași ligă. Structura demografică a Germaniei se schimbă. Unii germani rămân indiferenți, văzând în islamizare o formă de sistare a declinului demografic al țării. Declinul demografic, însă, rezultă și în declinul creștinismului. [Recomandam: The Changing Face of the Country, publicat în Spiegel pe 19 aprilie 2018: https://www.spiegel.de/.../germany-and-immigration-the...]

 

Tot mai mulți germani se simt străini în propria țară și le este teamă că imigrația și migrația le schimbă țara rapid și în forme diverse. 20% din populația curentă a Germaniei se constituie dintr-un imigrant / migrant, sau descendent al unui recent sosit imigrant ori migrant. Un sfert din copiii născuți în Germania în 2016 aveau o mamă imigrantă ori migrantă. În unele orașe concentrarea de imigranți este și mai ridicată.

 

În Augsburg, de exemplu, 64% din populația de sub 18 ani se constituie din imigranți.

 

Este asta un motiv de îngrijorare? Părerile sunt împărțite. Femeile imigrante sunt creditate cu ridicarea natalității în Germania. Numărul copiilor născuți în familii de imigranți întrece cu mult, în medie, numărul de copii născuți în familiile native germane.

 

Inabilitatea integrarii

 

Germania a devenit o țară a "imigrației", în sens apropiat cu al Statelor Unite care este o țară a "imigranților". Majoritatea covârșitoare a celor care "imigrează" ori "migrează" în Germania sunt musulmani care nu se integrează. Nici ei și nici copiii lor pentru o generație.

 

În 2010, aproximativ 40.000 de musulmani solicitau azil politic în Germania anual. În 2015, un număr similar solicitau azil în doar câteva zile. Între 2015 și 2018 au sosit în Germania 1.4 milioane de refugiați. În februarie 2015 doar 10.700 de refugiați au intrat în Germania, iar în noiembrie al aceluiași an, peste 200.000.

 

Deportarea celor care nu primesc azil a fost practic sistată. 230.000 de persoane străine au ordin de deportare, dar autoritățile rămân pasive. Copiii nu merg la școală în mod regulat. În loc să termine școala elementară în 4 ani, o termină în 5 sau 6.

 

Ce înseamnă a fi "german" întreabă populația nativa și cea mai în vârstă? A fi creștin? A vorbi germana? A sărbători Oktoberfest? Acum câțiva ani Germania era casa a 4,7 milioane de musulmani. Practic nu mai există oraș sau orășel în Germania care să nu aibă cel puțin o moschee. Bisericile se închid ori se golesc de oameni, în timp ce moscheile se construiesc în număr tot mai mare.  În 2016, 350.000 de creștini au părăsit bisericile germane, fie pentru a nu mai plăti taxe pentru sprijinirea bisericilor, fie din convingere. Unele biserici au fost transformate în moschei, iar în locul crucii creștine a fost pictat cuvântul "Allah", în aur.

 

25% dintre germani privesc ascensiunea demografică a musulmanilor în Germania cu "teamă".

 

Politicienii si islamizarea

 

Politicienii sunt împărțiți privind islamizarea țării lor. Verzii / Ecologiștii văd în musulmani "a gift to Germany / un dar Germaniei", în timp ce votanții Alternativei pentru Germania văd influxul de musulmani ca un cataclism, o consecință a "rebeliunii generației 1968, a feminismului, a multiculturalismului și a extinderii imoralității sexuale" în Germania, în mod special a sodomiei.

 

Ce fac germanii cu țara lor e treaba lor. Dar politica lor afectează întregul continent. Nu este drept ca țările continentului să fie impactate negativ de politica iresponsabilă a dnei Merkel. Mutațiile etnice, religioase și demografice din Germania nu mai pot fi sistate, nici controlate.

 

Încetul cu încetul consecințele se vor extinde și în restul Europei. Plăcerea și căutarea plăcerii în detrimentul virtuții și a responsabilității duc, azi, în aceeași direcție în care au dus dintotdeauna: declin și autoanihilare.

 

A fi conservator nu înseamnă a fi xenofob. Seculariștii (neomarxiștii) au îmbrățișat multiculturalismul și propun deschiderea granițelor Europei. Rezultatele acestor practici sunt deja palpabile. Nu există drum înapoi. A fi conservator înseamnă a trata fenomenul migrației cu înțelepciune și prudență. Dincolo de migrație și deschiderea granițelor există un principiu și mai important pe care conservatorii îl promovează și în care cred: dreptul suveran al fiecărei națiuni de a-și păstra și proteja granițele, civilizația, cultura, tradițiile, religia și limba. Celor care li se permite să intre în cetate trebuie să accepte aceste principii suverane și să respecte civilizația, cultura și rânduielile cetății.

 

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

 

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: "Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. ... Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului". Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

 

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA

Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti

Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082

www.alianta-familiilor.ro







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu