miercuri, 30 noiembrie 2022

ALIANTA FAMILIILOR - ROMANIA, LA MULTI ANI!

 




ROMANIA, LA MULTI ANI!

Decembrie 1, 2022

 

Este o traditie pentru Alianta Familiilor din Romani sa ureze Romaniei "La Multi Ani"! de 1 decembrie. O facem din nou astazi cind Romania implineste 104 de ani! Patriotismul este o valoare cardinala pe care o practicam si promovam. Ii spunem Romaniei "la Multi Ani" si cerem binecuvintarile marinimoase ale lui Dumnezeu peste ea! E bine pentru o natiune sa-si puna soarta in mina lui Dumnezeu si sa-i ceara calauzirea. Mai ales in vremurile tulburi in care traim. E bine ca Romania sa-si aminteasca ca bunastarea ei tine de Dumnezeu nu de omul muritor. Nici politicienii, nici executivul, nici legiuitorii si nici Curtea Constitutionala nu i-o pot da. Daca Romania a ajuns la 104 de ani si azi e mai libera, mai in siguranta si mai prospera ca niciodata in istoria ei, asta se datoreaza doar dragostei si milei lui Dumnezeu. Si a faptului ca generatiile de dinaintea noastra, cu mult mai simple si sarace ca noi, au fost credincioase lui Dumnezeu si au pastrat si pretuit valorile crestine. Romania, nu iti alipi inima de idolii veacului acestuia! Iubeste pe Dumnezeu si cinsteste-L!

 

Nici NATO nici Uniunea Europeana nu pot da Romaniei securitatea si prosperitatea de care ea are nevoie. NATO si Uniunea Europeana sunt uriasi cu picioare de lut care azi sunt dar miine nu.

 

Astazi, Uniunea Europeana e mai slaba, mai putin o "uniune" si mai mica ca acum trei ani ani. Marea Britanie s-a retras din acest experiment al secularismului european post-modern in 2016, iar in urmatorii citiva ani nu este exclus ca si alte tari sa o abandoneze. NATO e in defensiva si in deriva, in fata unei Rusii agresive si a unei migratii musulmane fara precedent. Tancurile Rusiei stau tot la 100 de kilometri de Romania, in Transnistria, asa cum au fost si acum un an.

 

Iar razboiul din Ucraina dovedeste, din nou, ca Uniunea Europeana este incapabila de a rezolva problemele fundamentale cu care ea se confrunta.

 

Tot mai multe carti se scriu, pe ambele maluri ale Atlanticului, privind declinul in aparenta terminal si ireversibil al Europei. Idolii secularismului european vin si trec. Sholz, omul in care europenii isi pun nadejdea, e si el muritor, iar evenimentele din ultimul an indica ca steaua lui apune. Ultima vedeta a secularismului european, Emmanuel Macron, e si el dezorientat si neputincios sa rezolve marile probleme cu care se confrunta francezii, fie ele de natura materiala (somaj, saracie, stagnare economica) ori spirituala (materialism, hedonism, ateism, secularism).  Singura nadejde a Romaniei si Europei e Dumnezeu, crestinismul si valorile crestine.

 

Romania nu trebuie sa uite mina providentiala a lui Dumnezeu. Secularismul a falimentat. Secularismul si-a dovedit inaptitudinile multiple in ultimii trei ani de pandemie. Increderea oarba in stiiinta a cauzat pandemia cu care ne confruntam. Stiinta a creat virusul COVID-19, l-a scapat de sub control, si e neputincioasa sa eradicheze cea mai raspindita pandemie de dupa Primul Razboi Mondial. Secularismul si stiinta ne-au promis un viitor fara pandemii, boli, suferinte, si prosperitate perpetua. Dar ultimii trei ani au dovedit nu intelepciunea si capacitatea secularismului si a stiintei ci neputintele lor.

 

Uram Romaniei binecuvintarile lui Dumnezeu, amintindu-i ca fara El nu se poate astepta la un viitor binecuvintat. Supravietuirea multiseculara cu care ne mindrim se datoreaza in primul rind credintei pe care noi si cei de dinaintea noastra au avut-o in Dumnezeu, si respectului deosebit pe care ei l-au avut fata de valori, in primul rind viata, familia si casatoria. Doar aceste institutii ne pot asigura supravietuirea si in viitor. Bizuinta pe lucrurile trecatoare ori structurile europene nu se pot substitui acestor garantii incercate de timp.

 

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

 

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: "Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. ... Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului". Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

 

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA

Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti

Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082

www.alianta-familiilor.ro









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu