miercuri, 25 august 2021

SPERIETUL - DE LA LUME ADUNATE - OPINII

 



SPERIETURI  -  DE LA LUME ADUNATE - OPINII

 

Problema este mult mai adîncă, ceace trebuie să ne lase de gîndit este următorul motiv: dece PANICA ÎN RÎNDUL GUVERNELOR cînd de fapt cei care ar trebui să fie PANICAT AR TREBUI SĂ FIE LA NIVELUL INDIVIDULUI.

5 Milioane de muncitori deveniti șomeri au fost împinși într-o pensie de mizerie!

5 Milioane de tineri fără locuri de munca, au părăsit țara! 

5 Milioane traiesc ca paraziti: preoti, primari, polițiști, procurori, prefecți, propagandistii, politicieni, prosti, parlamentari, proxeneti....(toti cu "P" de la paraziti).

5 Milioane au rămas sa munceasca cu 3 paraziți pe spate!

E ceva de genul cine a fost primul oul sau gaina, si daca o luam in directia asta discutia ar fii interminabila, mai se zice nu-ti pune mintea cu prostul ca te va bate cu experienta.

Peste 100 de sate au ramas pustii:

Suntem mintiti si înșelați de la naștere până la mormant, chiar de cei în care avem incredere!!!

Cat timp ne certam si ne uram unii pe altii pt mizerii din acestea mici, cei putini vor face ce vor dori cu cei multi.

 

Vaccinare mafioților. Poate le iese din sânge corupția.

Lumea a devenit leneșă, ignorantă și nesimțita, astfel au venit la putere, niște habarnisti, niște cozi de topor, aventurieri și  oportuniști, lumea este părtașa la ceea ce i se întâmplă!

Imnul național al României trebuie să fie "Român voi fi mereu" interpretat de Emilia Dorobanțu și nicidecum "Deșteaptă-te Române", pentru că "Deșteaptă-te Române" jignește poporul român și mai rău afundă poporul acesta în somnul cel de moarte!

 

CINE O SA RASPUNDA PENTRU CEI OMORATI FARA VINA? SE VA RASPUNDE EXACT ASA CUM AU RASPUNS CEI CARE AU TRAS IN '89!

Frica: nepăsarea și lașitatea ne costă viața dacă nu ne trezim: Apropo: televiziunile: presa și ordinarii din guvern sunt cei mai mari criminali care au existat vreodată:

"Doi soricei de laborator:

    - Ba, tu te-ai vaccinat?

    - Ce, esti nebun! Nu vezi ca nu au terminat astia testul pe oameni!"

 

     - Dacă ai testul și cintecul damil și mie.

     - Da adevărat ce spui.

     - Fiul meu se va vaccina in 5 zile. Eu cu sotia inca nu. Nu ma grabesc, ii las sa-l mai testeze.

 

Educația nu a fost lăsată baltă. A fost sabotată, cu bună știință, pe banii noștri, bani cu care Banca Mondială a făcut ce a vrut din noi. După care, aceeași bancă mondială se mira de ce performanțele elevilor la testele PISA au scăzut, în ciuda 'reformelor de succes'. S-a dat vina pentru acest eșec pe toți cei care erau cei mai vizibili, accesibili: elevii, părinții, profesorii, Guvernul. Dar adevărații arhitecți ai acestui eșec au rămas în umbră și nu-i cunoaște nimeni. Nu i-a deranjat nimeni nici măcar cu o floare. Pentru că noi suntem ocupați să arătăm cu degetul unii către alții.

Amendarea abuzurilor nu se poate realiza prin vot... problema nu sunt oamenii, este sistemul. mergand la vot validezi acest sistem de guvernamant corupt care strica pe orice om bine intentionat cu care are de-a face...

In primul rand globalizarea si alinierea la aceste organizatii mondiale este de vina pentru ce se intampla... suntem ca intr-o tiribomba loviti de aceleasi probleme desi votam diferit si schimbam oamenii constant...

 

Iti bag informatii draga Nicusor pentru ca imi tot ceri mereu lamuriri la ce se intampla.

Nu e un joc si nici nu cred ca mai poate fi oprit. Vor face orice sa continue depopularea, asa cum au planificat-o. Mai clar nu se poate. Singura solutie este sa renuntam la confort, asa cum facea Stefan cel Mare, inaintea navalirii turcilor. Daca renuntam noi, devenim mai puternici si ne impacam cu Dumnezeu. Cand ni-l vor lua ei (confortul!), vom deveni din ce in ce mai slabi, dand vina pe Dumnezeu. Din pacate sau din fericire, toti suntem in aceeasi oala, pentru ca diavolul nu-si face prieteni.

 

Tote aceste scrieri pe care le pui pe net nu le poți tipări ca să mile trimiti și mie

 

Cum adica? / Nu inteleg. / Tot ce public prin reviste? / Le poti copia automat si lipi in filele tale din calculator.

 

Da de reviste  să-mi trimiți reviste.

 

Da pot insa tu trebuie sa ai memorie in calculator ca sa le poti depozita la tine in Hard Drive. Altcum eu ti-am trimis adrese defiecare data am publicat cate un articol - doar adresa articolului nu intreaga revista. Trebuie sa inveti sa inoti prin internet. Cand ai un articol primit daca te uiti la pagina e de fiecare data o usita / fereastra cu inscriptia "Home" care te duce la cuprinsul revistei / ziarului de unde alegi alte titluri ale altor autori.

Vorbeste cu fata sau ceilalti nepoti sa-ti explice si sa te ajute sa te organizezi cu elementele de care ai nevoie ca sa-ti faci o arhiva in care sa salvezi documente de toate felurile. Le explici lor ce intentionezi si ei iti vor descarca Softprogramele de care ai nevoie si ti le vor instala in calculator.

 

Vremurile grele sunt deja aici de ceva timp / Totul sa schimbat foamete globala urmeaza .

 

Am sa răspund mai târziu.

 

SUA și UE vor sa umple lumea de acest curent satanist. Până aici. Romania trebuie prin votul din 2024 să se alăture Ungariei și Poloniei. De ce celor vaccinati le este frica de cei nevaccinati? Daca vaccinul nu-ti salveaza viata, de ce-l mai faci? Cei care au opinii sunt dați deoparte. Li se blochează paginile de Facebook și lumea se uita ciudat la tine.

 

Petre Țuțea a spus, omul este fricos și imbecil.

 

Karl Jung a scris ca Berbecii au CEL MAI ÎNALT COD AL ONOAREI

 

Azi maine ne vor cere sa purtam masca in timpul somnului... maine poimaine ne vor cheama la vaccin pentru ca vine mutatia "AMRAMASFARALITEREDINALFABET".

Ieșind dintr-o dictatură locală, iata peste trei decenii, România  intră în dictatura mondială. Aceasta generatie, a noastra care a ridicat Romania cu multa munca si chin, a fost invatata sa; Isi vada de treaba ei. Aici e problema. Majoritatea isi cara capul, ca sa nu le ploaie in gat. Ar trebui sa ne desteptam. Probabil, cand ne ajunge cutitul la os...... Doamne ajuta!! Pe cei drepti si care zic adevarul. Luptam contra unui adversar inexistent, nu-l vedem dar este. Se mai sparg cateva fiole cu COVID prin locuri publice hop mai vine un val.. Aș vrea sa devenim toti ,,surferi,, O regie ordinara a Ocultei Mondiale. Columbia Pictures.. Vor control total la bani la viata la tot.. Niste slugi ale Satanei care vor sa ne distrugă ca si specie.. Traim vremuri sumbre Doamne te rog ajuta-ne si fa lumina!

În acest film este lupta între bine și rău între Dumnezeu și satana iar lupta se da pentru sufletul omului și satana știe ca ca mai are putina vreme și cu toată puterea omoară citi mai mulți oameni nepregătiți pentru recolta lui toți acei oameni care fac Raul sunt ai lui el își duce lupta atit cit ii îngăduie Dumnezeu pentru ca omul sa se trezească la realitate și sa ia o decizie în tabăra cui vreau sa fiu. O mînā de Nebuni, O Minoritate de Anormali.. nişte Ilegali, Ilegitimi, Nedemocratici.. care dupā ce, au Divizat... Poporul... decenii... au ajuns din Apărătorii... Drepturilor, Libertăţilor unor Minoritāţi... Dictatori... Dictatoraşii care Impun unei Majorităţi... dezbinarea socialā, discriminarea socială.. şi Obligativitatea Tuturor... Românilor... Popoarelor şi Raselor... dacā nu aplicā Ei Ordinea, Legea lor Globală... Noua Formă de APARTHEID... SOCIAL... DISCRIMINAREA DINTRE CETĂŢENI, OAMENI... CEI VACCINAȚI CU DREPTURI... CEVA DIN DREPTURI... IAR CE-I NEVACCINAȚI... CE NU VOR VACCUNAȚI... OBLIGAȚI ŞI CONSTRÎNŞI DE DICTATURA ACESTOR CORUPŢI NEBUNI PERICULOŞI.

Nu Am Să Înțeleg Niciodată, Cum Vine Treaba Asta???. Sunt La PUTERE, Dar Fac Rău La POPOR, La Oamenii. Păi, Dacă SUNT La PUTERE, REZOLV  Problemele Tuturor OAMENILOR Și IUBESC POPORUL ȘI PE OAMENI.

OAMENII Trebuie RESPECTAȚI, Indiferent De Poziția LOR În Societate, Fiecare OM Are Un ROL În Societate. Tara Are Nevoie De Toți Oamenii, Cu Tot Felul De Meserii, Chiar Dacă Nu Au Toți Facultăți, Au Un Rol Important În ȚARĂ, Cu Ei Ne FACEM Lucrările CELE Mai GRELE.

RESPECT ȘI PREȚUIRE Pentru Toți CETĂȚENII ROMÂNIEI - AȘA ESTE CORECT ȘI NORMAL. SĂ-L RESPECTĂM MEREU ȘI PE DUMNEZEU. SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!!!. 

Este evident că, vor să distrugă noua generație! Într-adevăr educația și sănătatea și totul in coma profundă. Pentru ca totul e dirijat... totul e comandat... pentru ca suntem niste lasi... In ’89 a fost lovitura de stat... romanii n-au nici un merit.

 

Oameni sunt tot animale dar cu doua picioare.

AVEM ERA DIGITALĂ???  DAR, HRANA O PRODUCEM La CALCULATOR??? Nu Se Poate TRĂI Numai Din Calculator!!!. AVEM Nevoie Și De Dezvoltarea AGRICULTURII, Pâinea Noastră Cea De Toate ZILELE. 

 

DUMNEZEU SĂ NE AJUTE TUTUROR!!!.

Cei care ați învățat chimie cu adevărat cred ca v_ati dat seama ca pandemia e o scuza pentru a distruge economia si a transforma poporul în mizerie. Nu contează cine e deștept, cine are diploma, contează ca suntem supuși, cap plecat și fără, dar mai ales fără Dumnezeu.

 

„Cozile de topor sfârșesc întotdeauna ca lemn de foc.”

Da domnilor, această "pandemie" este folosită pt resetarea planetei... Masonii care ne conduc, au ajuns la concluzia, că suntem prea mulți pe această planetă și acum vor să facă curățenie generală. Este clar, că doctorii sunt mâna prin care vor muri mulți oameni, că așa sunt ordinele de sus.

 

PLANdemia noastra ce-a de toate zilele...

Domnilor, situatia in Romania se mentina inca in limita decentei. In schimb in Occident lucrurile au degenerat intr-o maniera foarte sumbra. Prin introducerea green pass-ului se incearca limitarea tuturor drepturilor si libertatilor, constrangand persoanele la a se vaccinat. Italia, Franta primele tari care au introdus acest pasaport sanitar, aici discriminarile sunt halucinante, intr-un restaurant persoanele fara green pass sunt fortate sa manance din picioare (la masa), iar langa persoanele cu green pass stau pe scaun. Nu poti intra in sali de cinema, teatre, piscine, sali de sport etc .

Nimic medical, strict politic. Covid is a business.

Da, asupra acestei Plandemii planează umbra lui Klauss Schwab, fiul lui Marianne Rothschild ‼️ și a altora din cercul lor restrâns... Are dreptate domnul Cristi Puiu în privința Forumului de la Davos - dar lumea a râs, a uitat, ori nu-i atentă... Celor mai mulți NU le vine a crede și pun eticheta "teoria Conspirației !!!" spre confortul lor imediat‼️

 

Lucrurile au evoluat în râu în România în ultimul an şi pare că toată planeta este dispusă să renunţe la libertăți.

 

Sursa: Lumea - You Tube

 

 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu