marți, 27 iulie 2021

CĂTĂLIN VUȘCAN - Atleții americani refuză vaccinarea + comentarii

 



Atleții americani refuză vaccinarea

și avertizează că vor părăsi Jocurile Olimpice dacă vor fi constrânși să se vaccineze.

"Este sută la sută o alegere personală, iar oricine spune altceva răpește libertățile oamenilor", au declarat sportivii

DE CĂTĂLIN VUȘCAN  /   ȘTIRI   /

25 iulie 2021, 16:15

 

După ce s-a dezvăluit că mai mulți atleți olimpici americani participă la Jocurile Olimpice fără a fi vaccinați, aceștia s-au confruntat cu critici acerbe pe internet, ceea ce i-a determinat pe mai mulți dintre ei să riposteze în apărarea alegerii lor de a nu primi vaccinul COVID-19, relatează Blaze media.

 

Furia a început în urmă cu câteva săptămâni când înotătorul Michael Andrew a declarat că nu va primi vaccinul COVID-19, deoarece fusese deja testat pozitiv pentru COVID și se recuperase. Andrew a fost aspru criticat pentru această decizie, dar și-a apărat decizia, spunând: "Așa că modelul meu de gândire este de genul: dacă l-am luat deja, nu există un risc atât de mare pentru sănătatea mea". De asemenea, el a indicat că a fost preocupat de posibilitatea de a pierde zile de antrenament din cauza efectelor secundare ale vaccinului.

 

Se așteaptă ca Andrew să concureze pentru medalii de aur la Jocurile de la Tokyo și a declarat că nu este anti-vaccin în general. Antrenorul echipei masculine de înot a SUA a declarat că Andrew a respectat pe deplin protocoalele de sănătate și siguranță la Tokyo, dar continuă să primească critici dure pentru poziția sa.

 

Acum, doi membri ai echipei olimpice de tir cu arcul - inclusiv numărul 1 mondial Brady Ellison, își apără, de asemenea, în mod public dreptul de a refuza vaccinul. "Este sută la sută o alegere personală, iar oricine spune altceva răpește libertățile oamenilor", a declarat Ellison, potrivit Reuters. "Am spus că dacă îl vor face obligatoriu, nu voi veni". De asemenea, Ellison a precizat că atât el, cât și soția sa au avut deja COVID-19 și s-au recuperat cu succes după aceasta.

 

Arcașa americană Brady Mackenzie a precizat, de asemenea, că nu a primit vaccinul, declarând: "Să te vaccinezi este ceva în care nu au fost făcute suficiente teste. Aș fi renunțat la Jocuri dacă ar fi trebuit să fac și eu vaccinul".

 

 

COMENTARII:

 

CORONOIA

25.07.2021 16:48

Pe toti acesti NeicaNimeni revoltati care se baga singuri in seama si-i trag la raspundere pe atleti pentru ca au ales sa nu se injecteze...pe toti astia i-as intreba: sa zicem ca atletii cedeaza presiunilor voastre cretine si se injecteaza apoi vreunul din ei ajunge grav bolnav la pat, sa zicem paralizat: se ofera vreunul dintre voi NeicaNimenii revoltati sa-l ingrijeasca gratis tot restul vietii adica sa-l hraneasca cu lingurita si sa ii schimbe pemparsii?

Nu? Atunci ciocu mic!

Dar daca vreunul din atleti moare in urma vaccinului si lasa in urma copii mici orfani, ii intretineti voi, NeicaNimenii, copiii pana ajung adulti pe picioarele lor?

Nu? Atunci ciocu mic!

Tare usor mai e sa-si dea niste nimeni in drum cu fantezii de dr. Mengele cu parerea despre cum ar trebui alti oameni - care nu le-au gresit cu nimic si nu le datoreaza nimic - sa-si puna in pericol viata si sanatatea participand la experimente medicale cu substante toxice!!

SHAREAutentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

 

ERATA

25.07.2021 17:31

Bine spus! Mai ales ca au ANTICORPI NATURALI; cei mai buni, asadar au cea mai mica sansa sa ia/dea ceva. Vdedem ca aia vaccinatii tot se infecteaza, alaturi de oameni care nu au avut nici covid nici nu au facut vax.

Dar cand au trecut prin boala... nu este niciun motiv sa se vaccineze.

Marian Dragusin al nostru facea vax public acum ceva timp rpin marie ca vrea sa nu ii stea nimic in cale pentru Tokyo.

Ei bine, i-a stat in cale conditia fizica, ca a ratat calificarea.

Nu am vazut niciodata atatea ratari si cazaturi de pe aparate ca anul acesta la masculin, la clasificari. Cadeau ca mustele de pe aparate.

Bravo acestor atleti ca au curajul sa spuna clar si raspicat pozitia lor. ca altfel, aia vaxx sunt infectati pe capete in delegatia SUA

SHAREAutentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

 

ERATA

25.07.2021 17:33

Michael Andrew asta are 22 de ani! 22!! Adica categoria cea mai ferita de boala si cea mai neferita de miocardite si altele.

Plus ca a facut covid, de ce sa se vax, sa fie in pericol sa piarda tot la inceput de cariera, cum au fost si alti tineri minunati din SUA care au murit/paralizat dupa vax?

Si ceilalti la fel, au dreptul sa faca ce vor

SHAREAutentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

 

ERATA

25.07.2021 17:35

Sa lase copii/tinerii in pcae cu injectia lor, mai ales trecuti prin boala, la cei trecuti prin boala tb sa li se dea libera trecere forever

SHAREAutentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

 

GABIU

25.07.2021 20:33

Sa lase in pace si adultii si batranii cu otrava lor ! Nu doar copiii.

SHAREAutentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

 

EU, IONISUS GABIU

26.07.2021 17:15

Corect!

Crima e tot crima si daca e comisa impotriva adultilor si a pensionarilor.

Cred ca e timpul sa ne punem la modul serios urmatoarea intrebare: oare de ce insista astia care se ocupa cu asazisa vaccinare a intregii populatii ca oamenii sa accepte de buna voie vaccinarea si nu ii vaccineaza fortat?! Pentru ca acesti criminali nu vor vaccina pe nimeni prin violenta dar incearca prin tot felul de santaje si presiuni sa-i determine pe oameni sa zica ''da'', cu gurita lor, inainte de a li se injecta serul criminal. Va-'ti pus intrebarea de ce faca asta?! Intrebarea nu e deloc una retorica iar raspunsul poate parea sf pentru multi oameni.

Dar despre asta, intr-o alta postare, daca va fi cazul.

SHAREAutentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

 

CORONOIA EU, IONISUS

26.07.2021 18:08

Pare a fi ceva metoda de inspiratie satanista - ca in Biblie cand Diavolul s-a dus cu Iisus pe varful unui munte si l-a tentat pe Iisus (uite, te fac rege peste tot tinutul asta, iti dau aur, iti dau bogatii daca treci de partea mea). Iisus a spus nu la 3 incercari de tentatie si diavolul a renuntat, nu a incercat sa-l tarasca cu forta de par in iad.

 

Satanistii de acum tenteaza si ei: uitati oameni buni ce va dam - vacante in strainatate, mese la restaurant, concerte si paranghelii - daca acceptati vaccinul. (Aici cu observatia ca omul isi plateste din banii lui munciti si vacantele si mesele si concertele, deci satanistii de acum nici macar nu sunt asa generosi ca diavolul din Biblie hahaha, sunt practic niste escroci de toata jena. Dar ma rog, de ce ar oferi mai mult, atat timp cat totusi le merge strategia asta cu atat de multi fraieri)

 

Diavolul nu are acces la sufletul omului pana nu si-l da omul de bunavoie.

 

Sper intr-adevar sa nu escaladeze situatia pana la scene in care ne alearga pe strazi militarii sa ne tranteasca pe asfalt si sa ne bage seringa in noi cu forta.

SHAREAutentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

 

JOSEPHINE CORONOIA

26.07.2021 20:19

Eu am o cumnata in Italia asistenta in azil de batrani si nu mai lucreaza de o luna pt ca nu a acceptat vaccinul.. Nu e nevoie sa alerge oamenii cu militarii pe strazi, cand le iau dreptul la a avea un venit. E suficient de mare agresiunea..

SHAREAutentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

 

EU, IONISUS

26.07.2021 17:08

E suficient sa vedem ce a patit Simona Halep dupa vaccin. S-a vaccinat cu mare tam-tam, prezentata ca eroina pozitiva pe toate televizivaxurile din Romania si nu numai iar din acel moment a disparut din sportul de performanta si nici nu cred ca o sa mai revina vreodata.Tacere absoluta a vaxxinistilor pe tema asta!

Kilian Mbape, marea speranta a fotbalului francez a fost figurant la campionatul European dupa asazisul vaxxin! Tacere absoluta a vaxxinistilor! Dar daca sunt si sportivi inteligenti care refuza sinuciderea se gasesc imediat o multime de mari ''eroi" neomarxisti, adepti inepti( sau poate ca nu!) ai sinuciderii prin vaxxinare care critica dur pe cei mai inteligenti ca ei care au spus NU santajului mizerabil la care sunt supusi.

Felicitari sportivilor americani care au refuzat vaxxinarea, ei sunt adevaratii eroi!

SHAREAutentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

 

https://www.activenews.ro/stiri/Atletii-americani-refuza-vaccinarea-si-avertizeaza-ca-vor-parasi-Jocurile-Olimpice-daca-vor-fi-constransi-sa-se-vaccineze.-Este-suta-la-suta-o-alegere-personala-iar-oricine-spune-altceva-rapeste-libertatile-oamenilor-au-declarat-sportivii-168234

Sursa: RADU GABRIELA







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu