miercuri, 2 noiembrie 2022

Maria Diana Popescu - Lupta pentru supraviețuire, singurul nostru țel

 




Lupta pentru supraviețuire, singurul nostru țel

Maria Diana Popescu

02 Noiembrie 2022

 

I-am lăsat în urmă pe Schopenhauer, Camus, Nietzsche, în încercarea de a desluși sistemul de gîndire „filosofic” al criminalilor moderni, șefi ai unor organizații mondiale ucigaşe, șefi de state și alți criminali de serviciu ai planetei, de teapa lui Gates, Fauci, Biden, Ursula, Zelenski, psihopați de aceeași anvergură, care au transformat raiul de pe Pămînt într-un viitor osuar al unui holocaust nuclear.

 

Oriunde ne uităm în jur, în Europa, în lume, dăm de politicieni și președinți de state incompetenți, impostori, dictatori, teroriști, și, firește, generatori-executanți de crize. Putem afirma cu ușurință că exista o prăpastie uriașă în lume, iar liderii lumii nu vor pace, nu invocă pacea, nici măcar nu rostesc acest cuvînt. Pacea nu generează profituri uriaşe, precum comerţul cu arme şi tehnică militară. 80% din economia SUA o reprezintă industria de armament. Dacă ar fi pace, cui ar vinde SUA, teroristul „Numărul 1” al planetei, armele produse pe stoc? Vor război, moarte, pandemii, haos, depopularea Pămîntului, ca să-şi umple visteriile. O societate normală trebuie să caute soluții ca să acopere această prăpastie!

 

Vedem cum războiul se lăţeşte, se lungeşte după pofta SUA, via culisele B'nai B'rith-Davos-Bruxelles. Militari americani, francezi, olaqndezi, belgieni… și de „alte naționalități” au fost expediaţi pe teritoriul României. Noi, românii dorim pace, dar anti-românul Iohannis ține morţiş să ne arunce într-un război care nu-i al nostru. Acest trădător trebuie judecat de poporul român, condamnat după faptele sale de Înaltă Trădare Națională, legat fedeleș și predat unei închisori de maximă siguranță. Sub pretextul apărării României, NATO își baga coada în Ucraina și în Rusia deși, nici una, nici cealaltă nu sînt membre NATO. Americanii au adus la Baza Kogălniceanu pînă și neplecata din SUA, vreodată - Divizia 101 aeropurtată - unitate de Atac, nu de Apărare. По какой причине ? (pentru care motiv ?), întreabă Ivan.

 

Păpușarii senilului Biden scot bani frumoși din visteria Europei, pînă cînd falsele autorităţi mondiale vor recunoaşte că Rusia n-a anexat nimic prin referendum-uri, că, de fapt, teritoriile respective sînt Rusia, nu Ucraina - stat artificial condus de un actoraș de duzină, un saltimbanc-slugă. România se află acum în plin spectacol de groază! Sărăcie, hoție şi război după uşă! Aurul lui Simion a cănit înainte de  a deveni bijuterie de patrimoniu național, precum se autoproclama. Cine mai crede în Simion? În guvern, în președinte, în parlament ? Nici măcar Moș Crăciun.

 

Mămăliga, lampa, felinarul și gazul lampant vor trăi o vreme a renașterii. Nicio casă fără lampă, fără lumînare și cojocul în spinare!  Chiar şi Ministrul de interne Lucian Bode a adus „epoca renașterii” în poliția română. 600 de BMW-uri vor fi cumpărate de la „Automobile Bavaria”, firma condusă de Michael Schmidt, prietenul președintelui Iohannis,  singura firmă participantă la licitație. Cine să-i reclame la DNA pe ăștia care fac astfel de licitații mînărite, precum Frau Ursula cu vaccinurile? „Cucuveaua mov” europeană?

 

Occidentul, Europa, cu falșii dregători de pe arătură, ne învață să nu vedem răul și suferinţa, ci să strîngem tot mai mult cureaua. Șeful statului și șeful guvernului, la fel. Ba ne mai dau și lecții de menținere a temperaturii scăzute în locuințe. Cine să-i mai creadă pe acești impostori cățărați unde nu le e locul?  Dacă România vrea să prindă autobuzul spre un viitor bun, îl va prinde doar prin unitatea românilor. În căruța cu boi a lui Iohannis și Ciucă, cu hăis și cea, teama și nesiguranța pentru ziua de mîine ne vor transforma în cîini abandonați, alergînd de la un coş de gunoi la altul, căutînd mîncare.

 

De acum înainte, lupta pentru supraviețuire va fi singurul nostru țel. Sîntem  fricoși  și înclinaţi să preluăm de-a gata ideile și „marfa” din afară, de la informație manipulatoare... la pătlăgele și gogoşi, fără să ne trezim la realitate. Fără să depunem efortul pe care-l presupune libertatea. Ne holbăm prea mult la tele-drogurile politicienilor ca la niște telenovele şi aşteptăm ca ei să facă ceva pentru noi. Iluzii pierdute!

 

Trăim vremuri mizerabile! Turme de oameni  își toarnă cenușă în cap şi copiază ca maimuţele tot ce livrează mass-media mituită de gangsterii străini. De ce au murit peste 150 de tineri de Halloween în Seul? I-au copiat pe americani, l-au căutat pe Satana, iar acesta si-a luat prada de pe altarul păgîn. Cum să sărbătoreşti moartea şi pe diavol? La fel ca în „Colectiv”, unde se asculta muzică satanică, „îndulcită” cu drog.

 

Privind în jur vezi bipezi tatuaţi pe tot corpul, care te sperie, la fel ca măştile satanice ale „sărbătorii” păgîne Halloween, vezi indivizi-individe care poartă capete de morţi pe haine, drogați, deviaţi sexual - o generaţie care s-a prostit, o generaţie  de ne-oameni! Însă, nu mi-am pierdut speranța! Sînt conştientă că înţelepciunea românească a învins întotdeauna nedreptatea, prostia și atacurile provocate de istorie.  Am învins mereu, chiar şi fără ajutorul SUA, acest agresor tenace, parșiv și trădător „partener strategic”. A demonstrat-o la 4 aprilie 1944, cînd 313 bombardiere de tip B-24 şi B-17, escortate de 119 avioane de vînătoare, aparţinînd Forţei 15 USAF au ucis mişeleşte circa 2.942 de civili români nevinovaţi şi au rănit încă 2.126. Timp de mai multe zile, mormane de cadavre, arse sau zdrobite sub dărîmături, au putrezit pe străzile Bucureştiului. Drept recunoștință pentru „actul lor de curaj”, statul român a ridicat în parcul Cișmigiu (foto) un monument „în onoarea” asasinilor. Așa se face istoria!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu