vineri, 16 iulie 2021

Cristina Simionescu - Regenerarea Ficatului – elixir din SFECLĂ și NUCI

 



Regenerarea Ficatului – elixir din SFECLĂ și NUCI

Cristina Simionescu

 

 

Sucul de sfeclă, morcov si nuci este unul din cele mai eficiente elixiruri, recomandat in zilele noastre de tot mai mulți nutriționiști si specialisti din intreaga lume. Acționează ca un adevarat panacea asupra sângelui și ficatului, întărește imunitatea, curăță organismul de toxine, combate cancerul si mai mult decat orice ajută la regenerarea ficatului. Toți cei bolnavi de cancer ar trebui să bea zilnic suc de sfeclă, cu morcov, măr, țelină sau lămâie, sau simplu.

 

Reteta elixirului pentru regenerarea ficatului - Ingrediente

- 1 sfeclă roșie

- 3-4 morcovi de marime medie

- 2 fructe de kiwi

- 1 ceașcă cu miez de nucă

Prepararea bauturii – Ingredientele enumerate mai sus ajung pentru o doză zilnică de suc.

Pentru prepararea elixirului, aveți nevoie de un storcător (preferabil manual fiindca este mai eficient), robot sau blender.

Sfecla, fructele de kiwi și morcovul se curăță de coajă, se taie cubulețe mici și se pun în aparat.

Sucul obținut se bea intr-o singura repriza, dimineața pe stomacul gol, sau pe parcursul unei ore,in intervalul dintre mese.

Persoanele care tin cure de slabire pot înlocui una din mesele zilei cu acest elixir magnific. Preparați acest suc proaspăt în fiecare zi. Cura de regenerare a ficatului durează 6 săptămâni, și se poate face de 3 ori pe an.

Indicațiile terapeutice - Acesta bautura este recomandata următoarelor persoane:

- Persoanelor care fumează sau consumă alcool zilnic

– Persoanelor bolnave de cancer

– Persoanelor cu imunitatea scăzută

– Persoanelor supraponderale

– Persoanelor care suferă de afecțiuni hepatice sau biliare

– Persoanelor care iau antibiotice

– Femeilor care iau anticoncepționale

– Bolnavilor cronic, care urmează un tratament medicamentos de lungă durată

– Persoanelor care suferă de insomnie

– Persoanelor care sunt afectate de oboseală cronică sau suprasolicitare fizică și intelectuală

 

Sucul de sfeclă roșie este o sursă bogată de fitonutrienți precum betaina, care are proprietăți antiinflamatoare și antioxidante puternice, cuplate cu un efect stimulator asupra mai multor procese detoxifiante de la nivelul ficatului. Betaina ajută la regenerarea celulelor ficatului, și la curățarea depozitelor de grăsime cauzate de consumul de alcool.

 

Sucul de morcovi. Sucul de morcovi este un puternic alcalinizant, plin de vitamine și minerale, cu proprietati detoxifiante ajutănd la eliminarea deșeurilor toxice acumulate în ficat.

Conține foarte multe vitamine și minerale care ajută inclusiv la curățarea sângelui de substanțe contaminante, la curățarea pielii și la îmbunătățirea vederii: Vitamina C, Vitamina

K, Vitamine B, calciu și magneziu.

 

Kiwi este unul din cele mai bune surse de Vitamina C și E, importante pentru ficat. Consumat sub formă de suc, kiwi și substanțele sale nutritive sunt raid absorbite de corp.

Consumul de kiwi previne de asemenea ficatul gras, cancerul și alergiile.

 

Nucile curăță ficatul și hrănesc creierul. Sunt o sursă fabuloasă de proteine, antioxidanți, acizi grași Omega-3, minerale și vitamine.

 

Proteinele sunt esențiale pentru persoanele care au ficatul afectat, întrucât ele ajută la formarea de noi celule, repararea țesuturilor și buna funcționare a sistemului imunitar. Antioxidanții sunt și ei importanți pentru sănătate  ficatului, deoarece ajută la neutralizarea radicalilor liberi, care pot afecta celuele hepatice.

 

Acest mesaj si orice fisiere sau documente atasate contin informatii confidentiale, clasificate conform regulilor interne TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A. Mesajul este destinat doar persoanei sau entitatii adresate si altora autorizati sa-l primeasca. Daca dvs. nu sunteti in aceasta situatie, prin aceasta va informam ca orice dezvaluire, copiere, distribuire sau orice alta actiune bazata pe continutul acestor informatii este strict interzisa si pot fi aplicate sanctiuni, potrivit legii. Daca ati primit acest mesaj din greseala, va rugam sa ne informati imediat si sa stergeti mesajul din sistemul dvs. De asemenea, va rugam sa tineti cont ca transmisia nu poate fi garantata ca fiind sigura sau fara erori. Va multumim! This message and any files or attachments contain confidential, classified according to internal rules of TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A. The message is intended only for the person or entity addressed and others authorized to receive it. If you are not in this situation, we thereby inform you that any disclosure, copying, distribution or any action based on the contents of this information is strictly prohibited and may be sanctioned by law. If you have received this message in error, please notify us immediately and delete the message from your system. Also, please note that the transmission cannot be guaranteed to be secure or error free. Thank you!

 

--

Cristina Simionescu

0724320220








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu