vineri, 13 octombrie 2017

Rugaciunea “Tatal nostru”

Edgar Cayce 
despre rugaciunea “Tatal nostru”:

V-am spus de mai multe ori ca incerc sa scriu o carte  cu titlul << Fizica nucleara a mintii >> Undeva in unul din capitolele
« draft - forma ne-redactata, preliminara » a acestei carti scriam :
« In clipele cele mai grele ale vietii mele, fara ca cineva sa ma invete, cind traiam stari ale constiintei joase; deprimare, suferinta, indoiala, frica, spuneam « Tatal nostru ».
De fapt cred ca reuseam sa alung « gindurile negre » repetind la infinit aceasta rugaciune. Si miracolele au inceput sa apara. Am incercat sa-mi explic .
"Tatal Nostru" este rugaciunea pe care ne-a lasat-o Iisus Hristos, ori numai aceasta cunoastere, a provenientei sale, ne vorbeste de la sine despre puterea si lumina sa.
Multi descinta de deochi cu "Tatal Nostru" si efectul este intotdeauna imediat. Si nu-i o pura intimplare faptul simplu ca "Tatal Nostru" purifica si parca topeste... orice energie tulbure care-l impresoara pe cel deocheat.

De fapt, noi - cu totii - sintem ca si deocheati cind traim astfel de stari. Sintem ca intr-un intuneric, ca intr-o pisla groasa de ceata, in stare de prizonieri. Mintea noastra si energiile interioare sint atunci inchise in suferinta mentala. Vedem cum ne gindim obsedant la un lucru, la un om, la o situatie, ne cuprinde insomnia, teama paralizanta, ori ingrijorarea si nemultumirea, senzatia ca lumea este facuta numai din durere si... nu mai stim cum sa iesim de acolo. Nu sta prea multa vreme in deprimare, in suferinta.  Nu cauta prea mult la ce-ai gresit, la ce ai facut rau, ori la ce au gresit altii fata de tine. Iesi din grota starilor joase ale constiintei, care te indeamna sa te simti rau, nefericit, infricosat, ingrijorat si nemultumit. De vei sta prea mult acolo, te vei scufunda in Iad si o vei face prin libera ta alegere. Viziteaza Iadul, dar nu locui in el.

Spune "Tatal Nostru" cind nu te simti bine. Cind esti ingrijorat peste masura, ori nemultumit. Cind simti ca urasti, ori ca nu mai poti. Cind esti deprimat, tulburat, ori nefericit. Cind gindul la ziua de miine te copleseste... Spune "Tatal Nostru"... Ai sa observi ca te vei lovi de o dificultate puternica. Nu poti sa spui "Tatal Nostru". Nu te poti concentra asupra rugaciunii, caci gindul tau zboara tot acolo, in negriciunea mentala, in suferinta care te bintuie. S-ar putea sa spui primele doua-trei rinduri ale rugaciunii, apoi te trezesti ca ai uitat cuvintele urmatoare, ori ca te gindesti tot la suferinta ta. Nu renunta. Spune rugaciunea. Cauta-o cu mintea, cu tot sufletul tau si spune-o mai departe. Pune mintea ta sa se concentreze asupra rugaciunii, pina ce o poate spune fara gres, de la inceput si pina la sfirsit. Daca uiti rugaciunea si daca te trezesti ca nu te poti concentra asupra ei... este semn ca te afli in cimpuri de suferinta, care vor sa te retina in ele, prin puterea Legii Atractiei. Mintea va fi atrasa tot mai mult spre constiinta suferintei pina ce va iesi de acolo concentrindu-se asupra rugaciunii.

Este foarte important sa stii ca "Tatal Nostru" trebuie repetat. Trebuie spus fara intrerupere, din nou si din nou, cu tot sufletul, cu toata concentrarea mentala, pina ce vei simti ca te-ai eliberat... din cimpurile care te-au inlantuit, din suferinta. Cind vei iesi de acolo, te vei simti linistit si vei putea sa atragi la tine ginduri si sentimente de incredere, de bucurie, de iubire sau macar de multumire.


Avantajele rugaciunii

Edgar Cayce, celebrul medium American considera ca modalitatile de patrundere a bolilor si suferintei corpului uman, sunt urmarea "otravurilor cognitive", secretate de gandurile negative.
Astfel in Statele Unite s-a lansat o adevarata campanie a optimismului si celebrul indemn "think positive - gindeste pozitiv" s-a popularizat tot mai mult in randul oamenilor.
Cayce spunea: "Gandind pozitiv putem vindeca, gandurile optimiste avand puterea de a actiona benefic asupra organismului regland activitatea glandelor vitale".
Cayce recomanda pentru aceasta un mijloc simplu si fundamental de meditatie, prin intermediul rugaciunii Tatal Nostru.Totodata, el explica corespondenta dintre fiecare verset al rugaciunii si respectivii centrii glandulari ce sunt influentati de aceasta.

"Trebuie sa incerci sa resimti fiecare val de semnificatie al fiecarui verset, sa extragi sensul energetic al acestuia si sa il directionezi catre organul in cauza, sa simti cum acest verset curge prin corpul tau. Caci se produce in corpul fizic un raspuns la reprezentarile corpului energetic: se construieste astfel o reactie chimica, fiind posibila vindecarea", concluziona autorul.
Iata asadar dupa Edgar Cayce, corepondenta intre versetele rugaciunii si principalele glande endocrine stimulate:


TATAL NOSTRU CARE ESTI IN CERURI,
actioneaza asupra glandei pituitare, cu rol de declansator al procesului.

SFINTEASCA-SE NUMELE TAU,
actioneaza asupra glandei pineale.

VIE IMPARATIA TA,
deschide tiroida si regleaza functia acesteia.

FACA-SE VOIA TA PRECUM IN CER,
deschide tiroida.

ASA SI PE PAMANT,
actioneaza asupra timusului.

PAINEA NOASTRA CEA SPRE FIINTA DA-NE-O NOUA ASTAZI,
deschide gonadele, glandele sexuale masculine si feminine.

SI NE IARTA NOUA GRESELILE NOASTRE PRECUM SI NOI IERTAM GRESITILOR NOSTRII,
actioneaza asupra glandelor suprarenale.

SI NU NE DUCE PE NOI IN ISPITA,
actioneaza asupra celulelor Lyden, celule secretoare de hormoni.

SI NE FERESTE DE CEL RAU,
actioneaza din noi asupra timusului.

CA A TA ESTE IMPARATIA,
actioneaza din nou asupra tiroidei.

SI PUTEREA,
actioneaza asupra glandei pineale.

SI MARIREA,
redeschide pituitara.

AMIN,
formula de inchidere a acestor centri energetici si de reconectare la planul terestru.
Astfel Cayce este de parere ca riscul aparitiei unor boli sau afectiuni nervoase este nealarmant pentru persoanele care gandesc pozitiv sau/si se roaga in mod frecvent.

Sursa: George Balica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu