marți, 20 iulie 2021

Din ce/cum este facut virusul de Covid (observare stiintifica)

 



COVID-19 este cauzat de oxidul de grafen introdus în mai multe moduri în organism și este în legătură cu 5G

 

 

  La Quinta Columna (https://www.laquintacolumna.net/) a făcut un anunț urgent care speră să ajungă la cât mai mulți oameni posibil, în special cei implicați în servicii medicale și juridice, precum biostatisticianul Ricardo Delgado, dr. José Luis Sevillano și echipa de cercetători și profesori care au efectuat cercetările și care au confirmat prezența nanoparticulelor de oxid de grafen în flacoanele de vaccinare.

 În programul nr. 63, echipa a prezentat câteva fotografii ale analizelor efectuate, în special rezultatele obținute prin observarea cu microscop electronic optic și de transmisie, rezervând rezultatele altor tehnici utilizate pentru programe viitoare. De asemenea, aceștia au anunțat că raportul bazat pe toate tehnicile efectuate, care au permis determinarea prezenței oxidului de grafen, va fi oficializat de cercetătorii care au efectuat analizele foarte curând.

 

În continuare, La Quinta Columna vă va furniza informații vitale pentru sănătatea dumneavoastră, integritatea fizică și cea a mediului dumneavoastră. Măștile utilizate și comercializate în prezent conțin oxid de grafen. Nu numai cele care au fost retrase la momentul respectiv, după cum indică mass-media, tampoanele utilizate atât în testele PCR, cât și în testele antigen conțin, de asemenea, nanoparticule de oxid de grafen. Vaccinurile COVID în toate variantele lor, AstraZeca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson etc. conțin, de asemenea, o doză considerabilă de nanoparticule de oxid de grafen. Acesta a fost rezultatul analizei lor prin microscopie electronică și spectroscopie, printre alte tehnici utilizate de diferite universități publice din țară.

 

Vaccinul antigripal conținea nanoparticule de oxid de grafen și noile vaccinuri antigripale și vaccinurile noi și presupus intranazale anti-COVID pe care le pregătesc conțin, de asemenea, doze enorme de nanoparticule de oxid de grafen. Oxidul de grafen este toxic și generează trombi în organism, care duce la coagularea sângelui. Oxidul de grafen provoacă alterarea sistemului imunitar. Prin decompensarea echilibrului oxidativ. Dacă doza de oxid de grafen este crescută prin orice cale de administrare, aceasta determină prăbușirea sistemului imunitar și furtuna de citokine ulterioară. Oxidul de grafen acumulat în plămâni generează pneumonii bilaterale prin diseminare uniformă în tractul alveolar pulmonar. Oxidul de grafen provoacă un gust metalic. Poate că acest lucru începe să aibă sens pentru tine acum. Oxidul de grafen inhalat provoacă inflamația membranelor mucoaselor și astfel pierderea gustului și pierderea parțială sau totală a mirosului.

 

Oxidul de grafen capătă proprietăți magnetice puternice în interiorul organismului. Aceasta este explicația fenomenului magnetic pe care miliarde de oameni din întreaga lume l-au experimentat deja după diferite căi de administrare a oxidului de grafen. Printre ele vaccinul. Pe scurt, oxidul de grafen este presupusul SARS-CoV-2, presupusul nou coronavirus provocat înainte de boala numită COVID-19. Prin urmare, nu am avut niciodată o izolare și purificare reală a unui nou coronavirus, așa cum este recunoscut de majoritatea instituțiilor de sănătate la cel mai înalt nivel și în diferite țări, atunci când au fost chestionați cu privire la acest lucru. Boala COVID-19 este rezultatul introducerii oxidului de grafen prin diferite căi de administrare.

 

Oxidul de grafen este extrem de potent și puternic în aerosoli, la fel ca presupusul SARS-CoV-2. Ca orice material, oxidul de grafen are ceea ce numim o „bandă electronică de absorbție”. Aceasta înseamnă o anumită frecvență peste care materialul este excitat și se oxidează foarte rapid, rupând astfel echilibrul cu proliferarea în organism a toxicului împotriva rezervelor noastre naturale de glutation antioxidant. Tocmai această bandă de frecvență este emisă în noile lățimi de bandă de emisie ale noii tehnologii fără fir 5G. De aceea, desfășurarea acestor antene nu s-a oprit niciodată în timpul pandemiei.

 

De fapt, au fost printre puținele servicii care au fost întreținute, în afară de o supraveghere specială de către Forțele și Corpul Securității Statului către aceste antene. Bănuim că în aceste flacoane a fost introdus oxidul de grafen din campania anti-gripă din 2019, deoarece a fost deja folosit ca adjuvant. Odată cu testele tehnologice 5G ulterioare în diferite părți ale lumii, boala COVID-19 s-a dezvoltat prin interacțiunea câmpurilor electromagnetice externe și a oxidului de grafen din corpul lor. Amintiți-vă că totul a început în Wuhan și acesta a fost primul eșantion de oraș pilot din lume care a făcut testul tehnologiei 5G la sfârșitul lunii noiembrie 2019. Este o coincidență în spațiu și timp??....

 

Atât versiunile cu pangolin, cât și cu supa de lilieci au fost pur și simplu elemente distractive. Scopul introducerii oxidului de grafen este chiar mai obscur decât v-ați putea imagina. Prin urmare, este mai mult decât suficient să asimilați aceste informații și să „resetați” cunoștințele pe care le-ați avut până acum despre boală de la cele mai înalte instituții guvernamentale care le spun populației să se protejeze și chiar să le forțeze cu ceea ce le va îmbolnăvi potential, cu boala în sine. În mod logic, acum, când știm că cauza sau agentul etiologic al bolii este tocmai un toxic chimic și nu un agent biologic, știm cum să-l atenuăm: prin creșterea nivelului de glutation. Glutationul este un antioxidant natural pe care îl avem în rezervele din organism.

 

Câteva detalii vă vor ajuta să înțelegeți perfect tot ceea ce a fost raportat în mass-media. Glutationul este extrem de ridicat la copii. Prin urmare, boala nu are aproape nici un impact asupra populației de copii. Glutationul scade foarte considerabil după vârsta de 65 de ani. Prin urmare, COVID-19 este predominant în special în populația senilă. Glutationul este la niveluri foarte ridicate în populația sportivă intensivă. Acesta este motivul pentru care doar 0,22% dintre sportivi au avut boala. Acum veți înțelege de ce nenumărate studii din practică au arătat că tratamentul cu N-acetilcisteină (care este un precursor al glutationului în organism) sau glutation administrat direct, a vindecat foarte repede boala COVID-19 la pacienți. Simplu, deoarece nivelurile de glutation au fost crescute pentru a face față toxicului administrat numit oxid de grafen.

 

Descoperirea făcută aici de La Quinta Columna este un atac deplin al bioterorismului de stat, sau cel puțin cu complicitatea guvernelor față de întreaga populație mondială, constituind acum crime împotriva umanității. Prin urmare, este absolut esențial și vital să puneți aceste informații la dispoziția comunității medicale. Medici generaliști, asistență medicală și servicii de sănătate în general, dar și mass-media și presa locală și regională, precum și tot mediul înconjurător. La Quinta Columna estimează că zeci de mii de oameni vor muri în fiecare zi. Numai în țara noastră (Spania), când vor face noul și viitoarea pornire tehnologică 5G.

 

Ținând cont de faptul că acum nu doar persoanele în vârstă din casele de îngrijire medicală sunt vaccinate cu acel vaccin antigripal cu oxid de grafen, ci, după cum știți, o mare parte a populației a fost vaccinată sau grafenată, cu doze treptate de oxid de grafen. Organismul are o capacitate naturală de a elimina acest toxic, motiv pentru care vă sugerează să luați până la o treime din doză pe an în următorii ani. Avem fiecare dintre dovezile a ceea ce s-a manifestat aici. Între timp, justiția încearcă să acționeze, oamenii vor continua să fie împinși de pe o stâncă. Dacă urmăriți acest material audiovizual, veți înțelege că de mai bine de un an ați fost înșelați total și naiv de la cele mai înalte instituții. Abia acum veți înțelege toate incongruențele pe care le-ați observat la știrile dvs. de televiziune.

 

  Acum sper să înțelegeți de ce insistența tuturor guvernelor de a purta masca și a ne testa a fost disperată, iar pe de altă parte implementarea cât mai rapidă a 5G în cât mai multe orașe a fost la fel. S-a demonstrat că la țară nu au fost multe cazuri Covid. De ce? Pentru că nu există încă 5G….., la fel și în Africa. Mai mult decât atât, vaccinurile nu au fost create de către biologi, ci de către ingineri în nanotehnologie, iar acest oxid de grafen a fost împrăștiat de ani în spațiul aerian prin chemtrails, de către avioane specializate. Deci ei au pregătit terenul pentru a veni cu 5G și a ne extermina în masă în prezent…

 

 Pentru a vă lămuri urmăriți https://www.laquintacolumna.net/ și https://t.me/laquintacolumna .

 

 P.S. – Informații recente din SUA ne spun că din martie până în prezent peste 300 de copii între 12 și 18 ani au murit în urma vaccinării anticovid, iar 83% din bebelușii nenăscuți au murit în urma vaccinării mamelor gravide, iar un dezvăluitor din interiorul CDC a declarat că până acum 50.000 de americani au murit din cauza vaccinului : https://www.bitchute.com/video/iCQdaOdjpyGn/ 

 

 

 

2 comentarii:

 

Gabriel19 iulie 2021, 11:25

Eu sunt convins ca acest Covid nu putea sa fie utilizat cu succes decat la un anumit moment. Faptul ca a existat o data la care s-a legiferat utilizare E-urilor, consider ca a necesitat o perioada de timp in care acesti E-uri sa-si faca efectul asupra organismelor si sa pregateasca intrarea si actiunea Covid-ului. Din ce am studiat pana acum, am vazut ca nimic nu se face la intamplare. De exemplu, l-a noi in tara nu intamplator din educatie se scoate sau se da foarte putina importanta educatiei fizice, cluburile sportive nu mai au fonduri, politica Ministerului Sportului este foarte slaba si se vede ca Romania, de ani buni nu mai are performante sportive, sportul de masa este sufocat. Toti cei ce au mai avut performante sportive au trebuit sa plateasca cu bani proprii sau imprumutati, toate costurile necesare antrenarii profesionale. Am fost de curand la un strand din Bucuresti si m-am uitat la copii si la tineri, nu au msculatura dezvolatata si nici scheletul dezvoltat suficient pentru a arata bine proportionati, multi, mai ales copii sunt obezi, mi-e mila de ei.

 

 

Maria-Aurelia19 iulie 2021, 21:39

Copii pufoși, cum spunea intr-un interviu T. Gheorghe despre nepotul lui. Stau mult in fata calculatorului si este o generatie intreaga de parinti obezi ce au devorat primii

" darurile" culinare venite din America: fast food-urile si cola. Parinti obezi cu copii rupți de realitate, pentru ca viata pe calculator iti deschide poarta spre o lume falsificata.

Dar, sa stii ca nu a fost mai bine niciodata pe pamant. Iadul din trecut a fost inlocuit cu paradisul fals de acum, in care fac experimente pe noi ca pe cobai.

Crezi ca stramosii nostri bolnavi de variolă, pelagra, tifos, TBC erau cu mult mai fericiti?

Dovada ca pamantul este tinut sub control de rase decazute ce nu cunosc iubirea, mila, compasiunea.

 

 

https://burebista2012.blogspot.com/2021/07/covid-19-este-cauzat-de-oxidul-de.html

Sursa: RADU GABRIELA







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu