marți, 27 iulie 2021

CĂTĂLIN VUȘCAN - Doar persoanele vaccinate au voie să participe la viitoarea slujbă a Papei în Slovacia.

 


Doar persoanele vaccinate au voie să participe la viitoarea slujbă a Papei în Slovacia.

Anunțul privind cerința de vaccinare obligatorie contravine Codului de Drept Canonic

CĂTĂLIN VUȘCAN

25 iulie 2021

 

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

 

Doar persoanele care au fost vaccinate împotriva coronavirusului pot asista la slujba Papei Francisc în timpul vizitei sale planificate în Slovacia în luna septembrie a acestui an, potrivit ministrului sănătății din această țară, informează LifeSite.

 

Ministrul slovac al sănătății, Vladimír Lengvarský, a anunțat în timpul unei conferințe de presă, la 20 iulie, că a fost luată o decizie, în cooperare cu conferința episcopală slovacă, de a cere "vaccinarea completă" ca principala

"condiție pentru participarea la Sfintele Liturghii și la alte evenimente".

 

Atât președintele conferinței episcopale, arhiepiscopul Stanislav Zvolenský, cât și Lengvarský au încadrat decizia ca fiind o modalitate de a ajuta "cât mai multe persoane" să participe la evenimentele papale. 

 

Restricțiile impuse în Slovacia cu privire la COVID-19 limitează participarea la evenimente la 1.000 de persoane, iar "permiterea participării doar a celor vaccinați va permite, se pare, ridicarea acestui plafon pentru întâlnirile din timpul vizitei Papei Francisc", potrivit Catholic News Agency.

 

"Am fost informați că, din punct de vedere al securității și al posibilităților tehnice, aceasta este singura modalitate realistă de a nu limita radical numărul de participanți" la evenimentele papale, a declarat Zvolenský, potrivit site-ului conferinței episcopale slovace.

 

Doar 34,7 la sută din populația Slovaciei este complet vaccinată cu un vaccin experimental împotriva coronavirusului, potrivit Centrului pentru coronavirus de la Universitatea John Hopkins. Cel puțin încă 6 la sută din populație a primit o primă doză a vaccinului COVID-19.

 

Anunțul privind cerința de vaccinare pentru participarea la o slujbă papală nu numai că este fără precedent, dar contravine și Codului de Drept Canonic al Bisericii Catolice.

 

Refuzul de a participa la Sfântul Sacrificiu al Liturghiei este o încălcare a Canonului 843 din Codul de Drept Canonic, care afirmă că "Sfinții slujitori nu pot refuza taina sacramentului celor care caută momentul potrivit, sunt bine dispuși și nu le este interzis prin lege să le primească".

 

Deși în prezent vaccinarea nu este necesară pentru a participa la audiențele papale sau la slujbele papale în Statul Cetății Vaticanului, statul a declanșat reacții de protest în februarie, când a amenințat că va concedia angajații Vaticanului care nu vor primi injecția experimentală COVID-19. În scurt timp a dat înapoi, oferind "soluții alternative" de lucru pentru cei care au refuzat injecția.

 

Papa Francisc însuși a comparat administrarea unor astfel de vaccinuri COVID-19 cu o datorie morală, declarând:

 

"Cred că, din punct de vedere etic, toată lumea ar trebui să facă vaccinul".

 

Vaccinurile coronavirus disponibile în prezent au folosit material provenit de la bebeluși avortați în diferite stadii de dezvoltare, așa cum fac multe vaccinuri și medicamente, ceea ce i-a determinat pe mulți pro-viață să se opună în mod conștiincios administrării lor.

 

Doar persoanele vaccinate au voie să participe la viitoarea slujbă a Pap...

Doar persoanele care au fost vaccinate împotriva coronavirusului pot asista la slujba Papei Francisc în timpul v...

 

 


Rugaciune de vindecare - sunt o fiinta de Lumina!

 

Cu fiecare inspiratie aduc in corpul meu si in toate structurile mele energetice din ce in ce mai multa Lumina si din ce in ce mai multa energie pozitiva care ma vindeca, ma protejeaza si indeparteaza in totalitate de la mine, din trupul, mintea si sufletul meu orice forma de energie negativa.

 

Meridianele mele energetice devin din ce in ce mai luminoase si mai curate, din ce in ce mai pure, mai stralucitoare si mai incarcate pozitiv. Sunt un canal curat si perfect prin care circula Lumina vindecatoare a Universului, sunt puritatea pe care Creatorul Suprem o doreste! Toate structurile mele energetice lucreaza in totala rezonanta benefica, perfecta si imperturbabila, si in totala simpatie cu cele mai bune ganduri ale mele; mintea mea este curata si pura; sufletul meu este intreg si luminos.

 

Toate gandurile negative sunt arse acum din mintea mea si sunt inlocuite de Lumina, iar Lumina determina aparitia gandurilor pozitive, benefice si constructive. Toate meridianele mele energetice sunt curate si luminoase, toate chakrele mele devin din ce in ce mai curate si din ce in ce mai stralucitoare astfel incat schimbul energetic cu mediul inconjurator este optim nevoilor mele de aici si acum.Invoc deasupra mea, acum, o cascada de lumina aurie care ma scalda din cap pana in picioare si ma lasa curat si pur ca un cristal. Aceasta cascada de lumina imi curata si imi energizeaza integral fiecare celula, fiecare tesut si fiecare organ, imi curata si imi energizeaza fiecare os si fiecare articulatie, fiecare fibra musculara si fiecare celula nervoasa si elimina in totalitate acum orice gand negativ si orice energie negativa din mine in pamant pentru a fi reciclate si transformate in Lumina. Lumina vindecatoare a Universului este in totalitate activata in mine acum!

   


rugaciune

 

Invoc prezenta tuturor Ingerilor, tuturor Ghizilor Spirituali de Lumina si tuturor fiintelor Divine care ma pot ajuta sa vina acum si sa ma ghideze in toate actiunile mele, sa indeparteze de la mine tot ceea ce este rau si negativ, sa ma fereasca de toate persoanele care nu imi sunt benefice si sa imi manifeste la fiecare pas toate oportunitatile de care am nevoie pentru a trai o viata benefica, pura, curata, prospera si plina de iubire si de satisfactii pe toate planurile.

 

Sunt luminos, sunt fericit, sunt benefic! Sunt energic, sunt zambitor, sunt plin de lumina si energie! Ma simt bine, ma simt fericit, ma simt relaxat. Din zi in zi, cu fiecare clipa, ma simt din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere! Sunt vindecat! Am tot ce imi trebuie ca sa fac tot ce vreau si am tot ce vreau ca sa fac tot ce trebuie! Sunt vindecat! Ma simt bine si perfect sanatos, mult mai bine decat inainte. SUNT VINDECAT!

 

sursa-www.evolutiespirituala.ro

Sursa: RADU GABRIELANiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu