duminică, 15 august 2021

Maria Diana Popescu - A început perioada împerecherilor şi desperecherilor

 



A început perioada împerecherilor şi desperecherilor

Maria Diana Popescu

15 August 2021

 

„Atenţie!, se închid uşile”. Urmează staţia PNL, cu peronul pe partea Orban-Cîţu. Haideţi spre salonul uriaş, în mijlocul „pacienţilor” politici! E păcat să pierdem perioada desperecherilor şi împerecherilor din „Guvernului meu”, care a intrat în drepturi odată cu războiul Sică-Cîţulică. În politica liberală, nimic nu se pierde. Totul se reciclează, precum guvernele Orban 1,2,3, Cîţu, Ministru de finanţe, Cîţu premier. Jocul de-a şoarecele şi pisica e monitorizat de îngrijitorul Iohannis, în acelaşi ţarc convieţuind şoarecii şi pisicile de sub stăpînirea lui. Pisicile dresate au devenit docile, atacînd  la comandă, fără a fi nevoite să alerge pe coclauri după şoareci, iar şoarecii se lasă prinşi pe principiul „serviciu contra serviciu”. A fost nevoie de această reprezentaţie, iar „îngrijitorul” i-a întărîtat niţel şi gata spectacolul de luptă politică! Unde e morala? Nicăieri! În preacurvia împerecherilor şi desperecherilor!

 

Ne vom explica acum, clinic vorbind, de ce, politica românească adăposteşte „pacienţi” penali sub acoperişurile funcţiilor de lux. Complicitatea lor la ruinarea Ţării trebuie judecată corect şi aspru pedepsită! Au mers prea departe cu impostura, corupţia, penalitatea, egoismul şi vînzarea cu ridicata şi cu toptanul a Ţării!  Avem cod portocaliu în planul politicii liberale şi useriste! Ştiu mai bine păpuşarii - serviciile de informaţii. Cîţu e una dintre păpuşi. Cum o fi ajuns un corigent, la propriu, să studieze în America ştiu mai bine tot păpuşarii şi, zice gura tîrgului, matuisalemicul Isărescu de la B.N.R. Noi ştim că avem puşcăriaşi şi puşcăriabili în gaşca lui Iohannis, cel care striga din toţi rărunchii: „fără penali în funcţii publice”.

 

Începînd cu acesta, în conducerea ţării e o fojgăială de penali şi penale, cu facultăţi la seral sau nefrecventate, şi diplome obţinute pe diplomatul cu bani la „privaţi”. Iohannis a împărţit românii prin dezbinare şi manipulare, iar Guvernlele liberale de paradă luptă acum în două tabere: Tabăra Iohannis şi Tabăra Băsescu. Şi dă-i şi luptă! Lupta politica e cireaşa de pe tortul democraţiei. A democraţiei noastre originale, fondată din start pe fapte penale: asasinarea preşedintelui Ceauşescu, a soţiei sale şi lovitura de stat, care a deturnat mişcările de protest, prin preluarea puterii de către Securitate, susţinută de factori de putere externi şi de elemente de putere metamorfozate actual, cele mai importante fiind în SRI şi SIE.

 

În prezent, orice accedere în funcţii de putere politică sau economică se face exclusiv cu aviz extern, via SRI, iar odată ajunse pe funcţii, păpuşile cusute cu aţă albă execută totul din pix şi din burtă, cum le dictează cei de la butoane. „România lucrului bine făcut”, „România  educată şi re-educată”, nişte lozinci mincionoase şi condamnabile! Ghinion! Una peste alta, lucrurile se vor agrava, iar odată cu lupta politică inutilă şi pacea socială. Românului îi va fi şi mai greu la iarnă, avînd în vedere scumpirea energiei, a gazelor, a produselor alimentare, a pîinii, care l-a lăsat pe Cîţu repetent la preţ, precum şi îngheţarea veniturilor populaţiei. Amărîtele creşteri de pensii şi salarii demarate de guvernele PSD au fost anulate de „Ciuma Galbenă” şi de explozia preţurilor, 2021 fiind declarat oficial an al austerităţii. De rîsul lumii, în contextul în care, declarativ, România are „cea mai mare creştere economică din UE”. Guvernul liberal a luat  dintr-un  buzunar şi a pus în altul de ochii lumii. Un buzunar spart prin care banii se scurg „invizibil”, dar a investit masiv în iarmaroace militare. Un guvern campion al unor miliarde de euro împrumutate cu dobînzi astronomice,  împrumuturi îngropate în propria corupţie.

 

Drobul de sare e atît de mare pentru opoziţia infestată cu exemplare precum Rafila, Streinu-Cercel şi alţii ca ei, încît Marcel Ciolacu, preşedintele de paie al celui mai mare partid din România, care a reuşit performanţa de a cîştiga alegerile parlamentare, fără a se alege nici măcar cu praful de pe tobă în Guvern, şi-a băgat şi mai mult coada între picioare şi schelălăie tras de sforile serviciilor, mimând opoziţia. Nu uitaţi că noi sîntem cei care achităm opera jafului naţional comis de „Guvernule mele”! Noi suportăm  mega-împrumuturile Guvernului Cîţu, noi suportăm modificarea legilor şi Constituţiei în favoarea unor personaje politice şi în detrimentul ţării.  Deci nu excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii naţionale, ci excesul de corupţie, trădare şi vaccinare, mituită de guvern cu micii din Obor, cu tichete de masă şi alte artificii toxice.

 

https://www.art-emis.ro/editoriale/a-inceput-perioada-imperecherilor-si-desperecherilor







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu