joi, 19 august 2021

Elena Buică-Buni - AJUTA DOAMNE!

 AJUTA DOAMNE!

 

Doamne, Dumnezeule, Te rugăm: ,,În marea Ta bunătate ajută pe Dumitru Puiu Popescu  în sănătate și în tăria de a rezista spre a se putea vindeca. Acest om minunat lucrează peste puterile sale! Ajută-l Doamne și vindecă-l, Tu toate le poți câte le voiești! Fie lăudat Numele Tău!

Doamne primește rugăciunea noastră!”

Melania Rusu Caragioiu

 

 

Dragi prieteni, slujitori ai cuvantului frumos si intelept spus si scris,

Va rugam sa va rugati pentru domnul Dumitru Puiu  Popescu, directorul „Observatorului” din Toronto, Se aflaa la spital dupa un stop cardiac facut dupa operatia  la inima de acum aproximativ doua luni.

AJUTA  DOAMNE! Te rugam pentru acest om cu inima mare!

 

Elena Buică-Buni
***

AUTOPROTECȚIE

 

Noul Coronavirus poate să nu arate semne de infecție mai multe zile.

 

Cum se poate ști dacă cineva este infectat?

 

Până când se ajunge la febră și/sau tuse și persoana merge la spital, plămânul este de obicei 50% cu fibroză și va fi prea târziu.

 

Experții taiwanezi oferă o simplă verificare de sine pe care o putem face în fiecare dimineață.

 

Respiră adânc și ține-ți respirația mai mult de 10 secunde. Dacă faceţi acest lucru complet şi cu succes fără tuse, fără disconfort, rigiditate sau pierderea etanșeității gurii etc., dovediţi că nu există fibroză în plămâni, practic nu aveţi nicio infecție.

 

Vă rugăm să vă auto-verificaţi în fiecare dimineață într-un mediu cu aer curat.

 

Sfaturi excelente dau şi medicii japonezi pentru tratarea COVID-19:Toată lumea ar trebui să se asigure că gura si gâtul sunt umede şi niciodată uscate.

 

Ia câteva înghițituri de apă la fiecare 15 minute, cel puțin. De ce? Chiar dacă virusul ajunge în gură, apa potabilă sau alte lichide îl va spăla şi duce în jos prin gât în stomac. Odată ajuns acolo, acidul stomacal va ucide virusul. Dacă nu bei suficientă apă în mod regulat, virusul poate intra în trahee și în plămâni.

 

E foarte periculos.

 

Vă rugăm să trimiteți acest mesaj familiei și prietenilor.

 

 Sursa: Prof. VALENTINA LUPU

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu