vineri, 4 noiembrie 2022

Virgil Ciuca - Cand "CINEVA" te ameninta...

 




Cand "CINEVA" te ameninta si ITI DORESTE moartea nu ai de ales decat sa RAPUNZI CU ACTIUNI MORTALE!

inclusiv armamentul nuclear de care dispui!

 

 

Oare de ce Marile Puteri nu renunta la posesia si producerea armamentelor nucleare si a armelor de distrugere in masa!

 

"de ce oare majoritatea credinciosilor se considera  "creatie divina" dar cu purtari animalice!?

 

credinciosi  fie ei crestini fie ei altfel- inclusiv cretini-, sunt si rusii si americanii si ucrainenii  ba chiar si evreii, si chinezii, si arabii si toti asiaticii , la fel ca si indienii , dar toti sunt macinati de ura!

oameni inteligenti nu sunt de vreme de vreme ce au impanzit pamantul cu baze militare pentru a le impune interesele -cand nu au nici un fel de drept si justificare logica si legica- si ameninta cu razboaie, sclavie si jafuri!

 

Oare cat de criminali pot fi  "DUMNEZEII" care guvrerneaza cele mai influente credinte religioase cunoscute in evolutia umanitatii  de vreme ce patroneaza sclavia, jaful , pruncuciderea,  razboaiele, si promit ca vor veni "ELE" -criminalele- si cu foc si cu pucioasa pentru supunere orbeasca si pacificare neconditionata!

Nu omul a fost creiat -asa cum pretind scrierile sfinte- dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu- ci "divinitatile" au fost inventate dupa chipul si asemanarea "omului animal" in evolutie, pregatit in acest stagiu doar sa sfasie si nu sa si rationeze!!

 



ACESTA ESTE ADEVARUL DE NECONTESTAT!

 

De ce oare doar "Marile Puteri"  vinovate de jafuri crime si sclavie, - PENTRU CARE NU AU PLATIT INCA - au dreptul lasa posede arme nucleare si de distrugere in masa iar Popoarelor jefuite si tinute in sclavie le este interzis si accesul la ele dar si dreptul de a le folosi, deci le este interzis dreptul la autoaparare impotriva unor "agresori criminali" - criminale sunt si divinitatile in numele carora actioneaza-asa cum sunt tarile care impun credinte religioase si sisteme sociale abjecte!?

Este asa zisa "DEMOCRATIE OCCIDENTALA" o filozofie echitabila cand este bazata pe ura si sclavie!?

 

Oare asa zisele divinitati care patroneaza "lumea civilizata" nu sunt "inventii" perfide si criminale menita sa impuna dominatia celui bogat si inarmat asupra celor lipsit de aparare dar cu  drepturi asupra unor bogatii teritoriale si naturale!

 

 

DE CE NU A MAI FOST  ACCEPTATA DE CATRE MARILE PUTORI  "COMPETITIA PASNICA" INTRE SISTEME SOCIALE SI CREDINTE RELIGIOASE!?

 

 

Virgil Ciuca

New York

11/04/2022

 

PS: VA LAS IN PLATA DOMNULUI CEL ADEVARAT, IUBITOR DE PACE, JUSTITIE SI DUSMAN AL SCLAVIEI SI GLOBALIZARII!

 

 

From: Ilarion Isopescu <ilarion.isopescu@gmail.com>

Sent: Friday, November 4, 2022 at 06:50:51 AM EDT

Subject: Fwd: razboi

 

https://www.frumentarius.ro/articol/intre-razboiul-rece-si-mai-rau-decat-razboiul-rece










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu