miercuri, 16 noiembrie 2022

VIRGIL CIUCA - Jens Stoltenberg: ” Singura soluție este pe câmpul de luptă”

 




Jens Stoltenberg: ” Singura soluție este pe câmpul de luptă”

 

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat luni în timpul unei conferințe de presă la Haga ca singura modalitate de a ajunge la o rezolvare a conflictului ruso-ucrainean este pe câmpul de luptă si ca lunile următoare vor fi dificile, scrie La Repubblica.

 

"Singura modalitate de a ajunge la o rezolvare a conflictului ruso-ucrainean este pe câmpul de luptă. La masa negocierilor s-au rezolvat multe războaie, dar totuși aceste negocieri au fost legate cumva de câmpul de luptă. De aceea vom susține Ucraina  pe câmpul de luptă atâta timp cât este necesar”, a declarat secretarul NATO.

 

Scopul președintelui rus Vladimir Putin este „să lase Ucraina rece și întunecată în această iarnă”, a mai declarat secretarul general al NATO, scrie The Guardian

 

Retragerea Rusiei din Herson demonstrează „curajul incredibil” al forțelor armate ale Ucrainei, a declarat șeful alianței militare.

 

"Depinde de Ucraina să decidă ce condiții sunt acceptabile pentru negocierile pentru a pune capăt războiului", a spus el, adăugând că rolul NATO este de a sprijini Kievul.

 

"Nu ar trebui să facem greșeala de a subestima Rusia. Forțele armate ruse păstrează capacități semnificative, precum și un număr mare de trupe, iar Rusia a demonstrat dorința de a suporta pierderi semnificative. De asemenea, au dat dovadă de o brutalitate extremă."

 

Sursa: https://mariustuca.ro/externe/singura-solutie-este-pe-campul-de-lupta-spune-secretarul-nato-jens-stoltenberg-63318.html

 

SI ROLUL DIVINITATI-LOR SI CREDINTELOR RELIGIOASE IN MASACRUL PUS LA CALE "DE MARILE PUTERI APUSENE"!

 

NATO, USA SI UE LA CE DIVINITATI CRIMINALE SE INCHINA?

 

Dar despre PACE si ADEVAR de ce nu vorbeste nimeni!

 

Nici chiar Trump care si-a anuntat recent candidatura la cel de al doilea mandat prezidential al Statelor Unite - eu l-am votat desi dupa razboaiele din golf puse la cale de republicani am trecut la democrati fara sa le dau insa nici un vot si nici un ban, asa cum am facut cu ani in urma cand, ca republican, am contribuit si financiar si am votat cu republicanii - nu despre PACE vorbste ci depre PUTEREA AMERICII si DESPRE RESPECTUL PE CARE "RESTUL LUMII" TREBUIE SA-L PLATEASCA CELEI MAI "PUTERNICE SI SCLAVAGISTE TARI DIN ISTORIA UMANITATII!: AMERICA!

 

 DE CE, NICI PAPA VATICANULUI, O ADUNATURA CRESTINA FOARTE BOGATA SI INFLUENTA, NICI CRESTINII ORTODOCSI SI NICI ISLAMISTII NU FAC FRONT COMUN SA SALVEZE OMENIREA DE LA INTENTIILE CRIMINALE ALE MARILOR PUTERI DE A TARA OMENIREA INTR-UN RAZBOI DEVASTATOR!

DE CE NICI TU PAPA CATOLIC, DE CE NICI VOI PATRIARHI ORTODOCSI CRESTINI, SI DE CE  NICI VOI, SEFI  AI "ISLAMULUI TERORIST"! - imi cer scuze nu sunt familiarizart cu pozitiile religioase ale islamului - Pe  IUDEI II EVIT CACI EI SUNT DOAR FIII LUI DUMNEZEU SI POTRIVIT SCRIERILOR SFINTE ORICE AR FACE EI TOT FII IBITI  SI PROTEJATI RAMAN - nu va revoltati, nu interziceti credinciosilor vostrii sa lupte impotriva celor ce consolideaza sclavia si globalismul pus la cale de "marile puteri financiare"!?

 

STIU CA NICI RUSII NU AU FOST SI NU SUNT SFINTI, DAR NOI ROMANII TREBUIE SA RECUPERAM DE LA UCRAINA SI PAMNTURI STRAMOSESTI SI VALORI UMANE SI CULTURALE IAR PENTRU NOI ROMANII UCRAINA ESTE UN STAT CRIMINAL!

 

Virgil Ciuca

New York

11/16/2022

 

 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu