sâmbătă, 20 mai 2017

Organizatiile Secrete si puterea lor





Mistere
Organizatiile Secrete si puterea lor în secolul xx
Jan van Helsing

1994  URMARE  Masa Rotunda.
 The Round Table a luat nastere din dorinta magnatului aurului si diamantelor, Cecil Rhodes, de a instala „un nou guvern mondial”. Biograful sau, Sarah Millin, o numeste mai concret „dorinta de a  guverna lumea”. În  anul 1890, Cecil Rhodes avea un venit anual de un milion de  lire sterline. El  cheltuia sume enorme. Rhodes a lasat mai multe testamente. Frank  Aydelotte în cartea sa „American Rhodes Scolarship” arata ca din primul testament se desprinde dorinta lui Rhodes ca Anglia sa stapâneasca întreaga lume cu o singura limba, cea engleza. Puterea ei sa fie atât de mare încât sa faca razboaiele imposibile. De fapt, primul care a  conceput o asemenea organizatie de dominatie a lumii a fost Weishaupt Iluminatul. Aceasta a servit ca model comunistilor. Aceeasi carte ne arata ca în 1888 Rhodes a scris un al treilea testament în care lasa întreaga lui avere lui Rotschild. În testament se refera si la întelegerea lor în scris care contine „ceea ce am vorbit noi între patru ochi”.
 Într-un post scriptum catre Rotschild scrie Rhodes: „Cu privire la constituirea unui asemenea plan, luati  modelul Iluminatilor”.  În ultimul sau testament, Rhodes  îl numeste pe ginerele lui Rotschild sa dispuna de întreaga sa avere. Cu acesti bani s-a înfiintat în 1891 nucleul organizatiei condusa de Lordul Alfred Milner. Ea s-a  numit „Masa Rotunda” si îsi ducea activitatea în spatele guvernului englez. Acesti oameni au provocat primul razboi mondial pentru a fauri guvernul mondial. Dupa încetarea ostilitatilor, în noiembrie 1918, Woodrow Wilson a venit în Europa cu consilierul sau, colonelul House, pentru a constitui Liga Natiunilor. House a luat contact cu membrii „Mesei Rotunde”, care au fost convocati la Conferinta de pace de la Paris în 1919. Acest grup a plecat apoi în America unde au constituit în 1921 CFR (Council on Foreign Relations). CFR si „Masa Rotunda” se aflau sub influenta Bancii  Morgan.

Pregatirea celui de al doilea razboi  mondial

În 6  februarie 1929, Montague Morman, presedintele bancii engleze, a plecat la Washington pentru a purta convorbiri cu ministrul de finante american, Andrew Mellon. Consecinta a fost ridicarea imediata de catre Federal Reserve a dobânzii  oficiale. La 9 martie 1929, scria Paul Warburg în Financial Chronicles: „daca speculatiilor nelimitate li se da  posibilitatea de a se extinde, atunci falimentul este  sigur”. Cei initiati s-au retras de la bursa si au  cumparat aur si argint.
 În  toamna anului 1929 a sosit momentul când bancherii internationali au apasat pe buton. Agentii lor au pregatit propaganda actiunilor la bursa, tranzactiile au fost enorme, dupa care a urmat ruina financiara. Ea a aruncat America în depresiune si în scurt timp, în toata lumea s-a instalat stagnarea si somajul. Iluminatii au putut cumpara pe nimic firme si terenuri si au avut posibilitatea de a influenta guvernul american. CFR a început sa atraga în sfera lui de influenta oameni importanti din lumea afacerilor guvernului, presei si armatei. Germania, în adânca depresiune economica, ramasese în urma cu platile stipulate în tratatul de la Versailles si ceruse un moratoriu. Acesta a fost respins de aliati: ca urmare Franta a ocupat regiunea Ruhr. Muncitorii însa au declansat greva generala si ocupantii si-au dat seama de esecul acestei actiuni. Dupa ce Germania a acceptat planul Dawes (conceput de Morgan), trupele straine au parasit regiunea Ruhr. Germaniei i s-au acordat credite de 800 milioane dolari. A urmat planul Young (Owen Young -un agent al lui Morgan), apoi înfiintarea Bancii internationale de plati în Elvetia.
Sistemul Dawes, Young si Banca internationala de plati au fost toate înfiintate cu scopul de a realiza profituri. Este un sistem machiavelic: pe de o parte bancherii împrumuta bani celor aflati în razboi, pentru ca, pe de alta parte, tot ei sa le dea credite cu care sa-si plateasca datoriile de razboi. Sumele enorme date de capitalul american sub forma de credite au folosit pentru a pune pe picioare masinaria de razboi a lui Hitler. Sectorul economic american, ce avea o mare influenta, a cunoscut natura nazismului; cu toate acestea, l-a sustinut masiv în toate domeniile unde a fost posibil, constient fiind ca la sfârsit va avea loc un razboi în care va intra si America. Acest lucru este astazi dovedit. Au fost publicate si stau la dispozitia tuturor celor ce vor sa se informeze toate protocoalele si rapoartele „Hearings” ale comisiilor congreselor guvernului american si Camerei reprezentatilor între 1928-1946. Unele dintre acestea sunt: „House Subcommittee to Investigate Nazi Propaganda 1934”, „House Temporary National Economic Committee 1941”, „Senate Subcommittee on War Mobilization 1946”.
Istoricul Edward Griffin demasca anii dinaintea celui de al doilea razboi mondial când s-a format un Cartel International cu centrul principal în Germania, care controla întreaga industrie chimica si farmaceutica din lume, cu filiale în 93 de tari, cu numele de I.G.Farben. Acest Cartel este unic în istorie. Rockefeller a vândut 546.000 actiuni ale Standard Oil catre I.G.Farben. Doi ani mai târziu, I.G.Farben a semnat un contract cu Alcoa Aluminium. Acest Cartel a fost controlat de Rotschild si prin el s-au dat sume imense si SS-ului. În consiliul de conducere al Cartelului I.G.Farben se aflau Max si Paul Warburg (Federal Reserve), C.E.Mitchell (Federal Reserve) si H.A.Metz (Bank of Manhattan). Herman Schimitz, presedintele Cartelului, a fost în acelasi timp în consiliul de conducere al Deutsche Bank si al Bancii internationale de plati din Elvetia. Averell si fratele sau, Roland Harriman, au finantat SS-ul prin Union Bank, asociata cu Thyssen. Din opt directori ai acestei aliante Thyssen-Harriman patru erau din organizatia „Skull & Bones” si doi national-socialisti. Harriman a finantat în acelasi timp pe sovietici si pe nazisti prin Brown Bos. Harriman Bank. În consiliul acestei banci era Prescott Bush, tatal lui George Bush. Pâna în 1936 au fost peste 100 firme americane angajate în economia hitlerista. Conventia acestora a fost sa nu se ia nici un venit din Germania, toti banii sa fie creditati lui Hitler. Abia dupa invazia japonezilor în „Pearl Harbor” firmele americane au încasat aceste venituri. Dupa cum se vede totul a fost planuit pâna în cele mai mici amanunte. Ele însa au fost cunoscute numai Iluminatilor. Desi s-au scris sute de carti despre tragedia celui de al doilea razboi mondial, foarte putini oameni cunosc adevaratele motive ale acestui razboi, cel mai costisitor dintre toate. Istoria, asa cum este scrisa în cartile oficiale de istorie din SUA, Germania, Anglia sau Japonia are foarte putina asemanare cu realitatea, cu adevaratele motive si scopuri ale acestui razboi.
Mass-media, creatoare de imagini cu pensula, în numele informatiei si al educatiei, a realizat intreaga opera de a arunca nisip în ochii opiniei publice si poarta raspunderea pentru nivelul ei de gândire atât de scazut, încât poate fi caracterizat ca o „încâlceala lipsita de capacitatea de reactie”. Încet si sigur însa adevarul iese la iveala. Ceea ce avem la îndemâna sunt date istorice, însa numele celor care trag sforile nu sunt pomenite nicaieri. Conform pactului Hitler-Stalin, urma ca Polonia sa fie împartita în doua, fapt împlinit de Hitler în septembrie 1939. Dupa tratatul semnat cu douazeci de ani în urma (clauze în spiritul Iluminatilor) Anglia si Franta erau obligate sa intre în conflict de partea Poloniei. Chamberlain, socotit un las, a fost înlocuit cu masonul si exsionistul Churchill. Acesta a început jocul, dispunând bombardarea Germaniei. Hitler nu a fost pregatit pentru un razboi cu Anglia, de aceea a cautat cu orice pret sa-l opreasca.
În 1933, într-o cuvântare, Hitler a asigurat Anglia ca daca aceasta va fi amenintata de comunism, el este gata sa o apere. În mai 1940, germanii au permis englezilor sa-si retraga 335.000 soldati din Dunkirchen. Hess a sosit în Anglia cu scopul de a face pace între aceste doua natiuni. Omul care stia prea multe si a ramas in inchisoare pe viata sa nu divulge ce stia - http://ro.wikipedia.org/wiki/ Rudolf_Hess .
Dar alianta Churchill-Baruch a fost mai puternica. Baruch l-a convins pe Churchill sa înfiinteze statul Israel. Churchill a dat ordin pe 23 mai 1939 ministrului coloniilor lordului Lloyd sa retraga trupele engleze din Palestina si sa permita evreilor sa se organizeze militar pentru propria aparare.

Adolf Schickigruber si Organizatia Thule

Ca sa aducem putina lumina în cel de al treilea Reich, învaluit în mister, precum si în rolul lui Adolf Hitler, trebuie sa pornim mai dinainte. Se vorbeste mereu de doctrina rasiala, de nimicirea evreilor, de criminalul Hitler, însa nicaieri nu se pomeneste cum si-a format ideologia sa, cine l-a pus în pozitia pe care a avut-o si cine l-a finantat. Cartile ce contin asemenea informatii sunt imediat interzise sau îndepartate.
În 1890, personalitati proeminente din Anglia au format „Ordinul ermetic al amurgului de aur” („The Hermetic Order of the Golden Dawn”). Membrii erau masoni din loja Rosacruce ca: Florence Farr, laureatul Nobel pentru literatura, B. Yeats, autorul cartii Dracula, Bram Stoker, Gustav Meyerink, autor cunoscut, Aleister Crowley, cel mai cunoscut magician al secolului si altii. Aceasta organizatie se ocupa cu magia si cu stiinta esoterica. O ramura a acestei organizatii s-a format în Germania în 1917. Rudolf von Sebottendorf a venit în 1917 din Turcia (unde a fost recrutat de masoni) si împreuna cu alti patru membri, printre care preotul Gernot, s-au întâlnit la Viena, unde s-au hotarât sa cerceteze misterul Templierilor. Din anul 1307, Templierii transmit din tata în fiu secrete legate de învatatura lui Cristos si intrarea noastra în mileniul Varsatorului. Pater Gernot le-a explicat ca trecerea din mileniul Pestelui în cel al Varsatorului sta în legatura cu rotirea Soarelui. Asa cum Luna înconjoara Soarele în 12 luni, tot asa si Soarele înconjoara „Soarele negru” (un soare central) în 12 perioade. O asemenea perioada cosmica numara 2155 de ani care fac „anul cosmic” cam de 25.860 de ani.
Dupa spusele Templierilor, pe noi ne asteapta la schimbarea de mileniu un sfârsit de an cosmic si începutul altui an cosmic. Dupa 25.860 de ani se termina anul cosmic al Pestelui care este caracterizat prin radiatii slabe ale Pamântului. În anul cosmic cu care începe epoca Varsatorului, Pamântul are radiatii mai puternice. Totodata, când are loc aceasta schimbare, au loc si perturbari religioase, politice, sociale si chiar geologice. Dupa prezicerile Templierilor, anii cu date importante sunt 1934, 1962 (când încep radiatii puternice), 1990. Important este pentru ei pasajul din Noul Testament unde Cristos spune evreilor: „împaratia lui Dumnezeu vi se va lua si se va da altui popor care va aduce fructele asteptate” (Matei 21, 43, Noul Testament). Acest ordin a convins ca poporul despre care este vorba este poporul german. Dupa Vechiul Testament, Yahwe este Dumnezeul raului, este satana (Moses scrie „Ani ha El Schaddai” El Schaddai = Satana, Moses 17,1). Cu asemenea informatii, pentru templieri pozitiile erau clare: Dumnezeul din Vechiul Testament este rau, distrugator, cei ce cred în el (evreii) distrug lumea, natura si pe oameni.
Convinsi fiind si de textul Evangheliei lui Ioan capitolul 8, 30-45 în care Cristos spune evreilor: „Voi spuneti ca Abraham este tatal vostru. Daca voi spuneti ca sunteti copiii lui Abraham, atunci trebuie sa împliniti faptele lui. Dar voi încercati sa ma ucideti pe mine care v-am adus adevarul de la Dumnezeu. Daca Dumnezeu este tatal vostru, voi ar trebui sa ma iubiti, eu sunt trimisul lui Dumnezeu. De ce nu vreti sa întelegeti vorbele mele? De ce nu vreti sa le auziti? Voi aveti ca tata pe diavol si faceti ce vrea el! El este un ucigas si nu are de partea lui dreptatea. El este tatal mincinosilor si voi vorbiti limba lui.”
Grupul din jurul lui Sebottendorf a format în 1918 la Bad Aibling „Organizatia Thule”. În octombrie 1918, un anume Adolf Schicklgruber (Hitler era numele de fata al mamei lui) se face remarcat prin talentul lui oratoric. Ocultist si esoteric, adera la aceasta organizatie, care întemeiaza DAP (grup de activitate german), din care mai târziu se naste NSDAP si SS. Acestia sunt cei din loja „Soarelui negru” (Schwarze Sonne).

Membrii organizatiei Thule

(Thule este un oras, asa spune legenda, în nordul Europei, populat de rasa ariana si scufundat o data cu Atlantis), pe lânga practicile luate de la „Golden Dawn” se ocupau cu magia, ocultismul, stiintele Templierilor, astrologia. Foarte pronuntata era stiinta ariana si în mod special combaterea evreilor. Emblema lor era svastica si salutul lor era ridicarea mâinii drepte. Teoria si practica celui de al treilea Reich era bazata pe principiile organizatiei Thule. Membrii cei mai importanti ai organizatiei Thule au fost: R. von Sebottendorf, Guido von List, Adolf Hitler, Rudolf Hess, H.Goring, Alfred Rosemberg, Hans Frank, prof.dr. Hanshofer, Theo Morell, Rudolf Steiner, Contessa Westrop si Treibisch Lincoln. Treibisch Lincoln, evreu ocultist, amic al lui Hitler, i-a dat acestuia 100.000 marci în anul 1920 cu care Hitler a devenit proprietarul ziarului „Observatorul popular”. Organizatia Thule mai credea ca pamântul este gol în interior (ceea ce cred si tibetanii cu Dalai Lama), iar aici se afla o permanenta lumina a unui Soare: intrarile în interiorul lui erau prin Polul Nord si Polul Sud. În timpul celui de al doilea razboi mondial s-au facut doua expeditii la poli pentru cercetari. Aceasta lumina a unui Soare interior da nastere Aurorei Boreale, apa ghetarilor este apa dulce si vântul de la 76° latitudine este un vânt cald, de aceea pasarile zboara spre nord peste ghetari si la topirea ghetarilor iese la iveala polen de flori. Membrii Thulei luau aceste mituri în serios: ideologia guvernantilor celui de al treilea Reich cu tema El-Schaddai, persecutia evreilor, proorocirea lui Isaia, secretul Templierilor care, se pare, ca aveau mintea tulburata.
Medicul personal al lui Hitler, Theodor Morell, scrie ca înca de la vârsta de 20 ani acesta a fost înclinat spre misticism si ca lua droguri. Împreuna cu librarul Pretoche din Viena, Hitler lua stupefiante „Peyotl”, pentru ca prin halucinatii sa poata patrunde misterele. Morell spune ca în ultimii sase ani ai vietii lui a luat stupefiante si calmante.
Dupa nereusita lovitura de stat din Muchen în 1924, Rudolf Hess s-a ocupat de instructia politica a lui Hitler. Haushofer, cel mai de seama magician de pe vremea aceea, l-a initiat în ocultism. Haushofer a avut o viziune: Hess pasind în salile castelelor englezesti si cautând sa faca pace între Anglia si Germania. De aici zborul lui Hess în Anglia. Hess s-a ocupat si de textul manuscrisului cartii „Mein Kampf” pe care l-a redactat la masina de scris. Se spune ca Hitler a fost si membru al lojii „Centuria de aur”, o loja de gradul 99. Pe glob exista 99 de loji de acest fel. Fiecare loja are ca sef un demon: acestia sunt foarte periculosi si în strânsa legatura cu magia neagra a tibetanilor. Numai astfel se poate explica discursul lui Hitler din 30 ianuarie 1945: „În aceasta lupta nu va iesi biruitoare Asia, ci Europa. În fruntea ei va sta natiunea care de 1500 ani a ridicat Europa mai presus de Orient, natiunea germana, marele nostru Reich!”
Cu privire la disparitia lui Hitler, faptele sunt neclare. Miguel Serranos, ambasadorul Republicii Chile la Viena, povesteste ca loja a 99-a l-a ajutat pe Hitler sa fuga în America Latina. În 5 martie 1979 unele ziare au scris ca s-a gasit avionul sau personal în America de Sud. Inginerul austriac de aviatie Joseph Greiner a publicat în Elvetia în 1945 o carte unde afirma ca la vazut personal pe Hitler îmbarcându-se într-un avion la Berlin Tempelhof la ora 2 dupa amiaza pe 30 aprilie 1945.
Organizatia Thule si SS-ul au conlucrat intens cu o colonie tibetana din Berlin. Se cunoaste faptul ca Hitler avea contact cu un calugar tibetan care purta manusi verzi si spunea ca are cheile tunelului Arianei (tunel ce duce prin Himalaia spre interiorul Pamântului).
Pe 25 aprilie 1945, când au intrat rusii în Berlin, au fost gasiti într-o cazemata sase tibetani morti, asezati în cerc, în mijloc aflându-se un tibetan cu manusi verzi. Se pare ca a fost o sinucidere colectiva. Pe 2 mai 1945 au descoperit rusii în Berlin peste o mie de soldati tibetani morti, care au luptat de partea germanilor.

Sursa: Prof. Valentina Lupu








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu