duminică, 22 august 2021

Maria Diana Popescu - Cîinii naziştilor autohtoni

 



Cîinii naziştilor autohtoni

Maria Diana Popescu

22 August 2021

 

Instruiţi pentru luptă, utilizaţi ca cercetaşi, santinele, mesageri, urmăritori, paznici de  de prizonieri, prezenţa cîinilor a fost variată în istoria umanităţii şi continuă să existe în uzul militar modern, în terapii de sănătate. Americanii au folosit cinci mii de cîini în războiul din Vietnam… România n-a dus lipsă în istorie de cîini! Nici de hingheri! Întotdeauna a fost inflaţie! Din timpuri străvechi pînă astăzi, haite străine de cîini au terorizat România! Cîini întîlnim şi azi la tot pasul! În cuşti, liberi pe străzi, în guvern, în parlament, la Cotroceni, în P.N.L., U.S.R. Cîinii sînt cea mai răspîndită rasă. Unii te înhaţă fără motiv. Alţii te tîrăsc în mlaştina subzistenţei, dar sînt şi cîini nobili, gîndindu-mă la Boris al meu.

 

Pentru ca rata şomajului să scadă în rîndul cîinilor, Ministrul de Interne, Lucian Bode i-a pus pe cîini la lucru. A asmuţit cîinii pe populaţia civilă să-i miroase de Covid. Aşa spune Constituţia, în mintea unor rătăciţi! Pasagerii unei curse Madrid-Sibiu au fost aşteptaţi şi vînaţi cu cîinii, nu pentru detectare de substanţe interzise, ci pentru Covid! Sigur, bipedele şi patrupedele antrenate n-au cum să contracteze „virusul” Covid, aşa cum s-a întîmplat cu purceluşii românilor, arşi în gropi comune pe motiv  de gripă porcină. Nu i-a testat, nu i-a mirosit nimeni, dar i-au ars de vii. Unii, foarte sănătoşi. A fost şi cazul aşa-zisei „gripe aviare”, cînd, în România, cu ani în urmă, au fost ucise sute de mii de găini, cocoşi și alte păsări de bătătură. Scopul a fost, nu pericolul de infestare a populaţiei, ci distrugerea sursei de hrană tradiţională a românului în favoarea importurilor străine de carne eurizată.

 

Cinci din cei şase cîini antrenaţi de Centrul Chinologic pentru a depista infecţia cu SARS-CoV-2 au fost implicaţi într-un proiect pe Aeroportul Internaţional Sibiu. Bode i-a demonstrat lui Klaus că e în stare să-i păzească oraşul de virusaţi. Dacă proiectul va fi un succes, va fi extins şi pe alte aeroporturi ale ţării, a declarat Bode. Sigur, primele rateuri ale patrupedelor au fost făcute publice. Deci, cîinii tocmiţi la treaba cu mirosul nu-l pot detecta cu exactitate. Două dintre persoanele indicate de cîini nu aveau Covid. Şi totuşi au fost „încarcerate medical” timp de 14 zile. Ceilalţi trei au fost urcaţi în dube cu brutalitate şi camere tv, după ce le-au săltat sursele de comunicare, pentru arestul medical în spitale, apoi testele pozitive pot fi aranjate uşor. Poliţia i-a săltat ca pe nişte infractori. Mulţumim în acest sens statului poliţienesc pentru grija nazistă faţă de sănătatea poporului! Nu le mai trebuie mult, şi-i vor băga în lagăre pe oamenii care au miros suspect. Asta e democraţia adevărată! Aşadar, sînt sceptică cu privire la eficienţa cîinelui în depistarea virusului. Cu atît mai mult cu cît, conform ultimelor date, un cîine din rasa Pomeranian în vîrstă de 17 ani din Hong Kong a fost testat pozitiv de Covid-19. Se înţelege că şi cîinii pot fi purtători, pot transmite virusul omului.

 

Nimic mai adevărat! Sute de cîini au avut viaţă de cîine! Cîini ai străzii ucişi şi torturaţi fără vină! Apoi, în 2013 a venit în Parlament propunerea pentru eutanasiere… un lătrat scurt şi cîteva mîrîituri, care nu s-au mai auzit de atunci. Au fost şi oameni atacaţi şi ucişi de cîini ai străzii. Dureros! În Biblie scrie „Să nu ucizi”, dar, din păcate, cîinii nu pot citi Biblia. Oamenii, da! Rezultă că soluţia e la noi, oamenii! Să avem grijă de cîinii străzii şi să-i punem pe fugă pe cîinii puterii, atinşi de rabie, din cauza corupţiei duse la paroxism. Povestea poate continua cu urşii care mor de foame, alungaţi din arealul lor, din pădurile chelite de firmele prietene lui Iohannis. Cîinii puterii şi-au marcat teritoriile, ştim cu toţii cum, au intrat în casele urşilor, defrişîndu-le, iar urşii au migrat spre casele omului, sigur, greşind adresele. Soluţia? Adăposturi pentru urşi, mană cerească pentru oengerile clientelei cîineşti din politica românească! Afacerea „maidanezul” a prosperat în România, de ce nu şi afacerea „Ursul maidanez”? Aviz cîinilor puterii! E cazul înfiinţării unor firme de consultanţă, pentru „Planul Naţional de Îmbogăţire cu urşi vii sau vînaţi!” S-au găsit unii prin Covasna şi Harghita să afirme că urşii nu mai sînt urşi. Or fi  leoparzi? Cine i-a ajutat să ajungă aşa, nu cumva şi primul mare asasin de păduri româneşti, Attila Verestoy?

 

Nimic nu este mai fascinant, mai sigur pentru cetăţeanul naţional şi planetar în lumea cîinilor vînduţi mondialiştilor, că ăştia ne iau drept ceea ce nu sîntem, adică ne cred prea proşti. Cîinii au  fost folosiţi încă din istorie pentru intimidare şi execuţii… „au fost lăsaţi pradă cîinilor flămînzi”. Şi mă gîndesc la gardienii SS, la Auschwitz-Birkenau. La masacrele trupelor horthyste de la Ip, Treznea şi Albiţa… Şi nu numai. Gardienii urlau, cîinii de pază lătrau. Frica devenea înfricoşătoare! Himmler cumpărase cîini capabili să facă bucăţi pe oricine… Sigur, gardienii noştri, ale căror circumvoluţiuni sînt atrofiate, au luat ce e mai rău din istorie şi au trecut la testarea a tot felul de practici naziste pe români. „Dă-i omului puterea în mîini ca să afli cine este cu adevărat”, spune un vechi proverb. Şi iată cîinii au încolţit şi muşcat libertatea şi demnitatea omului! Acestea fiind spuse, sub deviza „Der Impfstoff macht frei! Nincs Kegyelem!” (Vaccinul te face liber! Fără îndurare!), vă urez şedere plăcută în „Lagărul Disciplinar SS”, de unde scapă cine poate!

 

https://www.art-emis.ro/editoriale/ciinii-nazistilor-autohtoni








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu