duminică, 6 noiembrie 2022

Virgil Ciuca - TVR1 - Omul si timpul, Pactul de la Varsovia

 




Ascultati, mediatizati, rationati dar intrebati-va:

TVR1 - Omul si timpul, Pactul de la Varsovia,

comentarii cu istoricii Adrian Cioroianu si Florian Banu

 

"Va mai avea oare Romania, in viitorul apropiat, conducatori ca Maresalul Antonescu sau comunisti ca Dej si Ceausesc, capabili sa infrunte  interesele malefice ale Marilor Puteri carora sa le ceara respect si sprijin pentru  "Reintregirea, Reinarmarea. Progresul , Suveranitatea si Independenta Romaniei"? mai cu seama acum cand Tara noastra a fost DEZARMATA -serviciul militar obligatoriu interzis, industria de aparare distrusa, institutele de cercetari militare si NUCLEARE date la fie vechi dupa ce rezultatele unor cercetari valoraose din domeniu au luat drumul spre Tel Aviv, Washington, Londra sau aiurea, si dupa ce economia Tarii a fost distrusa si resursele naturale  jefuite de occident si nicidecum de rusi,  si sa impuna nu numai  retragerea trupelor straine de pe pamant romanesc, dar sa si ceara compensatii materiale si morale pentru ingenunchiera si transformarea Romaniei intr-o colonie apuseana?

 

Poate AUR. sprijinit si de alte formatiuni politice, dar mai cu seama de patrioti si nationalisti, sa gaseasca un SALVATOR DE TARA SI NEAM?

 

Virgil Ciuca

New York

11/06/2022

 


PS: De rusi ne-au scapat cei doi,  Dej si Ceausescu, dar oare cine ne scapa de actualul statut de colonie si de prezenta trupelor straine aflate fara vroia noastra, ba chiar impotriva noastra, pe pamant romanesc!

 

Dl. Prof Cioroianu m-a dezamagit prin exagerarea anticeausismului transformat fara retinere si remuscare in lepadare de "dragostea de Tara"!

Pacat, si asta nu pentru ca Dl Prof Ciroianu a tinut sa ma faca sa inteleg ca nu agreaza cu opiniile mele din volumul" Va acuz din dragoste de Tara" pe care i l-am dat si Domniei Sale pentru lectura! volum pentru care si Prof. Ioan Coja a avut mari retineri -daca nu chiar a si refuzat- sa-l comenteze!

 

Ce tii si cu personalitatile astea!

 

 


----- Forwarded Message -----

From: Valeriu Moldoveanu <vmoldoveanu8@gmail.com>

To: dan rodica <dan.rodica2007@yahoo.com>

Sent: Saturday, November 5, 2022 at 09:02:34 PM EDT

Subject: TVR1 - Omul si timpul, Pactul de la Varsovia, comentarii cu istoricii Adrian Cioroianu si Florian Banu

 

https://youtu.be/0AjN4oWwdk8

 

 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu