sâmbătă, 17 iulie 2021

Minunile savarsite de “crucea de la Coslogeni” ii lasa pe multi cu gura cascata

 



Minunile savarsite de “crucea de la Coslogeni” ii lasa pe multi cu gura cascata

 

Foarte aproape de malul Dunarii, langa localitatea Coslogeni (judetul Ialomita), se afla o manastire construita in 2003, denumita “Manastirea Izvorul Tamaduirii Coslogeni” (o gasiti pe Google Maps AICI). Manastirea a fost ridicata intrucat aici se afla o cruce miraculoasa – denumita “Sfanta Cruce izvoratoare de mir de la Coslogeni”.

Crucea de la Coslogeni este o adevarata enigma. Legenda spune ca un crestin care se indrepta cu caruta spre Calarasi s-a trezit tintuit locului, boii inhamati la caruta refuzand sa mearga mai departe. El a innoptat acolo; in timpul noptii, omul a avut un vis in care ingerul Domnului ii spunea ca acolo se afla ingropat un mare sfant, aratandu-i apoi ce trebuia sa faca.

A doua zi, barbatul a sapat la radacina unui copac, unde gasi o cruce inalta de doi metri, daltuita dintr-o piatra grea. Pe piatra se afla o rugaciune catre Iisus si Maica Domnului, dar si o inscriptie care spune ca acolo se afla ingropat un sfant – Anton.

Se spune ca apoi au inceput sa apara si minunile. Prima minune a fost cea cu fata muta a unui negustor din Calarasi. Dupa o noapte petrecuta langa Cruce, dimineata fata putea vorbi, cerand o cana cu apa. Drept multumire si recunostinta, negustorul va sapa o fantana, care este prezenta si astazi in sarbatoarea “Izvorul tamaduirii”.

Preotul satului vorbea prin 1998 despre mai multe minuni infaptuite de cruce, minuni la care el a fost martor:

– in zile anume hotarate de Dumnezeu, din doua puncte aflate pe bratele crucii, se prelinge mirul ca niste picaturi transparente, uleioase la pipait, dar care intra de indata in piele, fara a lasa nicio urma.

– vindecarile insotesc aparitia mirului sfant, fiind in numar deosebit de mare. Astfel, s-a vindecat o fata bolnava de epilepsie.

– O alta, plina de bube pe fata si pe corp, si-a recapatat curatia pielii intr-o singura noapte de priveghere langa sfanta cruce.

Boabele de mustar sunt excelente impotriva cancerului si pentru reglarea glandei tiroide!

Semintele (boabele) de mustar s-au bucurat de o legatura stransa cu civilizatiile umane din timpuri imemoriale. Grecii antici si romanii le-au folosit in mod regulat pentru gatit, dar acelasi lucru l-au facut si indienii in bucataria lor proprie. Aceste seminte, picante si cu puternic miros, au fost chiar mentionati in Noul Testament al Bibliei in “Pilda semintei de mustar”, a lui Iisus Hristos.

Din pacate, reputatia semintelor de mustar s-a diminuat in ultimul timp, datorita legaturii lor cu mustarul, care, la randul sau, este conectat la fast-food, hamburgeri si hot-dog. Acest lucru este regretabil, deoarece atat semintele de mustar cat si popularul condiment (produs natural, fara conservanti!) contin multe beneficii pentru sanatate.

 

Sunt bogate in compusi ce lupta impotriva cancerului

Semintele de mustar sunt surprinzator de bogate in fitonutrienti numite isotiocianate, care au fost studiate extensiv pentru beneficiile lor anti-canceroase. De exemplu, un studiu publicat in “International Journal for Vitamin and Nutrition Research” in 2002 a constatat ca isotiocianatele pot inhiba mitoza si stimuleaza apoptoza (moartea celulelor) in celulele tumorale umane. Un alt studiu publicat in “Carcinogenesis” in 2010 a descoperit faptul ca praful din seminte de mustar, care este bogat intr-un grup deosebit de benefic de isotiocianate, numit alil-isotiocianate (AITC), poate inhiba semnificativ dezvoltarea cancerului vezicii urinare. Aceste rezultate impresionante sugereaza ca adaugarea unei cantitati mai mari de seminte de mustar la dietele noastre poate preveni, si, eventual, chiar trata, dezvoltarea cancerului.

 

Semintele de mustar sunt pline de seleniu care reglementeaza tiroida

O lingura de seminte de mustar contine aproximativ 21% din doza noastra zilnica recomandata de seleniu. In afara de a fi un antioxidant care ajuta la curatarea radicalilor liberi ce cauzeaza boli, seleniul este, de asemenea, responsabil pentru transformarea hormonului tiroidian T4 (mai lenes) in T3 (mai activ). Intr-adevar, seleniul lucreaza alaturi de iod pentru a ajuta la mentinerea functiei tiroidiene. Din moment ce o tiroida disfunctionala poate face ravagii in organism, este intotdeauna important sa se consume alimente bogate in seleniu, precum si iod.

 

Contin compusul anti-inflamator curcumina

V-ati intrebat vreodata de ce mustarul si semintele de mustar sunt, de obicei, de culoare galbena? Pentru ca acestea contin curcuminoizi, un grup de pigmenti liposolubili care sunt, de asemenea, gasiti in turmeric, ghimbir si alte ierburi si condimente de culoare galbena. Curcuminoizii, din care cel mai cunoscut este curcumina, sunt antioxidantii care poseda beneficii notabile anti-cancer (vezi articolul de pe almeea.com: Curcumina (sau curcuma), cea mai puternica substanta naturala impotriva cancerului! Mult mai eficienta decat majoritatea tratamentelor chimioterapeutice ale corporatiilor farmaceutice!). Curcuminoizii sunt, de asemenea, niste anti-inflamatori puternici. De exemplu, un raport publicat in “Alternative Medicine Review” in 2009 a constatat ca aceasta curcumina poate alina durerea asociata cu starile inflamatorii cum ar fi artrita reumatoida, boala inflamatorie a intestinului si sindromul de colon iritabil.

 

Reprezinta o buna sursa de vitamine si minerale

Semintele de mustar sunt o buna sursa de substante nutritive variate, inclusiv calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc si mangan. Doua lingurite ne furnizeaza 6 la suta din necesarul nostru zilnic recomandat de acizi grasi, omega-3, acizi polinesaturati benefici, necesari pentru a construi membranele celulare din creier.

Mustarul si semintele de mustar naturale, de buna calitate, sunt usor achizitionate on-line sau din magazine. In timp ce semintele de mustar pot fi consumate si crude, totusi, gustul lor le face deosebit de potrivite pentru mancarurile gatite.

 

Un spirit din cealalta dimensiune dezvaluie care sunt cele 3 mari secrete ale mortii! Aflati-le!

Channeling-ul este actul de a permite unei alte forme de viata sau entitati sa canalizeze energie prin intermediul corpului fizic; asemanator cu telepatia, cu exceptia faptului ca se refera la un sens unic de fuzionare a energiilor si a formelor-gand.

In urma unui chanelling efectuat cu un spirit, o femeie ne povesteste ce informatii a primit de la acesta cu privire la moarte. Iata cele 3 puncte principale:

 

1) Moartea este transformare

Atunci cand mori, nu ai disparut in neant, intr-un fel de gaura neagra. Moartea este pur si simplu o schimbare sau o transformare dintr-o stare in alta. De fapt, moartea este ca finalizarea unui ciclu.

Atunci cand cineva moare, se intampla pentru ca acea persoana a terminat tot ceea ce era nevoie in forma fizica si a trebuit sa se intoarca inapoi la forma sa adevarata, care este spiritul. Acea persoana inca mai exista, doar ca e diferita.

Spiritele celor dragi care au murit, doresc sa comunice cu tine, intrucat ele exista si inca fac parte din bucuriile si provocarile tale, aici pe pamant. Chiar daca ele nu pot fi fizic cu tine, totusi ele se afla langa tine din punct de vedere spiritual si emotional. Daca ai pierdut pe cineva drag, sa stii ca acea persoana inca exista si incearca sa se conecteze cu tine.

 

2) Moartea este predeterminata

Cele mai multe suflete stiu cand vor muri. Chiar daca nu este la un nivel constient, cel putin la un nivel de subconstient fiecare suflet stie cand timpul lui in forma fizica se termina.

Noi stim cu totii ca vom muri, dar moartea este, de asemenea, predeterminata. Acest lucru nu inseamna ca exista o stampila cu data mortii tale pe ea, ci faptul ca, odata ce ai terminat ceea ce trebuia sa faci pe pamant, va trebui sa suporti transformarea mortii. Cand este timpul, trebuie sa mergem “dincolo”.

 

3) Moartea este un proces

La fel ca orice schimbare in viata, exista un anumit proces al mortii. Moartea nu este dureroasa, ci mai degraba este un sentiment euforic, poate similar cu cel al unui orga-sm. Dupa moarte, sufletul va trece intr-o alta dimensiune, care este similar cu ceea ce noi stim ca fiind “rai”.

In dimensiunea spirituala, te vei reuni cu cei dragi, cu ghizi spirituali si ingeri pazitori si vei incerca sa reflectezi asupra vietii tale. Lumea spiritelor este un loc uimitor, iubitor si plin de inspiratie. Timpul nu exista intr-un mod liniar, iar comunicarea se face in principal telepatic.

Exista, de asemenea, un fel de “iad”, unde se afla “sufletele blocate”. Aceste suflete sunt adesea blocate pentru ca nu doresc sa treaca dincolo sau ele se tem de ceea ce se va intampla atunci cand o fac. Sufletele apar adesea ca si fantome, decat ca energia spirituala. Exista mai multe dimensiuni, dintre care unele au o vibratie joasa. A ajunge in aceste dimensiuni este o alegere a ta si nu esti trimis acolo daca esti pacatos sau nu.

Cel de-al saselea plan al existentei si Legile spirituale care il guverneaza

In spiritualitate, exista 6 planuri ale existentei. Cel de-al saselea plan al existentei inseamna Legile. Exista Legi care guverneaza Universul nostru, galaxia noastra, sistemul nostru solar, Pamantul si chiar pe noi.

Fiecare Lege este o uriasa constiinta, care are cate o constiinta mai mica conectata la ea. Legile au o esenta spirituala, o constiinta vie, miscatoare.

Vindecatorii care folosesc al saselea plan vor realiza vindecari cu ajutorul sunetelor, al formelor geometrice, al numerelor si al luminii. Oricand sunt folosite la vindecari sunetele, culorile, numerele, magnetismul, geometria sacra, grila magnetica a Pamantului, astrologia si numerologia, vindecatorul se conecteaza la Legile din al saselea plan al existentei. Aici se afla cunoasterea sunetelor care echilibreaza perfect corpul, cunoasterea sunetelor care pot schimba vibratia fiecarui virus. Vindecatorii care folosesc Al Saselea Plan al Existentei realizeaza ca ei traiesc intr-o iluzie si ca isi regizeaza propria iluzie. Oamenii care lucreaza exclusiv pe acest nivel sunt uneori numiti mistici.

Legile sunt structurate si au mai multe straturi de informatii:

– Sub Legea Adevarului se afla Legea Miscarii, care spune ca ceva ce este odata in miscare, va fi intotdeauna in miscare.

– Sub Legea Miscarii se afla Legea Liberului Arbitru si Legea Gandirii („Gandesc, deci exist”).

– Sub Legea Miscarii vin Legea Vitezei si Legea Cauzei si a Efectului.

– Sub Legea Cauzei si a Efectului se afla Legea intelepciunii, Legea Actiunii si Legea Justitiei.

– Sub Legea Justitiei este Legea Marturiei sau a Acceptarii.

– Sub Legea Magnetismului se afla Legea Gravitatiei.

– Sub Legea Gravitatiei sunt Legea Timpului si Legea Atractiei, cu sarcini negative si pozitive.

– Sub Legea Timpului (Geometria Sacra se afla sub Legea Timpului) se afla Legea Dimensiunilor (Evitati sa ramaneti blocati in Legea Dimensiunilor, pentru ca exista milioane de dimensiuni).

– Sub Legea Dimensiunilor este Legea Iluziei, care va face mereu sa credeti ca va aflati aici.

– Sub Legea Iluziei este Legea ADN-ului.

– Sub Legea Timpului se afla Inregistrarile Akashice.

– Sub Legea Vibratiei se afla Legea Energiei, iar sub Legea Energiei este Legea Focalizarii.

– Sub Legea Focalizarii sunt Legea Luminii, Legea Sunetului si Legea Electricitatii.

– Exista Legea Naturii, care are alte legi sub ea, cum ar fi Legea Echilibrului. Natura se schimba si se perfectioneaza mereu bazandu-se pe Legea Vietii.

– Exista o Lege a Compasiunii, care are capacitatea de a subordona multe alte legi. Sub Legea Compasiunii se afla Legea Intentiei Pure, Legea Rabdarii si Legea Emotiei.

 

Cele sapte dimensiuni ale constiintei

Daca citim cu atentie profetiile antecesorilor nostri, observam ca acestea vorbesc despre o Era de Aur. O perioada in care omul isi va putea folosi calitatile psihice, va atinge un nivel inalt al constiintei de sine, o perioada in care vom fi inconjurati de dragoste si armonie.

Acest moment exista chiar acum, se manifesta sub o anumita forma in fiecare clipa a vietii noastre; nu doar omul evolueaza, ci si intreaga planeta isi pregateste intrarea in zona vibratiilor superioare. „Trezirea” aceasta inseamna o noua constiinta, este ceea ce initiatii numesc constiinta Cristica sau Budhica, o recunoastere a propriei noastre esente, a faptului ca suntem un TOT unitar. In acest context, dimensiunile nu reprezinta altceva decat diversele etape prin care trecem in drumul nostru catre Dumnezeu.

Toate nivelele dimensionale sunt aici, diferenta dintre ele fiind data de frecventa lor. Ele sunt, de fapt, frecvente in interiorul carora vibram noi, altfel spus, sunt nivele de constiinta. In acest plan dimensional in care se afla Pamantul, exista sapte dimensiuni. Trecerea intr-o alta dimensiune este un proces ce implica expansiunea constiintei, a formei de percepere a realitatii si de a vedea lucrurile.

Prima dimensiune – este zona in care energia se transforma in materie, este dimensiunea macrocosmos, frecventa vibratorie de activare a ADN-ului, frecventa atomilor si moleculelor. Apa si mineralele vibreaza pe aceasta frecventa; este dimensiunea in care se activeaza ADN-ul si sistemul celular primeste impulsuri energetice.

A doua dimensiune – este frecventa care permite existenta plantelor si animalelor; vibratia care mentine unite cele doua regnuri, cu alte cuvinte este subconstientul colectiv al speciei. Aici nu exista timp si spatiu. Constiinta este liniara sau bidimensionala.

A treia dimensiune – aici existam noi, oamenii, cu perceptia noastra liniara a timpului si spatiului, cu capacitatea noastra de a ne aminti trecutul si de a ne construi viitorul in prezent. Aici devenim constienti de noi insine, de faptul ca trecem printr-o etapa de invatare si o etapa in care ne construim personalitatea.

A patra dimensiune – este dimensiunea subconstientului colectiv, locul unde rezida sentimentele, emotiile si visele. Timpul aici este ciclic, alternativele si posibilitatile sunt prezentate simultan intr-un camp cuantic. Este frecventa empatiei, telepatiei, zona in care experimentam, pentru ultima oara, lumea fizica cu ajutorul corpului fizic. A accepta constiinta acestei dimensiuni inseamna a face un salt cuantic, dar acesta implica schimbarea radicala a falselor credinte, pentru a ajunge la constiinta Cristica, constiinta colectiva care se recunoaste pe sine ca fiind un TOT unitar.

A cincea dimensiune – este pura energie, frecventa intelepciunii, locul unde sunt ghizii nostri spirituali si Marii Maestri ai Ascensiunii. Aici vom crea familii de suflete, care vor avea aceeasi vibratie. Timpul in aceasta dimensiune este continuu, exista un ,,acum,, etern in care, prin vederea holografica, percepem formele de lumina de mare intensitate.

A sasea dimensiune – este dimensiunea Cristica sau Budhica, unde stim ca totul este un TOT. Aici atingem stadiul iluminarii, ne intoarcem acasa la Dumnezeu creatorul nostru – la stadiul constiintei unice. Tot aici se creeaza matricea morfogenetica, adica formele geometrice care fac obiectul geometriei sacre si care sunt forme de lumina creatoare de viata.

A saptea dimensiune – este echivalenta cu integrarea totala, constiinta este experimentata multidimensional. Forma dispare lasand locul constiintelor de lumina pura, ingerilor si fiintelor de iubire pura… Comunicarea intre

aceste fiinte se face prin combinarea sunetelor si culorilor, cele doua constiinte energizandu-se prin aceasta experienta. Ei detin secretul de a transforma experientele si constiinta in sunet pur, sunet care, de fapt, este limbajul unic in dimensiunea a saptea ghidata de Galaxia Andromeda.

 

Ce este cu adevarat eternitatea?

Eternitatea simbolizeaza ceea ce este lipsit de limite in timp. Potrivit lui Boetius, eternitatea reprezinta posesia simultana si perfecta a unei existente nesfarsite (De consolatione). El reia definitiile date inaintea lui de filosofi. Astfel, pentru Plotin, eternitatea este o viata care persista in propria-i identitate, mereu prezenta in ea insasi, in totalitatea sa (Eneade, 3,7). Vorbind de eternitate, sfantul Bonaventura va spune ca simplitatea si invizibilitatea, care sunt lumi ale centrului, apartin eternitatii (Qaestiones disputatae, De mysterio Trinifatis, 5, art. 1, 7-8). Dante va face aluzie la punctul in care sunt prezente toate timpurile (Paradisul, 17,18). Este un act vital de o infinita intensitate.

Eternitatea reprezinta nesfarsirea timpului independent fata de orice contingenta limitativa, este afirmarea existentei prin negarea timpului. Irlanda, care nu avea niciun mijloc de a face inteleasa aceasta notiune inaccesibila intelegerii omenesti – ca de altfel niciun alt popor -, a iesit din impas juxtapunind in mod simbolic timpul uman – fix, imuabil, impotriva caruia omul nu poate face nimic – si timpul divin, cu limite elastice, in care mai multe secole sunt cat un an si invers. Ei au frant ciclul prin adaugarea unei unitati. Un an si o zi, o zi si o noapte au devenit astfel simboluri ale eternitatii. Aceasta adaugare a unei unitati traduce emergenta din conditiile comune de supunere fata de timp.

Numeroase figuri sunt socotite ca evocatoare ale eternitatii: o zeita tinand in maini luna si soarele sau un sceptru si cornul abundentei; o zeita asezata pe un glob inconjurat de stele sau incinsa cu o centura de stele. Eternitatii ii este adaugata in general ideea de beatitudine. In virtutea longevitatii lor legendare, elefantul, cerbul, fenixul si dragonul simbolizeaza de asemenea eternitatea; tot asa, dar din pricina formei sale circulare, sarpele incolacit sau muscandu-si coada.

Eternitatea reprezinta absenta sau rezolvarea conflictelor, depasirea contradictiilor in pjan cosmic si in plan spiritual. Inseamna perfecta integrare a fiintei in principiul ei; este intensitatea absoluta si permanenta a vietii, care scapa tuturor vicisitudinilor legate de schimbare si, in mod special, celor temporale. Pentru om, dorinta de eternitate reflecta lupta lui necontenita impotriva timpului si, poate mai mult inca, lupta pentru o viata a carei intensitate sa triumfe, pentru totdeauna, asupra mortii. Eternitatea nu-si afla fiinta nici in nemiscare, dar nici in virtej, ea se afla in intensitatea actulului.

 

Sufletul uman exista si el este format din bioplasma intunecata

Ideea unui suflet material nu este una noua. Filozoful grec Heraclit, ce a trait in secolul VI i.Hr., credea ca sufletul era compus dintr-o materie foarte fina sau rara, asa cum este aerul sau focul. Totusi, daca e vorba de materie, sufletul ar trebui sa aiba o greutate. Un cercetator mai aproape de zilele noastre, Robert Monroe, credea si el ca sufletul avea greutate, desi aceasta este mult mai mica decat cea a trupului fizic.

 

Experimentul sufletului de 21 grame din anul 1907

Daca sufletul are greutate, aceasta inseamna ca el este subiectul fortei gravitationale a Pamantului. In aceste conditii, unii cercetatori au luat hotararea ca prin diverse experimente sa cantareasca sufletul. In 1907, dr. Duncan McDougall a cantarit sase pacienti care erau pe moarte. Atunci cand moartea lor era iminenta, trupul lor a fost asezat pe un pat special, de tip cantar, foarte sensibil. In fiecare caz, atunci cand pacientul muri, el a observat o extrem de mica schimbare in greutatea celui decedat, ce nu putea fi explicata din punct de vedere fizic. Greutatea lipsa ar fi putut insemna ca trupul uman are un suflet, care are si el, la randul sau o anumita masa. In timpul mortii, sufletul s-a desprins de trup, si, deci, de aici ar rezulta si masa.

Greutatea medie a sufletului celor sase pacienti decedati a fost masurata de catre McDougall ca fiind de 21 de grame. Cercetarile sale au fost publicate in anul 1907 in revista “American Medicine”.

Au aparut si criticile care spuneau ca sfincterele si muschii pelvieni se relaxeaza la moarte, asa ca greutatea trupului poate scadea ca urmare a pierderilor de urina si materii fecale. McDougall a respins ideea, caci, daca s-ar fi intamplat acest lucru, greutatea urinei si a materiilor fecale a ramas pe pat si astfel a fost luata in considerare la cantarire.

O alta explicatie posibila ar fi aceea ca trupul uman pierde apa prin intermediul transpiratiei si a vaporilor de apa ce ies din trup prin inspiratie. McDougall a raspuns acestei acuzatii prin faptul ca primul sau pacient a pierdut apa la o rata mult prea mica pentru a explica pierderea brusca de greutate (21 de grame) din momentul mortii.

 

Trupul subtil…compus din atomi extrem de mici

In anii 1920, medicii olandezi Malta si Van Zelst au pretins ca trupul subtil (fizico-eteric) e capabil de extindere cu 1,26 mm si de contractie cu 8 mm. Conform celor doi, el ar fi compus din atomi extrem de mici si de separati, ce au o densitate de 176 de ori mai mica decat cea a aerului si care cantaresc impreuna 69,5 grame. Aceasta inseamna ca trupul subtil ar fi compus din plasma de densitate scazuta.

 

Cercetatorii germani      au cantarit mai precis sufletul: 0,01 grame

In anul 1988, revista “Noetic Science” a condus o serie de experimente prin care a concluzionat ca sufletul uman cantareste mult mai putin, si anume 0,01 grame. Cercetarile au fost efectuate de specialisti germani care au cantarit mai mult de 200 de pacienti muribunzi, inainte si dupa moartea lor. In fiecare caz, ei pierdeau aceeasi greutate: 0,01 grame. Gerard Voisart, un mare patolog francez, a criticat rezultatele studiului, spunand ca diferenta dintre un trup viu si unul mort consta in aerul care paraseste plamanii. Cercetatorii germani au raspuns acestei critici, aratand faptul ca au luat in considerare si aerul din plamani cand au facut calculele.

 

“Sufletul uman exista”

Dr. Fisher, unul din conducatorii acestui experiment a declarat: “Singura posibila explicatie a acestei schimbari bruste de greutate ar fi aceea ca noi am masurat pierderea sufletului uman sau a unui fel de forte vitale”.

Dr. Becker Mertens a scris in revista germana “Horizon”, referindu-se la concluziile acestui experiment, ca singura concluzie logica ar fi aceea ca sufletul uman exista, iar greutatea sa a fost confirmata. “Provocarea din fata noastra este aceea de a afla din ce este compus sufletul; acum, noi inclinam ca el este un fel de energie”, a mai spus dr. Mertens.

 

Sufletul uman si teoria plasmei intunecate

Acest cercetator este si autorul teoriei “plasmei intunecate”, ce a fost propusa in anul 2006. Conform acesteia, sufletul uman ar fi compus din particule de plasma de joasa densitate, ce sunt formate din materie intunecata. Totodata, in jurul Pamantului ar exista un halou de plasma de joasa densitate, compus din particule de materie intunecata exotica.

Celulele de plasma intunecata s-au dezvoltat in aceasta “biosfera intunecata”, dupa ce Pamantul s-a format. Dupa vreo 4 miliarde de ani, aceste prime celule au evoluat in forme de viata complexa din plasma intunecata. Formele de viata din plasma prezinta caracteristici ce pot fi observate in mod obisnuit doar in plasma standard. Heraclit a fost probabil foarte aproape de acest adevar, cand a spus ca sufletul este compus dintr-o substanta fina si rara, ce este asemanatoare aerului sau focului, care, dintr-o anumita pespectiva, chiar aduce a plasma.

Totusi, trebuie sa atragem atentia asupra faptului ca aceste forme de viata nu sunt compuse din plasma obisnuita, ci din plasma non-standard, ce este alcatuita din particule de materie intunecata, invizibile omului obisnuit. Unele din aceste forme de viata ale plasmei intunecate au creat o relatie simbiotica cu specia umana, au co-evoluat si s-au integrat in trupul uman bazat pe carbon. La moartea trupului fizic, trupurile din bioplasma intunecata se reintorc la locul lor in biosfera intunecata (haloul de materie intunecata a Pamantului). Aceste forme de viata exotica sunt denumite popular “suflete”.

(c) Toate drepturile rezervate site-ului Almeea.com. Acest articol apartine in exclusivitate site-ului Almeea.com si poate fi copiat pe alte site-uri, numai cu acordul administratorilor lui Almeea.com (E-mail: almeea2008@yahoo.com). Pentru site-urile care nu respecta aceasta cerinta, ne rezervam drepturile de a face toate demersurile legale pentru a se conforma dorintei noastre.


BIOPLASMAENCICLOPEDIE SPIRITUALAMOARTE

 Sursa: Radu Gabriela

 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu