miercuri, 23 noiembrie 2022

Ion Coja - Fapte-crime care nu mai pot fi ignorate

 




Fapte-crime care nu mai pot fi ignorate

Prof. univ. dr. Ion Coja

23 Noiembrie 2022

 

 

Profesorul Alex Berca din S.U.A. le pune sioniștilor oglinda adevărului în față!

 

Citez din excelenta lucrare a domnului Alex Berca intitulată „Fapte neglijate sau intenționat uitate”. Autorul ne propune un vast inventar de informații care vin în contradicție cu versiunea oficială a unor evenimente foarte cunoscute, asupra cărora circula însă o imagine deformată. O imagine oficială o putem numi. Cum ar fi bunăoara celebrul Holocaust!

 

Domnul Alex Berca ne prezintă câteva informații surprinzătoare care ne obligă să reconsiderăm scenariul faptelor petrecute, inclusiv semnificația acestor fapte și evenimente. Așa aflam despre comportamentul absolut neașteptat al liderilor sioniști cu privire la salvarea evreilor hpituiți de prigoana nazistă. Nazistii le pusesera în vedere evreilor să părăseasca Germania și Austria, era dreptul lor s-o facă după ce se aflaseră de rolul nefast jucat de (unii) evrei în timpul Primului Razboi Mondial pe care Germania il castigase de fapt! De aceasta imprejurare liderii evrei au profitat și au tratat cu Marea Britanie celebrul angajament Balfour, urmat de intrarea S.U.A. în război și schimbarea soartei Europei, cu mari daune pentru Germania, declarată tară învinsă!

 

Puși in fata unei situații disperate, evreii au apelat la sprijinul internațional pentru a-și găsi un refugiu. Acest sprijin nu a lipsit, mai multe state și-au oferit concursul pentru a gșsi un refugiu evreilor nedoriti în Germania și alte țări. A existat o singură opozitie la acest efort umanitar general. E vorba de opoziția cu totul neașteptată si nefirească a liderilor sioniști care, arogându-și statutul de for reprezentativ al evreimii mondiale, au respins aceste oferte. Le-au dat peste mână celor care au întins-o în ajutorul milioanelor de evrei aflați la ananghie! Nici urmă din vestita solidaritate evreiască!

 

Cum se explica acest paradox? Iată o întrebare la care dezvăluirile profesorului Alex Berca ne obligă să aflam un raspuns! Inutil să precizăm ca în vasta literatura dedicată Holocaustului nu găsim nicaieri ridicată aceasta problemă! Una din informațiile prezentate in lucrarea profesorului american privește poziția autorităților din România față de situația evreilor strămutați în Transnistria unde, spun derbedeii de la Institutul Wiesel și acoliții lor, evreii au fost trecuți printr-un genocid, prin celebrul holocaust din Transnistria.

 

Informațiile scoase la lumina de dl Alex Berca infirmă această urâtă basma a holocaustului din România, ba chiar însuși Holocaustul din Europa nazistă. Informația respectivă este capitală pentru subiectul pus în discuție: atitudinea autorităților românesti față de evrei în anii asa zisului Holocaust! A existat în Romania o politică de genocid la adresa ereilor? A existat Holocaust în Transnistria? Iată informația care dă peste cap „gogorița” cu Holocaustul din Transnistria.

 

Pe 16 februarie 1943, a fost publicată în ziarele din New York știrea prin care România a oferit posibilitatea ca 70.000 de refugiați evrei din Transnistria să se refugieze urmând să se plătească 50 de dolari de persoană. Referitor la această propunere Yitzhak Greenbaum (1879-1970), Președintele Comitetului de Salvare al Agenției Evreiești, s-a adresat Consiliului Executiv Sionist din Tel Aviv la 18 februarie 1943, spunând: „…când m-au întrebat « nu ai putea să dai bani din fondurile evreiești pentru salvarea evreilor din Europa, am spus: NU! și spun din nou, NU! … …trebuie să rezistăm acestui val care împinge activitățile sioniste la un nivel de importanță secundară»”.

 

La numai o săptămână după această declarație, adică la 24 februarie 1943, Stephen Wise (1874-1949), Președintele Congresului Evreiesc American și liderul sioniștilor americani, a emis un refuz public la această ofertă declarând: „…nici o colectă de fonduri nu pare a fi justificată.”!

 

În 1944, un Comitetul de Urgență creat în vederea salvării poporului evreu a cerut guvernului american să înființeze un Comitet pentru refugiați. Rabinul Stephen Wise (1874-1949) a contestat această propunere. Pe parcursul negocierilor menționate mai sus, Chaim Azriel Weizmann (1874-1952), a declarat: „Partea cea mai valoroasă a națiunii evreiești este deja în Palestina…”.

 

În 1947, congresmanul William Stration(1914-2001) din partea statului Illinois, a susținut un proiect de lege pentru acceptarea imediată în Statele Unite a 400.000 de persoane care urmau să fie strămutate. Din păcate nici acest proiect nu a fost adoptat întrucât a fost anulat public de conducerea sionistă din Statele Unite.

 

Stephen Samuel Wise a fost la începutul secolului al XX-lea (în America), un Rabin reformat și lider sionist. Chaim Azriel Weizmann lider sionist și om de stat israelian care a fost președinte al organizației sioniste și mai târziu primul președinte al Israelului. El a convins guvernul Statelor Unite să recunoască statul nou format al Israelului. Asemenea acte pot fi considerate ca fiind total nejustificate într-un moment în care în timpul ultimei faze a războiului, când naziștii erau dispuși să facă schimb de bani pentru evrei, ele erau anulate.

 

Comentariul nostru:

 

- Așadar în iarna anului 1943 guvernul român era in cautarea unui spațiu de refugiu pentru evreii din Transnistria. Evreii strămutati de Ion Antonescu în Transnistria erau evrei fără cetățenie româna, de curând pripășiți în România, fără un statut legal, erau de asemenea căteva sute de evrei cetățeni români cunoscuți pentru simpatii comuniste sau anglo-americane, pe scurt, erau persoane pe a căror loialitate față de România nu se putea conta. Au fost supuși unui regim de izolare, nicicum de exterminare. Procedeu practicat și de alte state, de exemplu S.U.A. față de americanii de origine japoneză de pe coasta de Vest a Americii. Soluția la care s-au gândit guvernanții români era una extrem de corectă: acei evrei nu aveau ce căuta in România, erau niște apatrizi. Transnistria nu putea fi o soluție decat temporară. De soarta lor era cel mai firesc să se ocupe instituțiile evreiești cu vocație identitară. In mod specific organizațiile sioniste. In mod cu totul surprinzător, liderii sioniști se dezic de ei inșiși și refuză să colaboreze cu românii, cu oferta acestora.

 

- Nota bene: în România trăiau câteva sute de mii de evrei cu acte in regulă, de cetățen români. Asupra lor nu s-a aplicat nicio discriminare vexatorie. Nimeni nu a plătit cu viața faptul că era evreu!

 

- Taxa de 50 de dolari cerută pentru fiecare evreu din Transnistria era menită să acopere cheltuielile pe care le necesita organizarea unui exod de 70.000 de persoane, nu era o afacere din care România căștiga niște bani. Liderii sioniști nu au acceptat plata acestei sume modice, dar nici nu au fost preocupați de relocarea evreilor din Transnistria! Destinația Palestina pentru acei evrei nu era luată în calcul de liderii sioniști! Implicarea liderilor sioniști în acțiunea de salvare a evreilor expulzați a fost considerată „un nivel de importanță secundară „.

 

- Ce să intelegem din refuzul liderilor sioniști de a interveni in ajutorul evreilor din Transnistria? Un singur lucru: acei evrei nu erau doriți să populeze Palestina, viitorul stat Israel. Liderii sioniști au avut un plan foarte exact cu privire la cei care vor alcătui populația Israelului. Nu orice evreu se califica pentru aceasta cinste, pentru aceasta responsabilitate. In Israel era nevoie de evrei de calitate, exemplare reușite ale rasei, iar ceilalți evrei, veritabile rebuturi, trebuiau să fie rejectați în afara comunității evreiesti! Cum? Prin exterminare! Prin Holocaust!

 

Nu trebuie uitat un detaliu: lista cu evreii care mergeau la Auschwitz & Comp. nu era făcută de naziști, ci de liderii comunității evreiești, de rabini, de regulă. Nu era deportată intreaga comunitate, ci numai cei de pe lista alcătuita de rabini!

 

- Prin anii 1970 la Londra s-a jucat o piesa de teatru care a fost interzisă dupa premieră! Nu se mai întâmplase așa ceva de mai bine de un secol! Piesa era scrisă de un istoric și avea ca subiect holocaustul nazist. Teza autorului era ca exterminarea evreilor a avut un scop bine precizat în strategia sionistă: eliminarea evreilor de calitate inferioară! Se făcuse mult caz de decăderea biologică a rasei jidovești. Exemplare umane tarate există în orice comunitate umană. Sioniștii au conceput și aplicat o politică de eugenie națională și au văzut în persecuțiile naziste un aliat, un instrument al planului lor de a scăpa rasa evreiască de exemplarele tarate, nereușite, veritabile eșecuri umane. Autoritățile engleze care au interzis piesa amintită nu puneau la indoială veridicitatea tezei autorului, ci au considerat că piesa este dureroasă pentru cei care au fost deportați în lagarele naziste și pentru urmașii acestora!

 

- Așadar, sioniștii au fost cei care au pus la cale exterminarea evreilor. Mai exact spus, nebunia sionistă!

 

În cartea mea „Protocoalele Kogaionului” aduc mai multe documente evreiesti care confirma aceasta teza. Iar informatiile aduse de dl Alex Berca privind refuzul sionistilor de a sari in ajutorul evreilor persecutati de nazisti devin argumente extrem de solide în negarea Holocaustului, chiar dacă dl Alex Berca nu o spune în mod deschis, expressis verbis.

 

- „Partea cea mai valoroasă a națiunii evreiești este deja în Palestina…”. Aceasta declaratie a lui Chaim Azriel Weizmann este memorabilă și complet edificatoare privind strategia sionistă, cât a fost de cinică! L-am întrebat pe un evreu important, cu care mai schimb păreri și opinii: ce zic evreii azi când află că sioniștii au făcut aceasta discriminare: evrei valoroși și evrei fără valoare. Nu se revoltă?! Răspunsul primit: de ce să se revolte? Evreii care trăiesc azi in Israel sunt urmașii evreilor pe care liderii sionsiști i-au considerat „partea cea mai valoroasă a natiunii evreiști”! Se simt onorați de selecția care i-a protejat pe părinții lor!

 

Trebuie să recunoaștem că poziția sionistă are logica ei, oricât de sinistră ar fi! Regăsim această logica în discuțiile care se duc azi privind suprapopularea planetei și soluțiile propuse de mințile cele mai luminate ale omenirii!

 

Ceea ce este în mod sigur inacceptabil în comportamentul sionist este faptul că:

- dau vina pe alții și pun pe seama regimului nazist o crimă premeditată de ei, de sioniști;

- au cerut despăgubiri materiale imense pentru suferințele evreilor care au fost deportați în lagarele naziste;

- au falsificat datele celor petrecute: 6 milioane de victime, camere de gazare, transformarea cadavrelor în materie primă pentru săpun etc.

În felul acesta s-a ajuns la cea mai mare minciună/inșelătorie din istoria omenirii. O minciună care aduce cea mai gravă atingere demnității fiintei umane.

 

O întrebare pentru holocaustologii de la institutul „Elie Wiesel”: cum comentează informațiile de mai sus? De ce în raportul comisiei „Elie Wiesel” nu se face nicio mențiune privind oferta guvernanților români de a-i lăsa să plece pe evreii din Transnistria, de soarta lor urmând să se ocupe instituțiile sioniste abilitate? De ce instituțiile sioniste au refuzat oferta românilor, au refuzat să-și ia raspunderea pentru viața celor 70.000 de evrei din Transnsitria? Oferta autorităților din România ce denotă din partea acestora? Ce intenții aveau cu privire la evreii strămutați în Transnistria? Ce sentimente îi anima pe guvernanții români față de evreii din Transnistria? Poate fi numită politica de genocid?

 

Amintesc în acest sens de o informație căpătată de la regretatul Șerban Alexianu: tatăl sau, George Alexianu, în calitatea sa de guvernator al Transnistriei, a negociat cu autoritățile germane din portul Odessa trimiterea unui vapor plin cu evrei in Palestina. Ca să obțină acordul germanilor, George Alexianu le-a oferit un tren cu alimente care au ajuns în Germania înfometată! Sub guvernarea lui George Alexianu în Transnistria au fost ani de belșug, cu recolte excepționale. George Alexianu a trimis ajutoare alimentare în Ardealul ocupat de unguri, în Franța. După război, s-au găsit memorialiști evrei care să consemneze că au făcut foamea în Transnistria de au ajuns să mănânce cadavrele evreilor morți de inaniție! Ba chiar unii evrei ar fi  mâncat fecale, tot de foame!… După mărturia unor evrei de calitate îndoielnică, nedemni să ajunga in Israel! Au ajuns totuși!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu